Oletko kokeillut uutta Windows 10:tä?

Pitkän odotuksen jälkeen Windows 10 on vihdoin julkaistu suurelle yleisölle. Nyt kaikki voivat kokeilla sitä ilmaisella päivityksellä, jos heillä on aiemmin ollut Windows 7 tai Windows 8. Oletko jo kokeillut?

Windows 10:stä on ollut useita mielipiteitä sekä ihmisiltä, ​​jotka olivat kokeilleet sitä beta-vaiheessa, että niiltä, ​​jotka eivät olleet edes kokeilleet sitä vielä. Useimmiten ihmiset haluavat ladata sen päästäkseen eroon Windows 8:sta, joka ei todellakaan mennyt liian hyvin. Kuitenkin, kuten kaikki ohjelmistopäivitykset, kaikki eivät pidä siitä. Internet Explorerin korvaamiseksi (vihdoinkin!) selaimesta on tehty paljon muutoksia päivitettyyn Käynnistä-valikkoon. Voit tutustua artikkeliimme, joka sisältää seitsemän syytä, miksi sinun pitäisi mennä eteenpäin ja päivittää. Mutta onko se todella sitä, mitä käyttäjät etsivät? Saattaa olla, että jotkut vastustajat eivät edelleenkään pidä Windows 10:stä tai joilla on vaikeuksia siirtyä. Se on aina jokaisen uuden käyttöjärjestelmän kanssa riippumatta siitä, kuinka hyvä se on.

Tästä syystä haluaisimme kuulla sinusta. Haluaisimme mielipiteesi. Voit jättää alle kommentin, jossa kerrot meille tarkat ajatuksesi, ja voit myös osallistua kyselyyn ja kertoa meille, oletko kokeillut sitä vai et.

Oletko kokeillut uutta Windows 10:tä?

Indeksi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up