Outlookin määrittäminen yhdellä tai useammalla sähköpostitilillä

Opas kaikkien sähköpostitiliemme lisäämiseen Microsoft Outlook -sähköpostiohjelmaan ja käytettävät parametrit

Jos työskentelemme toimistossa, olemme varmasti joutuneet tekemisiin Outlookin kanssa, Microsoft Office -ohjelmistoon integroidun sähköpostinhallinnan kanssa ja paperilla parhaan asiakkaan kaikkien eri tiliemme sähköpostien hallintaan yhtä aikaa. Jos meidät on äskettäin palkattu tai emme ole koskaan käyttäneet Outlookia aiemmin, voi olla vaikea ymmärtää, kuinka sähköpostitili lisätään ja sen jälkeen alkaa käyttää sitä.

Voimme korjata tämän välittömästi lukemalla oppaamme, jossa näytämme sinulle vaihe vaiheelta kuinka määritä sähköpostitilit Outlookissa ja lue sähköpostit yhdestä paikasta, ilman, että sinun on avattava liikaa selainikkunoita (mikä voi olla mahdotonta, jos järjestelmänvalvoja estää pääsyn luvattomille sivustoille) ja ilman, että sinun tarvitsee näpertää liikaa ohjelman tai sovelluksen asetuksia.

LUE MYÖS -> Parhaat vaihtoehtoiset sähköpostiohjelmat Microsoft Outlookille sähköpostin lukemiseen tietokoneeltasi

Indeksi

  1) Outlookin ensimmäinen käynnistys

  Jos joudumme luomaan sähköpostitilin yrityksen tai kotitietokoneeseen, avaamme ensin Outlook-ohjelman, jonka löydämme Käynnistä-valikosta tai työpöydän kuvakkeena. Ensimmäisessä lähdössä meitä pyydetään lisää Outlook-tili aloittaaksesi: annamme Microsoft-, Outlook- tai Xbox Live -tilin sähköpostiosoitteen ja salasanan aloittaaksemme ohjelman synkronoinnin.

  Outlook-tilin lisäksi voimme myös syöttää Gmail- tai Yahoo-tilin tunnistetiedot; nämä kaksi palveluntarjoajaa ovat natiivisti yhteensopivia Outlookin kanssa ja tarjoavat automaattisesti kaikki parametrit sähköpostikansioihimme pääsyä varten (vastaanottoa varten IMAP-protokollan ja lähettämisen SMTP-protokollan kautta).

  2) Lisää tilit ensimmäisen käynnistyksen jälkeen

  Ensimmäisen tilin lisäämisen jälkeen voimme lisätä lisää napsauttamalla vasemmassa yläkulmassa olevaa välilehteä Tiedosto, vie meidät valikkoon Vaihtoehdot ja napsauta kohdetta Lisää tili, näkyy näytössä Tiedot.
  Kun painiketta on painettu, avautuu uusi ikkuna, johon voit kirjoittaa yhdistettävän sähköpostiosoitteen ja salasanan. vahvista tarvittaessa ja napsauta lopuksi Kytkeä jotta voit lisätä haluamasi sähköpostiosoitteen.

  Outlookiin integroidun tunnistusjärjestelmän avulla voit määrittää parametrit automaattisesti, joten jos lisäämme tilin kuuluisalta palveluntarjoajalta (kuten Gmail tai Yahoo), meidän ei tarvitse syöttää mitään muuta.

  3) Manuaalinen tilin määritys

  Jos toisaalta halusimme käyttää yrityksen sähköpostia tai yksityistä sähköpostipalvelinta, meidän on siirryttävä samaan näyttöön kuin edellisessä luvussa ja lisättäessä sähköpostitiliä on laitettava valintamerkki kohtaan Salli manuaalinen tilin määrittäminen, saatavilla napsauttamalla kohdetta Edistyneet asetukset (juuri syöttökentän alapuolella).
  Tämä kohde avaa toisen ikkunan, jossa voimme valita sähköpostitilin luonteen ja syöttää manuaalisesti määritysparametrit, jotka haluamme lisätä Outlookiin. Suurimmassa osassa tapauksia riittää, että valitset tilin tyypiksi IMAP:n ja syötät avautuvaan ikkunaan hallussamme olevat parametrit.

  Jos emme tiedä sähköpostitilimme käyttöparametreja, kysy vain järjestelmänvalvojalta (jos kyseessä on yrityssähköposti) tai käytä tämän oppaan viimeisissä luvuissa olevia parametreja. Kun olet valmis, napsauta Älä viitsi ja syötä salasana, jotta voit käyttää ja synkronoida yksityisen sähköpostitilin Outlookissa.

  4) Määritä Outlook älypuhelimessa tai tabletissa

  Jos pidämme sähköpostien lukemisesta liikkeellä ollessa ja haluamme välttää asentamasta niin monta sovellusta kuin meillä on sähköpostitilejä, luota yksinomaan Outlook-sovellukseen kaiken hallinnassa. Jatkamiseksi asennammeMicrosoft Outlook -sovellus, saatavilla ilmaiseksi Android ja varten iPhone / iPad. PC-vastineeseen verrattuna tämä sovellus on ilmainen ja voimme käyttää sitä myös ilman aktiivista Office-lisenssiä.

  Kun olet asentanut älypuhelimeesi tai tablet-laitteeseen, avaa sovellus ja napauta alkaa ja anna ensimmäisen määritettävän tilin kirjautumistiedot (kaikki Microsoft, Outlook, Gmail, Yahoo tai muun tyyppiset yksityiset tai yrityssähköpostit ovat kunnossa).

  Määrittääksesi käyttöoikeuden suoraan Google-tilillä Android-puhelimessa, voimme painaa Google-tilipainiketta ja vahvistaa kirjautumistiedot synkronoidaksemme sähköpostin Gmailista.
  Lisää uusia tilejä alkuasennuksen jälkeen napsauttamalla Jatkuu näytössä Haluatko lisätä toisen tilin nyt? tai avaa sivuvalikko ja napsauta kuvaketta Lisää tili.

  Näyttöön tulee ikkuna, johon voit kirjoittaa määritettävän sähköpostiosoitteen ja salasanan. Voit lisätä muita kuin Outlook- tai Microsoft-tilejä napsauttamalla yläreunassa olevaa kohdetta Etkö ole tili?ja napsauta sitten Vaihda palveluntarjoajaa ja valitse osuvin tili. Yrityksen sähköpostin tai yksityisen sähköpostipalvelimen määrittämiseksi käytämme tilityyppinä IMAP:ia, jotta voimme määrittää kaikki tarvittavat parametrit.

  5) Postitilin määritysparametrit

  Jos toisaalta etsimme pääsähköpostitilien konfiguraatioparametreja, olemme alla koonneet sähköpostiohjelmaan syötettävät parametrit oppaan yhdestä luvusta katsomallamme tavalla.

  On selvää, että näihin parametreihin meidän on yhdistettävä käyttäjätunnus (eli sähköpostiosoite) ja pääsysalasana, jotta voimme määrittää henkilökohtaisen sähköpostipalvelun erittäin hyvin millä tahansa tietokoneella tai millä tahansa laitteella.

  Outlook (Microsoft)

  IMAP-postilaatikko

  • IMAP-palvelin: imap-mail.outlook.com
  • IMAP-portti: 993
  • IMAP-salaus (SSL / TLS): TLS

  SMTP lähtevä posti

  • SMTP-palvelin: smtp-mail.outlook.com
  • SMTP-portti: 587
  • SMTP-salaus: STARTTLS

  Gmail

  IMAP-postilaatikko

  • IMAP-palvelin: imap.gmail.com
  • IMAP-portti: 993
  • IMAP-salaus (SSL / TLS): TLS

  SMTP lähtevä posti

  • SMTP-palvelin: smtp.gmail.com
  • SMTP-portti: 587
  • SMTP-salaus: STARTTLS

  Yahoo! Mail

  IMAP-postilaatikko

  • IMAP-palvelin: imap.mail.yahoo.com
  • IMAP-portti: 993
  • IMAP-salaus (SSL / TLS): TLS

  SMTP lähtevä posti

  • SMTP-palvelin: smtp.mail.yahoo.com
  • SMTP-portti: 587
  • SMTP-salaus: STARTTLS

  Libero posti

  IMAP-postilaatikko

  • IMAP-palvelin: imapmail.libero.it
  • IMAP-portti: 993
  • IMAP-salaus (SSL / TLS): TLS

  SMTP lähtevä posti

  • SMTP-palvelin: smtp.libero.it
  • SMTP-portti: 465
  • SMTP-salaus: SSL

  Outlook-asiakasohjelma voidaan myös määrittää i:llä varmennetun sähköpostin parametrit, joten voit myös lukea varmennettuja sähköpostiviestejä ilman, että sinun on käytettävä erillistä asiakasohjelmaa tai PEC-palveluntarjoajan tarjoamaa sovellusta (usein epätäydellinen tai viallinen).

  Johtopäätökset

  Outlook on epäilemättä paras sähköpostiohjelma, jota voimme käyttää tietokoneissa ja älypuhelimissa/tableteissa, koska se tarjoaa kaikki työkalut minkä tahansa tyyppisten postilaatikoiden parempaan hallintaan, ei vain yritystasolla toimitettuja Outlook- tai Exchange-postilaatikoita.

  Jos meillä on Microsoft 365 tilauksella tai Toimisto vähittäiskauppa voimme hyödyntää Outlookia PC:llä sähköpostiohjelman sijaan, kun taas mobiililaitteilla sovellus on aina ilmainen ja esittelee itsensä erittäin kelvollisena vaihtoehtona Gmailille kaikkien sähköpostien (mukaan lukien PEC-viestien) tarkistamiseen.

  Jos toisaalta käytämme jo konfiguroitua asiakasta, voimme aina Tuo sähköpostitilit Outlook.comiin, joten voit heti alkaa käyttää Microsoftin palvelua kaikkien vastaanotettujen sähköpostien hallintaan.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up