Päivitä AMD-grafiikkaohjain ja Radeon-asetukset

AMD-näytönohjaimen ohjainopas: Asenna ohjaimet ja muuta grafiikkaasetuksia Radeonin asetuksista

Pöytätietokoneista ja monista kannettavista tietokoneista löytyy AMD-näytönohjain, joka on saatavana erillisenä videosiruna (GPU) tai integroituna videosiruna prosessorin sisällä (GCPU tai APU, kuten meillä näkyy oma opas). Nämä näytönohjaimet tarvitsevat ohjaimia toimiakseen oikein ja voidakseen käynnistää graafisesti painavimpiakin ohjelmia (videopelit, 3D renderöintiohjelmat jne.).

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle kuinka päivittää amd-näytönohjaimen ajurit millä tahansa PC:llä, joka on varustettu AMD-merkkisillä näytönohjaimilla tai APU-tyyppisillä prosessoreilla, ja miten pääset näytönohjaimen asetuksiin Radeon Settings -valikon avulla (asennettu AMD-ajureiden kanssa).

Asenna AMD-näytönohjaimet

AMD-näytönohjaimien asentamiseksi voimme jatkaa käyttämällä kahta hyvin yksinkertaista käyttöönottotapaa. Ensimmäinen menetelmä sisältää Windows Updaten, joka pystyy tarjoamaan uusimman Microsoftin sertifioiman AMD-videoohjaimen. Jatkamiseksi avaamme Käynnistä-valikon, etsimme valikon asetuksetjatkamme Windows päivitys tai Päivitys ja suojaus -> Windows Update ja aloita välittömästi uusien ohjainten haku painamalla -painiketta Tarkista päivitykset.
Jos AMD-ajureita on, ne valitaan ja asennetaan automaattisesti järjestelmään: meidän on käynnistettävä uudelleen vain tietokoneen pyynnöstä, jotta muutokset tulevat voimaan.

Toinen tapa päivittää AMD-ajurit on ladata automaattinen asennusohjelma tai AMD-kohtainen ohjain suoraan osoitteesta AMD:n virallinen verkkosivusto.
Painamalla Lataa nyt lataamme automaattisen työkalun, joka pystyy tunnistamaan tietokoneessasi olevan AMD-näytönohjaimen tyypin ja asentamaan itsenäisesti oikean ohjaimen Radeon-asetusten (asetuspaneeli) mukana.

Edelleen samalla sivustolla voimme myös ladata uuden ohjaimen manuaalisesti katsomalla pohjasta hallussamme olevaa AMD-näytönohjainta ja painamalla sitten Lähetä.
Seuraavassa näytössä laajennamme käytössä olevan Microsoft-käyttöjärjestelmän valikkoa ja painamme -näppäintä ladata sertifioidun kuljettajan vieressä (tunnistettavissa lyhenne WHQL). Voi olla myös uudempia tai valinnaisia ​​ohjaimia, mutta yleensä on hyvä idea ladata aina AMD:n suosittelema ja Microsoftin sertifioima ohjain parhaan vakauden takaamiseksi.

Kuinka muuttaa näytönohjaimen asetuksia

The Radeonin asetukset ja AMD-näytönohjaimen asetuspaneeli ja voit mukauttaa näytön asetuksia, 3D-animaatioita ja monia muita parametreja.
Prosessi on aina aktiivinen, koska tällä tavalla voit vaihtaa videoprofiileja pikanäppäimillä ilman, että sinun tarvitsee näpertää asetuksia pelaamisen aikana. AMD-asetusohjelman kuvake sijaitsee tehtäväpalkissa kellon vieressä, mutta saamme sen myös takaisin painamalla oikeaa painiketta työpöydällä ja valitsemalla kohteen Radeonin asetukset.

Vaikka Radeon on ehdottoman turvallinen ohjelma, jonka ei pitäisi aiheuttaa sinulle ongelmia, se kuluttaa muistia ja jos et käytä tietokonettasi videopeleihin tai jos sinulla ei ole aikomusta luoda videoprofiileja tai mukauttaa kortin asetuksia, voidaan poistaa.

Aluksi suljemme oikean alakulman kuvakkeen painamalla sitä hiiren oikealla painikkeella ja valitsemalla sulkemispainikkeen. Tällä tavalla se ei enää näy näytöllä ja säästää resursseja. Vaihtoehtoisesti voimme poista Radeon Settings kokonaan mutta ilman ohjaimien poistamista.

Jatkamiseksi avaamme Windowsin Käynnistä-valikon, aloitamme Catalyst Control Panel - tai AMD Radeon Settings -haun (käytettävän ohjainversion perusteella), paina hiiren oikeaa painiketta kohteen päällä ja valitse kohde. Poista asennus.

Kuinka poistaa AMD-ajurit

Jos ajuri ei toimi hyvin tai haluamme asentaa uuden ohjaimen pitkän ajan kuluttua, voimme poistaa koko AMD-paketin asennuksen kokonaan, mukaan lukien ajurit. Jos valinta on asenna näytönohjaimen ajurit uudelleen tyhjästä uudelleenkäynnistykseen voimme poistaa kaiken Windowsin Ohjauspaneelista (polussa Ohjauspaneeli Ohjelmat Ohjelmat ja ominaisuudet) tai poista vain AMD-ohjain.

Jälkimmäisessä tapauksessa vie meidät vain valikkoon Laitehallinta (napsauta hiiren kakkospainikkeella Käynnistä-valikkoa), tunnista tietokoneen havaitsema näytönohjain, napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella ja käytä valikkoa Ohjain -> Poista laite poistaaksesi AMD-ohjaimen. Muista tarkistaa myös viimeisestä valikosta kohta Laiteohjaimen poistaminenjotta kaikki kuljettajan jäljet ​​poistetaan.

Kun tietokone käynnistetään uudelleen, näytönohjain toimii yleisten ohjaimien kanssa, usein alhaisella resoluutiolla: oikean toiminnan palauttamiseksi yksinkertaisesti seuraa jotakin oppaan alussa kuvatuista menetelmistä, jotta voit asentaa uuden AMD:n välittömästi. kuljettaja.

Amd näytönohjain

Amd näytönohjain on tärkeä osa tietokoneen grafiikkasuoritusta. AMD:n näytönohjaimet tarjoavat tehokkaita ja laadukkaita grafiikkatoimintoja, jotka sopivat niin pelaamiseen kuin luovaan työskentelyynkin. Näytönohjain vastaa tietokoneen kuvanmuodostuksesta ja näytön päivittämisestä. AMD:n näytönohjaimet tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn ja tukevat uusimpia grafiikkaominaisuuksia, kuten ray tracingia ja 4K-resoluutiota.

Amd näytönohjaimen päivittäminen on tärkeää, jotta saat parhaan suorituskyvyn ja uusimmat ominaisuudet käyttöösi. Päivittäminen tapahtuu yleensä lataamalla uusin ohjainversio AMD:n verkkosivuilta ja asentamalla se tietokoneeseen. Päivitysprosessi on yleensä helppo ja automaattinen, ja uuden ohjaimen asennus vie vain muutaman minuutin. Päivittämällä näytönohjaimen säännöllisesti voit varmistaa, että saat parhaan mahdollisen grafiikkasuorituksen ja vältät mahdolliset yhteensopivuusongelmat.

Radeon-asetukset ovat AMD:n näytönohjaimen hallintatyökalu, joka antaa sinulle mahdollisuuden mukauttaa ja optimoida grafiikkatoimintoja. Radeon-asetukset tarjoavat monia erilaisia ​​vaihtoehtoja, kuten värin, kontrastin ja terävyyden säätämisen, pelitilojen määrittämisen ja näytön tallentamisen. Voit myös ylikellottaa näytönohjainta Radeon-asetusten avulla, joka parantaa sen suorituskykyä entisestään. Radeon-asetukset ovat helppokäyttöisiä ja intuitiivisia, ja niiden avulla voit mukauttaa näytönohjainta omiin tarpeisiisi.

Amd näytönohjaimella on myös tuki monenlaisille näytöille, kuten tavanomaisille näytöille, ultrawide-näytöille ja monitoreille, joissa on korkea virkistystaajuus. Voit käyttää AMD:n näytönohjainta monitoreissa, jotka tukevat FreeSynciä tai G-Synciä, joka parantaa pelikokemusta poistamalla kuvan repeilyn ja nykimisen. AMD:n näytönohjaimet tarjoavat myös monipuolisen monitoreiden liitettävyyden, kuten HDMI-, DisplayPort- ja DVI-liitännät. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden liittää useita näyttöjä ja luoda monipuolisia työtiloja.

Johtopäätökset

AMD-näytönohjaimet ovat usein erittäin käyttökelpoisia vaihtoehtoja NVIDIA-näytönkorteille, etenkin kannettavissa tietokoneissa. Jos emme ole koskaan aiemmin hallinneet AMD-näytönohjainta tämän oppaan lukemisen jälkeen, voimme asentaa uusia ohjaimia, hallita asetuksia Radeon-asetuksista ja poistaa ohjaimia, jos ongelmia tai tärkeitä päivityksiä ilmenee.

Näytönohjainkorteilla voimme myös lukea oppaitamme tyypit GPU ja parhaat näytönohjaimet PC:lle ja kumman välillä valita erillinen, integroitu tai ulkoinen näytönohjain.

Indeksi
  1. Asenna AMD-näytönohjaimet
  2. Kuinka muuttaa näytönohjaimen asetuksia
  3. Kuinka poistaa AMD-ajurit
  4. Amd näytönohjain
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up