Paras älypuhelimen kamera: kumpi ottaa parhaat kuvat

Mitkä ovat nykyään älypuhelimen parhaat kamerat, jotka ottavat laadukkaampia kuvia

Joillekin ihmisille, erityisesti niille, jotka eivät arvioi matkapuhelimia muodin tai käyttöjärjestelmän perusteella, Yksi älypuhelimen valinnan avaintekijöistä on otettavien kuvien laatu. Nykyaikaiset älypuhelimet on nyt varustettu kameroilla, joita voidaan varmasti verrata kompaktikameroihin, häiritsemättä refleksikameroita (monessa suhteessa edelleenkin voittamaton).

Älypuhelimella voimme ottaa valokuvia erityyppisillä tehosteilla ja kuvata videoita eri tiloissa, jotta niistä tulee ainutlaatuisia ja valmiita jaettavaksi sosiaalisessa mediassa tai jossain chatissa. Kun otetaan huomioon, että matkapuhelin kulkee aina mukana, päivällä ja yöllä, töihin ja lomalle, on entistä käytännöllisempää ottaa kuvia milloin tahansa. Tässä yhteenvetooppaassa näytämme sinulle, missä älypuhelimissa on markkinoiden paras kamera; kuvatut mallit ne ansaitsevat ostaa tarjotun valokuvalaadun vuoksi.

Indeksi

  Paras kamera älypuhelimessa

  Yleisesti ottaen on tärkeää huomata, että megapikselien määrä ei ole ratkaiseva tekijä arvioitaessa kameran laatua. Tietysti, Mitä enemmän megapikseleitä on, sitä enemmän yksityiskohtia kuvissa on mutta kuten monilla muillakin elämän aloilla, kameran saaminen täyteen Megapikselit eivät ole synonyymi laadulle: Tänä vuonna julkaistulla 20 megapikselin älypuhelimella saa varmasti kauniimpia kuvia kuin muutama vuosi sitten julkaistusta 20 megapikselin älypuhelimesta, jolloin useita takakameroita (joka parantaa huomattavasti lopullisen kuvan laatua).

  Toinen ominaisuus, jota ei pidä aliarvioida, on sisäinen muistitila: Koska ammattikameroilla varustetut puhelimet tuottavat erittäin kauniita ja raskaita kuvia, on suositeltavaa keskittyä aina vähintään 256 Gt:n sisäiseen muistiin, jotta kuvien tallentamiseen jää kaikki tarvittava tila.

  Jos etsimme muuta hyödyllistä tietoa ominaisuuksista, jotka on otettava huomioon älypuhelimen valinnassa valokuvalaadun perusteella, voimme lukea oppaan Paras ostettava kamera-älypuhelin.

  Parhaat kamerapuhelimet

  Tässä oppaassa emme mene yksityiskohtiin, mutta näytämme sinulle suoraan, mitkä älypuhelimet meidän on ostettava ja miksi lyödä vetoa niistä. Tämä on loistava valinta niille, joilla ei ole aikaa lukea kaikkia ominaisuuksia ja haluavat vain nopeita ostoneuvoja. Älypuhelimet esitetään tiukassa hintajärjestyksessä halvimmasta kalleimpaanjoten voit valita taloudellisten resurssien perusteella.

  OnePlus Nord 2 5G

  OnePlus Nord 2 5G Puhelin upealla kameralla ja edullisella hinnalla on epäilemättä OnePlus Nord 2 5G (450 euroa), jossa on 6,43 tuuman Fluid AMOLED -näyttö FHD+:lla ja 90 Hz:n virkistystaajuus, MediaTek Dimensity 1200-AI -prosessori, 12 Gt RAM-muistia, 256 Gt sisäistä muistia, kolminkertainen 50 megapikselin AI-kamera OIS-anturilla, 5G liitäntä, 4500 mAh akku ja OxygenOS 11.3 -käyttöjärjestelmä (perustuu Android 11:een).

  Xiaomi 11T Pro 5G

  Xiaomi 11T Pro 5G Toinen erittäin mukava puhelin, jossa on erittäin tehokas kamera, on se Xiaomi 11T Pro 5G (600 euroa), jossa on 6,67 tuuman AMOLED-näyttö 120 Hz:n taajuudella, Snapdragon 888 -prosessori, 8 Gt RAM-muistia, 256 Gt sisäistä muistia, 108 megapikselin ammattimainen takakamera tekoälyllä, 5G-yhteys, 5000 mAh akku ja MIUI-käyttöjärjestelmä ( perustuu Android 11:een).

  OnePlus 9 Pro 5G

  OnePlus 9 Pro 5G Yksi parhaista puhelimista kameran näkökulmasta, luultavasti paras puhelin tällä hetkellä, on OnePlus 9 Pro 5G (850 euroa), jossa on Smart AMOLED -näyttö LTPO-tekniikalla ja 120 Hz:n taajuudella, Qualcomm Snapdragon 888 -prosessori, 12 Gt RAM-muistia, 256 Gt sisäistä muistia, 48 megapikselin pääkamera ja 50 megapikselin ultralaajakulmakamera, Hasselblad-objektiivit, Alexa ääniavustaja, 5G-yhteys ja OxygenOS 11 -käyttöjärjestelmä (perustuu Android 11:een).

  Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

  Galaxy S21 Ultra Ne, jotka rakastavat Samsung-puhelimia, saattavat haluta ostaa sen Samsung Galaxy S21 Ultra 5G (yli 1200 euroa), varustettu 6,8 tuuman Dynamic AMOLED 2X -näytöllä, Exynos 2100 5nm -prosessori, 4 tekoälyllä varustettua takakameraa, 256 Gt sisäistä muistia, 12 Gt RAM-muistia, 5000 mAh akku, Dual SIM -järjestelmä + eSIM, 5G-yhteys ja Android 11 -käyttöjärjestelmä.

  Google Pixel 6 Pro

  Pixel 6 Pro Kameramallin paras Android-puhelin on epäilemättä Google Pixel 6 Pro (1000 euroa), jossa on 6,7 tuuman AMOLED FHD -näyttö, Google Tensor -prosessori, Titan M2 -turvasiru, 12 Gt RAM-muistia, 256 Gt sisäistä muistia, 50 MP ammattikamera, 5G-yhteys ja Android 12 -käyttöjärjestelmä.

  Apple iPhone 13 Pro Max

  iPhone 13 Pro Max Tässä sijoituksessa ei voinut missata huippuluokan Apple-puhelinta, kuteniPhone 13 Pro Max (1600 euroa), jossa on 6,7 tuuman Super Retina XDR -näyttö ProMotionilla, A15 Bionic -prosessori, 512 Gt sisäistä muistia, 12 megapikselin Pro-kamerajärjestelmä LiDAR-skannerilla, 12 megapikselin TrueDepth-etukamera, 5G-yhteys ja iOS 15 -käyttöjärjestelmä.

  Johtopäätökset

  Parhaan kameran älypuhelimen lopullinen valinta riippuu myös siitä, mitä etsimme älypuhelimesta ja milloin olemme valmiita maksamaan valokuvaälypuhelimien hankkimiseen. Toisessa oppaassamme on kerätty vahvistuksia ja tietoja siitä, mikä älypuhelin kannattaa ottaa kaikki tiedot matkapuhelimien vertailua vartenkun taas toisesta artikkelista voimme löytää Parhaat Android-älypuhelimet markkinoilla, päivitetään aina.

  Jotta voimme ottaa todella kauniita kuvia, voimme aina luottaa uusimman sukupolven digitaalikameroihin, kuten oppaassamme esitettyihin Parhaat digitaalikamerat WiFillä ja pilvellä.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up