Kuinka nollata televisio (Android, Samsung, LG, Hisense)

Uusi Smart TV ei vastaa tai ei käynnisty? Katsotaan yhdessä, kuinka se nollataan ja palautetaan järjestelmä, jotta se saadaan takaisin toimimaan.

Nykyaikaiset älytelevisiot toimivat kuin oikeat tietokoneet, ja niissä on sovellusten tukema käyttöjärjestelmä (joka hallitsee television kaikkia toimintoja); jälkimmäiset tarjoavat pääsyn suoratoistopalveluihin ja digitaalisiin maanpäällisiin kanaviin. Samoin kuin tietokoneet, myös älytelevisiot voivat joutua äkillisiin uudelleenkäynnistyksiin, ruutujen kiertymiseen tai todellisiin jumiutumiseen, mikä tekee television toimintojen käyttämisen mahdottomaksi.

Onneksi myös nykyaikaisissa älytelevisioissa on mahdollista palauttaa järjestelmä tehdasasetuksiinjotta suurin osa ongelmista voidaan ratkaista nopeasti.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle miten TV nollataan suurille valmistajille: Samsung, LG, Hisense; lisäämme niihin myös vaiheet Android-televisioiden palauttamiseksi (kutsutaan myös Google TV:ksi), Sonyn ja Philipsin televisioiden käyttöjärjestelmä.

Indeksi

  Kuinka nollata Android-televisiot

  Android TV:llä varustetut televisiot toimivat hyvin samalla tavalla kuin Android-puhelimet ja nollausmenettely muistuttaa läheisesti puhelimissa sovellettavaa. Suorita Android TV:n pehmeä nollaus painamalla kaukosäätimen virtapainiketta ja pitämällä sitä painettuna 5 sekunnin ajan tai vaihtoehtoisesti irrottamalla pistorasia vähintään 1 minuutiksi. Kun televisio käynnistyy uudelleen, järjestelmä käynnistyy kokonaan estettyjen sovellusten tai pienten toimintahäiriöiden ongelmien ratkaisemiseksi.

  Palauta Android TV:n tehdasasetukset valitsemalla asetukset kaukosäätimellä, otetaan se Laiteasetukset -> Nollaajatkamme Tehdasasetusten palautus ja sitten päälle Poista kaikki. Noudatamme näytön ohjeita aloittaaksesi palautusprosessin.

  Käytössä olevasta mallista riippuen palautuspolku voi olla erilainen: katsotaan, onko mahdollista edetä viemällä meidät polulle Laiteasetukset -> Tiedot -> Nollaa tai Arkistointi ja palautus.

  Jos Koti-painike ei toimi, voimme myös kokeilla painiketta TOIMINTA ja avain AUTAjotta pääset asetuksiin ja viralliseen oppaaseen (meidän on valittava Entisöinti tai valikosta asetuksetjälleen käytössä olevan mallin mukaan).

  Jos Android TV ei vastaa, on silmukassa käynnistettäessä tai valikot eivät näy, voimme yrittää nollausta painamalla tiettyjä painikkeita. Kaikissa Android-televisioissa on fyysiset takapainikkeet: joissakin malleissa niitä on kolme (virta, äänenvoimakkuuden lisäys ja äänenvoimakkuuden vähennys), kun taas toisissa se on yksi painike (virta).

  Suorita hard reset -asetus irrottamalla pistorasia, pitämällä kolme takapainiketta tai yhtä painiketta painettuna (mallista riippuen) ja kytkemällä virta uudelleen pitäen samalla takaosan painikkeita aina painettuna. Meidän on pidettävä näppäimiä painettuna, kunnes tulee näkyviin palautusnäyttöjossa voit palauttaa järjestelmän alkuperäisiin asetuksiinsa.

  Kuinka nollata LG-televisiot

  LG-älytelevision omistavat voivat suorittaa pehmeän nollauksen samalla tavalla kuin Android-televisioissa, koska niissä on myös valmiustila (itse asiassa eräänlainen lepotila). LG-televisioiden pehmeä nollaus irrota virtapistoke ja odota vähintään 10 sekuntia. 10 sekunnin kuluttua kytkemme pistorasiaan uudelleen, jotta webOS-käyttöjärjestelmä (joka siirtää kaikki LG Smart TV:t) käynnistetään kokonaan uudelleen.

  Tehdasasetusten palauttamiseksi LG TV:ssä painamme kaukosäätimen pyöräpainiketta, siirrytään asetusvalikkoon painamalla Kaikki asetuksetvieritä valikkoa alas osioon Kenraalivieritä eteenpäin ja paina Palauta tehdasasetukset.

  TV kysyy turva-PIN-koodia ennen kuin jatkat: jos emme ole koskaan vaihtaneet sitä, salasana on 0000, mutta jos se ei toimi, siirrytään valikkoon Kaikki asetukset -> Suojaus -> Palauta salasanakirjoita pääsalasana 0313 ja yritä uudelleen nollata televisio. Varmista, että tällä kertaa se hyväksyy koodin 0000.

  Kuinka nollata Samsung-televisiot

  Samsungin älytelevisiot on melko helppo nollata, jos valikko on edelleen käytettävissä, ja jos televisio on jumissa käynnistyksen yhteydessä. Avaamme valikon tehdasasetusten palauttamiseksi asetuksetmennään valikkoon Plug & Playkirjoitamme suojakoodin (oletuksena se on 0000) ja vahvistamme sitten tarvittaessa TV-ohjelmiston palauttamiseksi.

  Jos edellinen menetelmä ei toiminut tai TV on tukossa käynnistyksen yhteydessä, voimme käyttää asentajille tarkoitettua menettelyä. Hyödyntääksemme sitä sammutamme television ja painamme näppäimiä samanaikaisesti Tiedot, Valikko, Mykistä Ja Tehoa kaukosäätimessä. Napsauta näkyviin tulevassa uudessa näytössä Vaihtoehtovalitsemme Paikallinen settivalitsemme kohteen EU_ITALIA tai Muutpainamme kaukosäätimen Return-näppäintä ja valitsemme sitten kohteen Tehdasasetusten palautus. Vahvistamme tarvittaessa television täydellisen nollauksen aloittamiseksi.

  Kuinka nollata Hisense-televisiot

  Hisense Smart TV:istä löytyy VIDAA-käyttöjärjestelmä, joka toimii hyvin samalla tavalla kuin tähän asti nähdyt ja mahdollistaa loppujen lopuksi hyvin yksinkertaisen palautuksen. Jatkamiseksi siirrymme television asetusvalikkoon, valitse kohde TVjatketaan Palauta tehdasasetuksetsyötä television lukituksen avaus-PIN ja vahvista OK aloittaaksesi nollaustoimenpiteen.

  Olemmeko unohtaneet lukituksen avauksen PIN-koodin? Ei hätää: mennään sisään Asetukset -> Järjestelmä -> Järjestelmän PIN-koodikirjoita pääsalasana 0532 ja nollaa uusi lukituksen avaus-PIN.

  Jos televisio ei käynnisty tai jää jumiin aloitusnäytölle, voimme jatkaa pehmeällä nollauksella, kuten myös Android- ja LG-televisioissa: irrota pistorasia, odota 1 minuutti ja kytke se uudelleen, jotta saat täydellisen uudelleenkäynnistyksen. Smart TV:stä.

  Johtopäätökset

  Mikään ei ole pahempaa kuin huippumoderni televisio, joka roikkuu ja jäätyy kuten mikä tahansa tietokone! Onneksi niitä on voimassa olevat menettelyt minkä tahansa nykyaikaisen television nollaamiseen, jotta voit katsella digitaalisia maanpäällisiä kanavia tai hyödyntää järjestelmään integroituja suoratoistosovelluksia. Menettelyt vaihtelevat valmistajan mukaan, mutta useimmissa tapauksissa sääntö "irrota ja liitä se" pätee edelleen, yleislääke jokaiselle tukkeutuneelle laitteelle.

  Jos meillä ei ole vielä hyvää Smart TV:tä olohuoneessa, on oikea aika ostaa se valitsemalla Smart TV parhailla ominaisuuksilla tai valitsemalla välillä halvat Smart TV -mallit.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up