Paljonko maksaa surffailla TIM:llä, Iliadilla, WindTrellä, Vodafone-saippualla

Katsotaanpa neljän operaattorin TIM, WindTre, Iliad ja Vodafone tarjoamien kannettavien tikkojen tai "saippuoiden" parhaat internethinnat ja tarjoukset

Ne, jotka eivät kuulu valokuitujen piiriin ja haluavat silti omistaa kotonaan Wi-Fi-verkon surffatakseen Internetissä, voivat luottaa kuuluisiin "saippuoihin" eli kannettaviin modeemeihin, jotka pystyvät toimimaan data-SIM-kortin kanssa ja tarjoavat Wi-Fi-yhteyden. johon voit liittää tietokoneita, älypuhelimia, konsoleita ja muita laitteita.

Vaikka saavutettavissa olevat nopeudet eivät ole verrattavissa valokuituihin, se voi olla hyvä ratkaisu Internet-yhteyden muodostamiseen alueilla, joilla ei ole peittoa tai alueilla, joissa ei ole puhelinlinjojajolloin vältytään ADSL-tilauksesta (nyt liian hidas tehdä mitään).

Tässä oppaassa näytämme sinulle kuinka navigoida TIM, Iliad, WindTre, Vodafone saippualla, analysoimalla erilaisia ​​tarjouksia Internetin surffaamisesta ilman lankapuhelinta. Tätä opasta varten laitamme korostaa tarjouksia, jotka sisältävät jo saippuamodeeminvaikka mikään ei estä meitä hankkimasta data-SIM-korttia ja asettamasta sitä modeemiin, jossa on data-SIM.

1) Parhaat data-SIM-tarjoukset modeemin mukana

Jos haluamme kuluttaa mahdollisimman vähän, voimme valitse data-SIM-tarjous, jossa modeemi on jo mukanajotta sinun ei tarvitse kuluttaa enempää rahaa SIM-kortin ostamisen jälkeen ja sinulla on erinomainen modeemi käytettäväksi välittömästi suosikkioperaattorisi kanssa.

Vodafone

Vodafone tarjoaa modeemeille data-SIM-kortteja Giga Speed ​​​​Plus 50jonka kustannuksella 11,99 € kuukaudessa sisältää 50 gigatavua Internet-liikennettä nopeassa Vodafone-verkossa ja hintaan 1 € kuukaudessa (24 kuukauden ajan), lisää myös Kannettava Vodafone Wi-Fi-modeemi.

Uusille asiakkaille veloitetaan 5 euron aktivointikustannus, joka veloitetaan ensimmäisen kuukauden kulujen kanssa. Jos meillä on jo aktiivinen Vodafonen data-SIM, veloitetaan aktivointimaksu 19 euroa.

TIM

Jos haluamme käyttää TIM:ää navigointiin saippuamodeemin kanssa, voimme valita tarjouksen TIM GIGA POWERjonka kustannuksella 9,99 € kuukaudessa tarjoaa 100 gigaa kuukaudessa 3 kuukauden ajan (sitten 50 gigaa kuukaudessa) surffaillakseen nopeassa TIM-verkossa, jossa on laaja kattavuus jopa Italian vaikeimmilla alueilla.

Operaattori antaa sinulle mahdollisuuden Osta kannettava modeemi suoraan TIM-kaupasta alkaen 29,90 €: kaikki mitä tarvitset modeemin ostamiseen etsi lähin TIM-myymälä.

TuuliKolme

Jos sen sijaan haluamme käyttää WindTreä navigointiin saippuan kanssa, voimme katsoa sitä Kuutio täynnäjonka kustannuksella 12,99 € kuukaudessa tarjoaa 150 Gigaa WindTre-verkossa, yksi parhaista LTE-signaalin peittoalueella (saippuapatukkaiden käyttämä).

WebCube 4G+ -modeemi sisältyy alennettuun hintaan (24 kuukauden sitoumuksella): pidä vain SIM-kortti ja modeemi 2 vuotta, jotta voit alentaa tarjousta ja hyötyä yksinkertainen modeemi joka liitetään suoraan kodin pistorasiaan kuin se olisi yövalo.

2) Parhaat data-SIM-tarjoukset ilman modeemia

Jos haluamme kuluttaa mahdollisimman vähän, voimme valitse data-SIM-tarjous ilman modeemiamutta tässä tapauksessa meidän on pakko osta yhteensopiva kannettava modeemi erikseen kaikkien italialaisten operaattoreiden verkkojen kanssa (kuten mallit, joita näemme seuraavassa luvussa).

Ilias

Halvin tarjous puhtaasta data-SIM:stä on Iliasjonka kustannuksella 9,99 € kuukaudessa tarjoaa data-SIM-kortin, jossa on 150 Gt, ja innovatiivisen Iliad-verkon, joka on monien kaupunkien kattavuuden ja nopeuden kannalta paras.

Fastweb

Tarjous, joka sisältää enimmäismäärän gigatavuja, on Fastweb Mobile Maxijonka kustannuksella 11,95 € kuukaudessa tarjoaa 300 gigatavua Internetiä nopeassa Fastweb-verkossa, joka on varustettu 5G-yhteydellä useimmissa Italian kaupungeissa ja toissijaisella WindTre-peitolla (Italian syrjäisimmillä kaupungeilla ja alueilla).

Erittäin mobiili

Jos haluamme säästää rahaa, paras tarjous saippuapatukoista on Erittäin mobiilijonka kustannuksella 6,99 € kuukaudessa tarjoaa 100 Gigaa Very-verkossa, jossa on erinomainen 4G-peitto ja enemmän kuin riittävä nopeus suoratoistoon, lataamiseen ja sosiaalisen median käyttöön.

Minulla on. mobiili

Myöskään tarjousta ei pidä aliarvioida Minulla on. mobiilijonka hintaan 8,99 € kuukaudessa mahdollistaa 150 Gt Internetin sisällyttämisen Vodafone-verkkoon, joten se käyttää samaa kattavuutta kuin suurempi verkko, mutta kiinteällä nopeudella (enintään 10 Gt latauksessa).

3) Paras kannettava modeemi SIM-datalle

Jos valitsemme data-SIM-korttien polun ilman modeemeja, meidän on tehtävä se ostaa uusi kannettava modeemivalita monista Amazonissa myytävistä malleista.

Ensimmäinen modeemi, jota suosittelemme katsomaan, on lo VAHVA 4G LTE WLAN 300M reititinjossa on LTE-yhteys jopa 150 Mbit/s latausnopeudella, 2,4 GHz Wi-Fi-verkko, verkon nopeus jopa 300 Mbit/s, 802.11b/g/n-protokolla, LAN-portti, säädettävät antennit, nopea yhteys ja integroitu SIM-sovitin .

Toinen kannettava modeemi, jota voimme käyttää todellisena saippuana, on Tenda 4G180 V3.0 Mobile Hotspotvarustettu erillisellä Wi-Fi-verkolla, 4G LTE Cat4 -yhteydellä jopa 150 Mbps, integroidulla 2100 MAh ladattavalla akulla, virtalähteellä USB-portin kautta ja välittömällä yhteydellä mihin tahansa SIM-korttiin.

Markkinoiden yläpäässä löydämme TP-Link M7350 Mobile WiFi 4G LTE Cat4suuri modeemi, jossa on 4G LTE -yhteys 150 Mbps asti, langaton verkko jopa 300 Mbps, ladattava akku, värinäyttö, näyttöön integroitu Giga-ohjaus ja yksinkertaistettu SIM-määritys.

Jos haluamme sitten oikean Wi-Fi-modeemin SIM-korttituella, voimme keskittyä TP-Link TL-MR6400 4G reititinjossa on LTE-yhteys jopa 150 Mbps, Type N langaton verkko jopa 300 Mbps, LAN/WAN-portti, helppo konfigurointi jokaisella SIM-kortilla ja irrotettavat antennit.

Lisätietoja voimme lukea oppaastamme parhaat kannettavat reitittimet jopa matkoille.

Johtopäätökset

Näyttämämme tarjoukset eivät voi täysin korvata perinteistä asuntoa Internet-linjalle kotona, mutta voimme silti käyttää Internetiä kotona italialaisten operaattoreiden LTE-verkkojen avulla ja käytä eri tarjouksiin sisältyviä gigatavuja enemmän kuin tarpeeksi, jos emme lataa suuria tiedostoja tai käytämme usein puhelinyhteyttä kodin Wi-Fi:n sijaan.

Saadaksesi selville kuntamme tai kotiosoitteemme matkapuhelinverkon peittoalueen, suosittelemme lukemaan oppaitamme 3G 4G/LTE-peittoaluekartat matkapuhelimiin ja internetiin (Tim, WindTre, Vodafone) ja kuinka selvittää millä matkapuhelinoperaattorilla on nopein nettiyhteys.

Jos kuitenkin etsimme todellista litteää yhteyttä ilman gigatavurajoja, kannattaa tarkistaa, onko kuituoptiikka mahdollista aktivoida kotonamme, kuten artikkelistamme näkyy Kuitupeitto TIM:lle, Fastwebille, Vodafonelle, WindTrelle ja muille.

Indeksi
 1. 1) Parhaat data-SIM-tarjoukset modeemin mukana
  1. Vodafone
  2. TIM
  3. TuuliKolme
 2. 2) Parhaat data-SIM-tarjoukset ilman modeemia
  1. Ilias
  2. Fastweb
  3. Erittäin mobiili
  4. Minulla on. mobiili
 3. 3) Paras kannettava modeemi SIM-datalle
  1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up