Kuinka poistaa "Järjestelmävaatimuksia ei täytetty" vesileima Windows 11: ssä

Windows 11:llä on joitain tiukkoja asennusvaatimuksia. Windows 11:n asentaminen laitteeseen, jota ei tueta, ei kuitenkaan ole liian vaikeaa. Jos onnistuit saamaan sen irti, älä juhli vielä. Sinun on silti poistettava työpöydälläsi oleva "Järjestelmävaatimuksia ei täytetty" -vesileima, jonka Microsoft otti käyttöön estääkseen asennuksen ei-tuettuun laitteistoon. Tässä oppaassa luetellaan kolme menetelmää, joilla tämä vesileima poistetaan.

1. Ryhmäkäytäntöeditori

Jos käytät Windows Prota tai Enterprisea ja ryhmäkäytäntöeditori on käytössä, tämä menetelmä on helpoin. Noudata alla olevia ohjeita poistaaksesi vesileiman käytöstä ryhmäkäytäntöeditorin kautta.

Kirjoita Windows Searchiin "ryhmäkäytäntö" ja napsauta Muokkaa ryhmäkäytäntöä tuloksissa. Sisään Ryhmäkäytäntöeditorisuunnata Tietokoneen kokoonpano -> Hallintamallit -> Järjestelmä.

Vieritä alas oikeasta paneelista ja kaksoisnapsauta Piilota viestit, kun Windowsin järjestelmävaatimukset eivät täyty. Napsauta sitten Käytössä -> OK ottaaksesi muutokset käyttöön.

2. Windowsin rekisterieditori

Jos sinulla ei ole pääsyä ryhmäkäytäntöeditoriin, voit myös muokata Windowsin rekisteriä ja poistaa vesileiman noudattamalla alla olevia ohjeita.

Varoitus: virheellisten muokkausten tekeminen rekisteriin voi vioittaa ohjelmia ja aiheuttaa tietojen menetyksen. Varmista, että varmuuskopioit Windowsin rekisterin ennen muokkausten tekemistä.

Kirjoita Windows Searchiin "rekisteri" ja napsauta Rekisterieditori. Siirry Windowsin rekisterissä kohtaan HKEY_CURRENT_USER -> Ohjauspaneeli. Napsauta hiiren kakkospainikkeella Ohjauspaneelija valitse Uusi -> Avain.

Nimeä tämä uusi avain "UnsupportedHardwareNotificationCache".

Valitse tämä avain, napsauta hiiren kakkospainikkeella tyhjää kohtaa oikeanpuoleisessa paneelissa ja valitse Uusi -> DWORD (32-bittinen) arvo.

Nimeä tämä merkintä "SV2", kaksoisnapsauta sitä ja muuta sen arvoksi 0. Jos UnsupportedHardwareNotificationCache-merkintä on jo olemassa, muuta vain SV2-arvoa.

Huomautus: jos Windows 11 on edelleen 21H2-versiossa, sinun on nimettävä merkintä sen sijaan "SV1" ja asetettava arvoksi 0.

3. Käsikirjoitus

Jos et ole tyytyväinen rekisterin muokkaamiseen, käytä kolmannen osapuolen työkalua tehdäksesi sen puolestasi. Pieni komentosarja poistaa "Järjestelmävaatimuksia ei täytetty" -vesileiman. Vaikka se on osa Windowsin all-in-one-säätötyökalua, linkitän erillisen komentosarjan tähän.

Lataa ja pura kansio, niin löydät kaksi komentosarjaa. Suorita molemmat ja hyväksy kehotteet tehdäksesi muutokset rekisteriin. Varmista, että juokset ensin Järjestelmävaatimukset ei täyty Vesileima – ADDjuokse sitten Järjestelmävaatimukset ei täyty Vesileima – POISTAtässä järjestyksessä.

Ensimmäinen lisää vaaditut merkinnät, ja toinen asettaa arvoksi 0 poistaaksesi vesileiman.

Kaikissa yllä mainituissa menetelmissä sinun on käynnistettävä tietokone uudelleen, jotta muutokset tulevat voimaan. On syytä mainita, että vesileima ei vaikuta Windowsin toimintaan millään tavalla. On vain ärsyttävää muistuttaa ja rohkaista sinua päivittämään, kuten Windowsin aktivointivesileima.

Indeksi
  1. 1. Ryhmäkäytäntöeditori
  2. 2. Windowsin rekisterieditori
  3. 3. Käsikirjoitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up