Paras ostettava Android TV ja Google TV

Parhaat älytelevisiot Android-järjestelmällä ja Google TV:llä, paras sovellusten hallintaan ilman rajoituksia kuten älypuhelimessa

Markkinoilla olevista uusista televisioista löytyy myös nimikirjaimilla tunnistettuja malleja Android TV Ja Google TV, jotka tunnistavat älytelevisiot, joissa on suoraan Googlen kehittämä Android-pohjainen käyttöjärjestelmä. Nämä televisiot ovat erittäin tehokkaita ja monipuolisia ja tuovat Android-sovellusten mukavuuden helppokäyttöiseen käyttöliittymään kaukosäätimellä, joten sinulla on kaikki sovelluksesi käden ulottuvilla.

Niille, jotka haluavat saada käsiinsä modernin Google-brändätyn Smart TV:n, seuraavassa oppaassa voit tarkastella paras ostettava android tv ja google tv. Ostooppaan lisäksi on mahdollista nähdä myös ominaisuudet, joita näillä älytelevisioilla on oltava, ja viimeisenä luvuna, mitä voimme tehdä saadaksemme Google TV:n kaikkiin nykyaikaisiin televisioihin.

Indeksi

  Google TV:n ominaisuudet

  Google TV esittelee itsensä korkean tason älytelevisioina ja siksi niiden on täytettävä tekniset ominaisuudet, jotka on jo nähty oppaassamme kuinka valita ja ostaa paras Smart TV. Oppaassa näkyviin ominaisuuksiin meidän on lisättävä seuraavat erityistoiminnot:

  • Google Cast -tuki: Google TV integroi komponentin sisään Sisäänrakennettu Chromecast, joten se voi hallita puhelinsovelluksista tulevia ääni-/videovirtoja ilman, että sinun tarvitsee kopioida tai jakaa näyttöä Miracastin kanssa. Jos puhelimessa on yhteensopiva sovellus, avaa se ja paina yläreunassa olevaa Cast-painiketta nähdäksesi videon tai äänen suoraan televisiosta.
  • Google Play -tuki: Google TV:ssä voimme asentaa tiettyjä sovelluksia televisioille, mutta myös useimmat Android-puhelimeen tai -tablettiin saatavilla olevista sovelluksista. Sovellukset päivittyvät automaattisesti sisäänrakennetusta kaupasta, kun televisio on valmiustilassa.
  • APK-sovelluksen asennus: Yksi Google-televisioiden suosituimmista ominaisuuksista on mahdollisuus asentaa APK-sovelluksia aivan kuten Android-laitteeseen. Ottamalla käyttöön tuntemattomien lähteiden käyttöoikeudet voimme ladata APK-tiedostot Smart TV:n sisäiseen muistiin ja asentaa sovelluksia, joita ei ole virallisesti saatavilla integroidusta kaupasta.
  • Google Assistant -tuki: Google-televisioiden kanssa tuemme myös Google Assistantin äänikomentoja. Pystymme käynnistämään komentoja Google Nestistä ja siten käynnistämään sovelluksia ja sisältöä suoraan televisiosta tai painamaan kaukosäätimen äänikomentopainiketta ja käynnistämään äänikomentoja pyynnöstä. Lisätietoja voimme lukea myös opas äänikomentoihin.
  • Android päivitykset: Google-televisiot vastaanottavat Android-version päivitykset ja niissä on mahdollisuus käyttää Android 12:n uusimpia toimintoja.

  Nämä ominaisuudet tekevät Google TV:stä parhaita älytelevisioita, joita voit ostaa juuri nyt, varsinkin jos olemme nörttiä ja rakastamme kokeilla paljon televisioillamme.

  Parhaat Google-TV-mallit

  Tässä luvussa näemme yhdessä parhaat Google TV:llä varustetut televisiot, jotka voimme ostaa suoraan verkosta. Huomattavien kustannusten vuoksi suosittelemme keskittymään vain luotettavia verkkokauppoja, kuten Amazon, jotka tarjoavat takuun kaikille myydyille tuotteille.

  Sharp Aquos LC-32Bi6E

  Halvin Google TV -malli, jonka voimme viedä kotiin, on Sharp Aquos LC-32Bi6E, televisio, jossa on 32 tuuman HD-näyttö 10-bittisellä värillä, LED-valaistus, Wi-Fi-yhteys, tuki uudelle DVB-T2 / S2:lle digitaaliselle maanpäälliselle lähetykselle, Harman Kardon -ääni, 3 HDMI-porttia, 2 USB-porttia ja järjestelmä käyttöjärjestelmä Android 9.0.

  TV on saatavilla Amazon hintaan 259 €.

  METZ Smart TV

  Jos etsimme erittäin suurta Google TV:tä erinomaisella hinta/laatusuhteella, voimme katsoa METZ Smart TV, jossa on 55 tuuman UHD 4K -näyttö (3840 x 2160 pikseliä), HDR10 / HLG-tuki, HDMI-portit, ARC-liitäntä, USB-portti, CI + -paikka, tuki Dolby Digitalille ja Dolby Visionille, DVB-C / T2 / digitaalinen maanpäällinen viritin S2, yhteensopiva HEVC MAIN-10 -koodin kanssa ja tuki Google Assistantille.

  Tämä televisio löytyy osoitteesta Amazon.

  Philips 43PUS8506

  Yksi parhaista Google-televisioiden valmistajista on epäilemättä Philips, joka esittelee erittäin kauniita malleja, joissa on täysi tuki Google-käyttöjärjestelmälle. Hyvä malli on Philips 43PUS8506, 43-tuumainen 4K UHD -televisio, jossa on LED-valaistus, Ambilight-tekniikka, HDR-tuki, yhteensopivuus Dolby Visionin ja Dolby Atmosin kanssa sekä äänikomennot Google Assistantin ja Amazon Alexan kanssa.

  Tämä Smart TV on esillä Amazon.

  Sony BRAVIA KD-50X80JP

  Toinen erittäin pätevä Google TV:n tuottaja on Sony, joka on yksi markkinoiden parhaista älytelevisioista. Yksi malleista, joita voimme harkita, on Sony BRAVIA KD-50X80JP, jossa on 50 tuuman 4K UHD -näyttö, LED-valaistus, HDR-tuki, Dolby Vision -tekniikka, Dolby Atmos ja X-Balanced Speaker, tuki Google Assistantin äänikomentoille.

  Tämä Sony-televisio on saatavilla Amazon.

  Philips Smart TV 4K

  Suurin ja tehokkain Google TV, jonka voimme ostaa, on Philips Smart TV 4K, jossa on 65 tuuman 4K UHD -näyttö, OLED-näyttötekniikka, Ambilight 3 -tekniikka (valot television takana ovat dynaamisia, todella kauniita), HDR10 + -tuki, Dolby Vision- ja Dolby Atmos -yhteensopivuus, Google Assistant ja Amazon Alexa -äänikomennot ja Android 10 käyttöjärjestelmä.

  Tämä televisio on myynnissä Amazon.

  Kuinka saada Google TV missä tahansa televisiossa

  Onko meillä jo Smart TV, emmekä halua ostaa uutta televisiota? Voimme kokeilla Google TV:tä ostamalla a Chromecast with Google TV, myydään Google Store.

  Kun liität tämän pienen laitteen television HDMI-liitäntään, pääsemme käyttämään kaikkia sen toimintoja Google TV missä tahansa televisiossa, ja sitä voidaan käyttää myös yksinkertaisena Chromecastina. Lisätietoja voimme lukea oppaastamme osoitteessa uusi Chromecast.

  Johtopäätökset

  Google TV:t ovat varmasti älytelevisioiden tulevaisuus, sillä ne toistavat Androidin menestystä myös televisioissa: voimme asentaa minkä tahansa sovelluksen, voimme käyttää Googlen toimintoja ja voimme usein päivittää sekä sovelluksia että käyttöjärjestelmää tuomaan uusia toimintoja. Google-televisioita on saatavilla kaikille budjeteille: alkaen alle 300 eurosta yli 1500 euroon.

  Tällä hetkellä, jos menet vertailla televisioita käyttöjärjestelmän mukaan, ainoa järjestelmä, joka todella kestää Androidia, on LG:n WebOS, joka sisältää useita sovelluksia ja jota päivitetään jatkuvasti.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up