Windows 10: n valinnaiset (valinnaiset) päivitykset: asennetaanko vai ei?

Onko kannattaa asentaa valinnaiset Windows 10 -päivitykset (valinnainen laatu) vai voidaanko ne ohittaa?

Olemme sanoneet useita kertoja, kuten Windows Update -asennuksen vianmääritysartikkelissa, kuinka tärkeää on tietoturvasyistä, että Windows Update toimii automaattisesti ja asentaa tärkeät päivitykset. julkaissut Microsoft viikoittain.
Joskus kuitenkin tapahtuu niin Microsoft julkaisee päivityksiä, joita ei ole luokiteltu tärkeiksi, mutta miten Valinnainenjoita ei asenneta automaattisesti, mutta jotka edellyttävät manuaalista toimintaa. Normaali tietokoneen käyttäjä ei myöskään koskaan huomaa näitä valinnaisia ​​päivityksiä, jos hän ei avaa Windows Update -ohjelmaa ja valitse ne asennettavaksi.

Aikaisemmin nimeltään Easy Updates on nyt Windows 10: ssä (Windows Update) nimellä "Valinnainen päivitys saatavilla"Mikä odottaa käyttäjän toimintojen asentamista. Joten tämä on erilainen klassinen tietoturvapäivitys, jonka Microsoft julkaisee joka viikko ja liittyy läheisesti siihen, mitä kutsutaan Laatu- ja ominaisuuspäivitykset, jotka muuttavat Windows 10 -versiota lisäämällä uusia ominaisuuksia.

Kysymys on: Pitäisikö meidän asentaa nämä valinnaiset päivitykset vai ei?
PÄÄLLÄ "valinnainen päivitys"Onko Windows-päivitys, jota ei tarvitse asentaa välittömästi ja joka ei ole Windows Update -sovelluksen automaattisen asennussäännön mukainen? Nämä päivitykset eivät koskaan sisällä tietoturvakorjauksia, jotka asennetaan aina välittömästi (ellet määritä Windows 10: tä estämään automaattisia päivityksiä). Nämä valinnaiset päivitykset korjaavat tietokoneen vakausongelmat ja korjaavat pienet virheet käytetyn materiaalin yhteensopivuuden kanssa. Voit valita asennatko ne vai ei, ilman erityisiä vasta-aiheita.
Valinnaisia ​​Windows-päivityksiä ei pidetä kriittisinä. Nämä eivät ole tietoturvakorjauksia ja ovat valinnaisia, ja siksi ne asennetaan automaattisesti. Yleensä nämä ovat päivityksiä, jotka on suunniteltu korjaamaan Windowsin ongelmat.
Valinnaisten päivitysten joukossa on yleensä korjauksia pienten vikojen korjaamiseen, jotka johtavat tietokoneen kaatumiseen, pieniä työkalupäivityksiä, ohjainpäivityksiä, Office-ohjelmien korjauksia ja erityyppisiä ohjelmistoja. Säädöt, jotka eivät vaikuta tietokoneen turvallisuuteen. Niitä pidetään tärkeinä ja pakollisina.
Nämä päivitykset ovat harvinaisia, eikä niitä tarvitse koskaan asentaa. Jos sinulla on ongelmia tietokoneesi kanssa, valinnaisen päivityksen asentaminen voi olla yksi tapa korjata ongelma. Muuten se on aina päivityksiä. vakaat päivät eivätkä liity minkäänlaisiin kokeellisiin ominaisuuksiin, jotka saisit aktivoimalla WIndows Insider -ohjelman.

Indeksi

  Tarkista valinnaiset päivitykset ladattavaksi Windows 10: een

  Windows 10: ssä sinun on avattava Käynnistä-valikko ja sitten Asetukset tarkistaaksesi valinnaisten laatupäivitysten saatavuuden. Napsauta Päivitys ja suojaus> Windows Update -osiossaTarkista päivitykset"Uusien päivitysten löytäminen. Yleensä tämä ei ole tarpeen tietokoneella, jota käytetään joka päivä, kun päivitykset tarkistetaan automaattisesti. Tietokoneessa, joka on harvoin kytketty päälle, uusien päivitysten haku on tehtävä aina manuaalisesti.

  Jos valinnainen päivitys on saatavana, "Tarkista päivitykset"Mikä varoittaa uudesta Valinnainen päivitys saatavilla. Painamalla "lataa ja asenna"Voit asentaa päivityksen, muuten voit ohittaa tämän viestin ja jättää sen sinne, missä se on.

  Voit myös napsauttaa linkkiä "Näytä kaikki valinnaiset päivitykset"Jos haluat nähdä valinnaiset päivitykset, jotka voidaan asentaa.

  Jos sinulla on ongelmia päivityksen kanssa, voit jatkaa Asetukset> Päivitys ja suojaus> Windows Update> Näytä päivityshistoria ja paina Poista päivitykset poistaa päivityksen Windows 10: stä.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up