Parhaat japanilaiset animepelit Androidille ja iPhonelle

Parhaat pelit Androidille ja iPhonelle, jotka ovat saaneet vaikutteita kuuluisasta japanilaisesta animesta: Dragonball, Naruto, Yu-Gi-Oh, One Piece ja paljon muuta

Anime ovat japanilaisia ​​sarjakuvia, jotka ovat erittäin suosittuja Italiassa, ja monet niistä ovat keränneet useamman kuin yhden sukupolven faneja. Mangaan verrattuna animet ovat helpommin saavutettavissa, koska ne näyttävät muilta sarjakuvalta, mikä tekee monissa tapauksissa tarpeetonta lukea vastaavaa mangaa (vaikka todelliset fanit lukevat mangaa ja näkevät myös animen).

Jos olemme rakastaneet yhtä monista japanilaisista animeista ja haluamme leikkiä suosikkihahmojemme kanssa puhelimella tai tabletilla seuraavassa oppaassa, näytämme sinulle parhaat pelit, jotka perustuvat kuuluisiin animeihin, jotka ovat saatavilla Androidille ja iPhonellejoten voit pelata japanilaista suosikkianinimeäsi ilmaiseksi.

ONE PIECE Bounty Rush

Ensimmäinen animeen perustuva peli, jota voimme pelata mobiililaitteella, on ONE PIECE Bounty Rushsaatavilla Android ja varten iPhonet/iPadit.

ONE PIECE Bounty Rushilla voimme pelata kuuluisassa One Piece -universumissa ryöstelemällä aarteita kauas, lisäämällä mainettamme merirosvoina ja kohtaamalla muita pelaajien verkossa hallinnoimia merirosvoja erittäin viihdyttävissä taisteluissa.

Peli muistuttaa kovasti muista toimintapeleistä löytyvää "lipun sieppaus" -mekanismia, mutta One Piece -asetus ja animen ikonisten hahmojen läsnäolo tekevät taisteluista erittäin mukavaa seurata, etenkin 4v4-tilassa.

DRAGON BALL Z DOKKAN BATTLE

Yksi viime vuosien tunnetuimmista animeista on Dragon Ball, ja yksi hauskimmista peleistä, joita voimme kokeilla, on DRAGON BALL Z DOKKAN BATTLEladattavissa osoitteesta Google Play Kauppa ja alkaenApple App Store.

Tästä pelistä löydämme kaikki Dragon Ball -hahmot (Z:stä Superiin) päähenkilöinä erittäin hauskassa pulmapelissä, jota pelataan seikkailutilassa tai taistelutilassa. Pelin tavoitteena on yhdistää Ki-pallot ja, kun tanko on kertynyt, käynnistää erikoishyökkäykset ennen vastustajaa taistelun voittamiseksi.

Pelin grafiikka on hyvin samanlainen kuin animessa, vuorovaikutus ja dialogit ovat uskollisia ja hyvin tehtyjä, hahmojen määrä on todella suuri ja lukuisat pelitilat takaavat tuntikausia hauskanpitoa.

NARUTO X BORUTO NINJA JÄNNITE

Toinen erittäin kuuluisa ja arvostettu anime Italiassa on NARUTO X BORUTO NINJA JÄNNITEjonka voimme ladata ilmaiseksi Android ja varten iPhonet/iPadit.

Tässä strategisessa toimintapelissä meidän on hallittava ja luotava ninjaklaani, joka hallitsee sekä taisteluita muita klaaneja vastaan ​​että ninjalinnoitusta. Pelissä meidän on myös ansaittava resursseja, joita tarvitaan pitämään ninjalinnoitus koskemattomana (lisäämällä puolustusta ja ninjaansaa) ja myös muiden kylien ja linnoitusten hyväksymiseen.

Siksi peli esittelee itsensä hyvänä yhdistelmänä Clash of Clans -mobiilipelin, Naruto- ja Boruto-animen välillä, ja se onnistuu tyydyttämään sekä satunnaisia ​​että strategisista peleistä intohimoisia pelaajia.

Pokémon UNITE

Japanilaiseen animeen perustuvien pelien kokoelmassa emme voineet unohtaa Pokémon UNITEsaatavilla Google Play Kauppa ja edelleenApple App Store.

Tämä Pokémon-peli on aivan erilainen kuin Pokémon GO, sillä tässä pelissä valmentajat kohtaavat viiden hengen joukkueissa ja sinun on kerättävä eniten pisteitä aikarajan sisällä voittaaksesi. Tiimin jäsenten välinen yhteistyö antaa sinun voittaa voimakkaimman villin Pokémonin, nostaa suosikki-Pokémonimme tasoa ja saada se kehittymään, jotta vastustajajoukkue ei kerää pisteitä.

Välitön ja yksinkertainen peli, joka on ymmärrettävä, mutta joka pitää sinut kiinni näytössä pitkään, koska pelimekaniikka muistuttaa läheisesti GameBoyn ensimmäisen Pokémonin mekaniikkaa, mutta modernissa kastikkeessa, joukkuetaisteluilla ja taitopisteillä avataan tekemällä suuri määrä taisteluita.

Yu-Gi-Oh! Kaksintaistelun linkit

Toinen kaunis japanilainen anime, joka perustuu kuuluisaan korttipeliin Yu-Gi-Oh! Kaksintaistelun linkitjonka voimme ladata ilmaiseksi Android ja varten iPhonet/iPadit.

Aivan kuten korttipeleissä ja animessa, meidän on luotava tehokkain korttipakka voittaaksemme kaikenlaiset online-vastustajat. Valittavana on lukuisia pelitiloja: voimme aloittaa luokitellut kaksintaistelut (jolla voit kiivetä maailman klassikoille), satunnaisia ​​kohtaamisia, PvP-kaksintaisteluja ja ystävyyskaksintaisteluita.

Korttipeliin perustuva pelijärjestelmä ja pelitilat tekevät siitä hauskaa kaikille genren ystäville tai niille, jotka rakastivat Yu-Gi-Oh!-animea lapsena.

Pyhän Seiyan herääminen

Pelin takana on yksi tyylikkäimmistä japanilaisista animeista Pyhän Seiyan herääminenjoka tunnetaan Italiassa nimellä Zodiakin ritarit. Tämä peli on saatavilla vain ilmaiseksi Android.

Tässä pelissä voimme pelata kaikkien sarjan hahmojen kanssa ja yhdistää niitä uusiin hyökkäysstrategioihin. Saint Seiya Awakeningissa jopa ne, jotka valitsevat ensimmäisen tason ritarit, voivat loistaa oikean hyökkäysstrategian avulla, mikä tekee jokaisesta taistelusta hauskaa.

Suuri määrä hahmoja yhdistettynä Knights of the Zodiac -tunnelmaan ja lukuisiin online-pelitiloihin tekevät siitä yhden parhaista videopelitranspositioista, jotka perustuvat muutaman vuoden takaiseen animeen, joka itse asiassa "herää henkiin" tämän tyyppisten pelien ansiosta. pelejä.

Johtopäätökset

Anime on seurannut kokonaisia ​​poikien ja tyttöjen sukupolvia jännittävin tarinoilla, kuolemaan johtavilla taisteluilla ja paljon toimintaa. Japanilaisesta animesta inspiroimien mobiilipelien avulla pääsemme taas maistamaan taisteluita nähty televisiossa tai suoratoistaa Internetissä nykyaikaisilla pelitiloilla, jotka tyydyttävät sekä aloittelevat pelaajat että kokeneet strategia- ja toimintapelien pelaajat.

Japanilaisten pelien teemasta huolimatta voimme kokeilla gacha-pelejä, joissa satunnainen komponentti on paljon korkeampi ja päivitysten, esineiden ja aseiden hankkimiseksi on käytettävä paljon rahaa; Jotkut genren parhaista peleistä ovat nähtävissä ai-oppaassa parhaat gacha-pelit ja manga-grafiikka Androidille ja iPhonelle.

Indeksi
  1. ONE PIECE Bounty Rush
  2. DRAGON BALL Z DOKKAN BATTLE
  3. NARUTO X BORUTO NINJA JÄNNITE
  4. Pokémon UNITE
  5. Yu-Gi-Oh! Kaksintaistelun linkit
  6. Pyhän Seiyan herääminen
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up