Bing-hakujen poistaminen käytöstä Windows 11:ssä

Emmekö enää halua käyttää Bingiä Windows 11 -hauissa? Katsotaan kuinka hakukonetta vaihdetaan tai se poistetaan käytöstä

Aloitamalla haun Windows 11:ssä löytääksemme asennettuja tiedostoja ja ohjelmistoja, löydämme myös tuloksia Microsoftin hallinnoimasta hakukoneesta Bingistä. Nämä online-tulokset näkyvät kentällä Hae verkosta ja voi helposti johtaa käyttäjiä harhaan, jolloin he päätyvät vierailemaan verkkosivustolla yrittäessään avata sovellusta tai tarkastella järjestelmäasetuksia.

Niille, joille nämä integroidut haut ovat erittäin ärsyttäviä, olemme luoneet tämän oppaan, josta voit selvittää, miten poista Bing-verkkohaut käytöstä Windows 11 Search -apuohjelmassa. Yllä olevien neuvojen soveltamisen jälkeen voimme etsiä vain sovelluksia ja järjestelmäasetuksia Käynnistä-valikosta.

Poista käytöstä Bing-haut rekisterin kautta

Voit poistaa Bing-haut käytöstä Windows 11:ssä voimme toimia suoraan rekisterieditorista. Avataksesi tämän editorin paina WIN+R näppäimistöllä, kirjoita regedit ja siirrytään seuraavaan rekisteriavaimeen:

HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Microsoft\Windows

Kun saavutamme tämän avaimen, painamme näppäimen oikeaa painiketta Windowsnapsautamme Uusi -> Avain ja kirjoitamme tutkimusmatkailija uutena avaimena (ts. uutena kansion juuressa). Kun olemme avannut tämän uuden avaimen (kansion), siirrymme ikkunan oikeaan osaan, paina sen oikeaa painiketta ja paina Uusi -> DWORD-arvo (32-bittinen).

Uusi merkkijono avautuu vapaasti muokattavalla nimellä; jatkaaksesi lisäämme seuraavan merkkijonon:

DisableSearchBoxSuggestions

vahvista merkkijono painamalla Enter- tai Return-näppäintä. Luomisen jälkeen napsautamme hiiren kakkospainikkeella uutta merkkijonoa ja asetamme kuinka Arvotiedot 1, jotta se aktivoituu käytössä olevassa järjestelmässä. Nyt meidän tarvitsee vain käynnistää tietokone uudelleen Bing-hakujen poistamiseksi käytöstä Windows 11:ssä.

Poista Bing-haut käytöstä Winaero Tweakeria käyttämällä

Jos haluamme välttää järjestelmärekisterin, voimme poistaa Bing-haut käytöstä Windows 11:ssä käyttämällä ohjelmaa, kuten Winaero Tweakererinomainen työkalu edistyneiden muutosten tekemiseen käyttöjärjestelmään.

Kun olet asentanut tämän ohjelman tietokoneellesi, käynnistetään se ja siirrytään valikkoon Poista verkkohaku käytöstä (näkyy työkalun vasemmalla puolella) ja aseta valintamerkki kohteeseen Poista verkkohaku käytöstä tehtäväpalkissa ja Cortanassa. Nyt meidän tarvitsee vain sulkea ohjelma ja käynnistää Windows uudelleen, jotta muutokset tulevat voimaan.

Ennen kuin teet muutoksia rekisteriin, suosittelemme, että luot siitä kopion: muutos on turvallinen, mutta on aina parempi olla erittäin varovainen. Rekisterin varmuuskopioimiseksi suosittelemme, että luet oppaamme Rekisterin varmuuskopiointi ja avainten palautus Windowsissa.

Poista Bing-haut käytöstä BCWipe Privacy Guardin kautta

Toinen ohjelma, jolla voimme poistaa Bing-haut käytöstä Windows 11:ssä ja lisätä yksityisyyttä, voimme käyttää ilmaista työkalua BCWipe Privacy Guard.

BCWipe Privacy Guardin avulla voimme poistaa Bing-haut käytöstä Windows 11:ssä yksinkertaisesti avaamalla sovelluksen ja laajentamalla osiota Cortana ja haku ja deaktivoi kohteen vieressä oleva kytkin Bing-haku Windows-haussa. Kun muutokset on tehty, käynnistämme tietokoneen uudelleen, jotta muutokset tulevat voimaan.

BCWipe Privacy Guard on erinomainen ilmainen työkalu yksityisyyden lisäämiseen, kun käytämme Windows 11:tä: suosittelemme siksi, että otat käyttöön kaikki tämän sovelluksen ehdotukset, jotta voit käyttää Windows-järjestelmää ilman, että Microsoft seuraa tai valvo sinua.

Johtopäätökset

Bing-haut ovat enemmän ärsyttäviä kuin hyödyllisiä Windows 11:ssäkoska ne näkyvät usein ensimmäisenä tuloksena, jos tiettyä sovellusta tai tiedostoa ei ole järjestelmässä, mikä saa käyttäjän napsauttamaan sitä ja avaamaan verkkosivuja, joista hän ei ole kiinnostunut (tai mikä pahempaa, avaa mainossivuja Sponsoroidut linkit). Onneksi menetelmistä ei ole pulaa Bing-hakujen poistamiseksi käytöstä Windows 11:ssä, ja ne ovat kaikki ilmaisia!

Voimme tehdä hyvin yksinkertaisen muutoksen rekisteriin tai vaihtoehtoisesti käyttää yhtä kahdesta raportoidusta ohjelmasta Bing-hakuominaisuuksien poistamiseksi käytöstä Windows 11:ssä, jolloin saadaan vain paikallisia hakutuloksia (sovelluksista, asetuksista tai asiakirjoista).

Lisätietoja voimme lukea oppaistamme osoitteessa Windowsin tietosuoja-asetukset deaktivoidaksesi ja muuttaaksesi niitä välittömästi ja miten estää tiedonkeruun Windows 10:ssä ja 11:ssä automaattisilla ohjelmilla.

Indeksi
  1. Poista käytöstä Bing-haut rekisterin kautta
  2. Poista Bing-haut käytöstä Winaero Tweakeria käyttämällä
  3. Poista Bing-haut käytöstä BCWipe Privacy Guardin kautta
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up