Parhaat PC -lasit näytön eteen

Rasitamme silmiämme liikaa, kun olemme tietokoneen tai muistikirjan edessä? Katsotaanpa, mitä silmälaseja käytetään väsymyksen vähentämiseksi

Silmälaseja käyttävät tietävät, milloin voi olla väsyttävää pitää silmäsi aina pöytä- tai kannettavan tietokoneen näytöllä, erityisesti niille, jotka työskentelevät tietokoneiden kanssa tai bloggaavat yli 5-6 tuntia. Silmät ovat erittäin herkät, ja liiallinen altistuminen näyttöjen valolle ja säteilylle rasittaa silmiämme useammin, mikä johtaa todellisiin silmävaurioihin (erityisesti niille, jotka ovat työskennelleet useiden vuosien ajan tietokoneen näytöillä). Jopa ne, jotka eivät käytä silmälaseja visuaalisten vikojen korjaamiseen, voivat harkita neutraalien lasien käyttöä (ilman korjauksia) sinisen valon suodattamiseen tai ärsyttävien heijastuksien välttämiseen, kun työskentelemme tietokoneella.

Tässä oppaassa näytämme sinulle parhaat lasit käytettäväksi usein tietokoneella työskenteleville, sopii niille, joilla ei ole silmiinpistäviä näköhäiriöitä (on myös valmistuneita, mutta siinä tapauksessa on ehkä parempi mennä optikolle), mutta haluavat silti suojata näköään siniseltä valolta (erittäin vaarallinen) ja heijastuksilta näytöstä (erittäin ärsyttävää).

Silmien viholliset niille, jotka käyttävät tietokonetta aina

Olemme jo puhuneet siitä oppaassa miten suojaat silmäsi näytön edessä ja toistamme sen täällä synteettisellä tavalla. Silmien viholliset ovat ilmeisesti näkymättömiä ja ovat vastuussa silmien väsymyksestä tai äkillisestä repeytymisestä, kun vietämme monta tuntia tietokoneen tai muistikirjan edessä:

 • Sininen valo: mikä tahansa valonlähde (mukaan lukien nestekidenäyttöjen taustavalo -paneeli), ja joka aiheuttaa silmien väsymistä sekä vaurioittaa verkkokalvoa (vain jos kyseessä on erittäin pitkäaikainen altistuminen, esimerkiksi kymmenien vuosien aikana).
 • Refleksi: valtaosa näytöistä heijastaa auringonvaloa tai ympäröivää valoa, mikä vahvistaa sinisen valon vaikutusta ja sokaisee valitettavia (mikä voidaan ratkaista vain nostamalla näytön kirkkaus maksimiin, lisäämällä epämukavuutta ja väsymystä).

Onneksi nämä kaksi näön vihollista voidaan helposti suodattaa heijastamattomalla suodattimella ja sinisen valon suodattimella varustetuilla laseilla: keskittymällä vain näillä ominaisuuksilla varustettuihin lasimalleihin voimme pysyä tietokoneen tai kannettavan edessä jopa useita tunteja , ilman kokemusta enemmän silmien väsymystä.

Erittäin heijastava läsnäolo PC-näytöissä tai kannettavien näytöissä auttaa myös taistelussa näitä vihollisia vastaan, mutta tämä ominaisuus ei ole aina läsnä tai toimii yhtä hyvin kuin lasit.

Indeksi

  Parhaat PC -lasit ostettavaksi

  Jos haluat ostaa tietokoneelle sopivia laseja, voimme ottaa yhteyttä luotettuun optikkoomme tai, jos meillä ei ole visuaalisia vikoja ja haluamme säästää jotain, voimme katsoa malleja Amazonissa, jotta saat myös takuun ja ilmaisen palautuksen, jos silmälasien koossa tai suodattimissa on ongelmia.

  1) Cyxus

  Ensimmäiset silmälasit, joita voimme harkita, ovat Cyxus sininen valosuodatin, halvin.

  Näissä laseissa on TR90-kehys (kevyt muistipolymeerimateriaali, joka voidaan sovittaa kaikkiin kasvoihin), kaksoisruuvikehys, sinistä valoa suodattava linssi (sininen valon esto), luokittelematon linssi (neutraali näkö) ja takuu elämälle .

  2) Pixel -objektiivi

  Muita laseja, joihin voimme keskittyä työskentelemään tai lukea tietokoneella, ovat Pixel -objektiiviluokka.

  Tästä merkistä voimme löytää normaalit tavalliset lasit, ultrakevyt unisex -kehys TR90: ssä, Pixel Lens -suojalinssit (jotka vähentävät PC: n tai muiden laitteiden lähettämää sinistä valoa 41%) ja neutraali sävytys, ja mahdollisuus valita versioita vaaleille sävyille (asteikkolinssejä presbyopialle).

  Aina Pixel Lensillä on myös fotokromaattiset PC -lasit (niitä käytän tällä hetkellä), saatavana erilaisissa kehyksen väreissä, joiden ominaisuus on myös aurinkolasit, ja linssit tummuvat auringonvalossa.

  3) NoWave

  Katso häntä NOWAVE, jonka huippumalli on saatavilla Amazonista alle 50 eurolla, ne ovat ehkä tämän luettelon parhaita laatua, kauniimpia ja trendikkäimpiä kehyksiä, korkeampia hintoja ja monia muunnelmia.

  Nämä lasit eliminoivat visuaalisen väsymyksen ja päänsärkyjen erittäin kevyen kehyksen ansiosta ja mukautuvat miehille ja naisille, 40% sinistä valoa rauhoittavat linssit, 100% UV-suoja, ainutlaatuinen HMC-viimeisimmän sukupolven heijastusten estohoito ja edistynyt räätälöinti (kiitos lasit eri muodoilla ja väreillä).

  Jos haluat löytää muita tämän merkin PC -laseja, mene osoitteeseen Nowave virallinen sivusto, jossa on paljon enemmän malleja ja monia mukautuksia, myös niille, jotka tarvitsevat reseptilaseja.

  Päätelmät

  Muut PC -lasit aika hyviä ovat noita Gunnar, keltaisilla linsseillä, jotka tekevät paljon pelaajia.

  Silmät eivät sotkeudu, joten on parempi ryhtyä välittömästi kaikkiin tarvittaviin toimenpiteisiin, jotta silmien väsyminen voidaan minimoida, myös käyttämällä PC -laseja (neutraaleja tai gradientteja), jotka voivat suodattaa näytön ja myös estää auringonvalon tai keinotekoisen valon heijastumisvaarat.

  Sen lisäksi, että olemme valinneet parin erityisiä PC -laseja, voimme vähentää silmien väsymistä, kun työskentelemme näytöillä tai kannettavilla tietokoneilla noudattamalla näitä käytännön vinkkejä, jotka pätevät sekä silmälaseja käyttäville että erittäin hyvin näkeville:

  • Vähennä näytön kirkkautta, varsinkin kun ympäristön valo on vähäinen tai kirjoitamme usein pimeässä töihin.
  • Pidä 5 minuutin tauko 30 minuutin välein näytön edessä, keskittymisen palauttamiseksi ja silmien väsymisen välttämiseksi (sekä PC -lasien kanssa että ilman).
  • Vältä elektronisten laitteiden käyttöä tauon aikana: Jos jätämme PC -näytön katsomaan puhelimen näyttöä, emme koskaan lepää silmiämme.
  • Käytä tummaa tilaa kaikissa käyttöjärjestelmissä jotka tukevat sitä, jotta voit kirjoittaa tummalla taustalla ja välttää valkoisia taustoja (jotka ovat näkymän kaikkein raskaimpia).
  • Käytä vain häikäisemätöntä tekniikkaa käyttäviä näyttöjä ja näyttöjä, jotta voidaan vähentää ulkoisen valon tai keinotekoisen valon vaikutusta, kun luetaan tai kirjoitetaan tietokoneelle.
  • Vältä näytön käyttöä yöllä, koska valon puute lisää merkittävästi silmien väsymystä.

  Yhdistämällä nämä vinkit johonkin yllä olevista silmälasimalleista vähennämme huomattavasti silmien väsymistä ja silmävaurioita, joita aiheuttavat tietokoneet, mutta myös älypuhelimet, tabletit ja televisiot.

  Aina hyvinvoinnista, kun työskentelemme tai istumme monta tuntia tietokoneen edessä, kutsumme sinut huolehtimaan omastasi älykäs työasema, jotta voit työskennellä kotona tietokoneella mukavammin ja harkitsemaan neuvoja kuin istua tietokoneen edessä, jotta et väsy selkääsi ja silmiäsi.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up