Parhaat sovellukset podcastien kuuntelemiseen Android- ja iPhone-älypuhelimilla

Sovellus podcastien, lähetysten ja radiojaksojen kuuntelemiseen Androidilla ja iPhonella

Podcasteista on tullut todellisuutta myös Italiassa, ja sen verkkosivuilla on saatavilla tuhansia äänisisältöjä

Indeksi

  Applen podcastit

   

  Tunnetuin sovellus italialaisten ja kansainvälisten podcastien kuunteluun on Apple podcastit, joka on jo integroitu iPhoneen, mutta ladattavissa myös osoitteesta Apple App Store.

  Tämän sovelluksen avulla voit käyttää parhaita podcasteja ja podcast-kanavia eri aiheista ja tarjoaa yksinkertaisen ja selkeän käyttöliittymän, jolla voit kuunnella tietyn kanavan kaikkia podcasteja. Kun uusia podcasteja saapuu, saamme ilmoituksen ja voimme valita, ladataanko uudet podcastit (kuunnellaanko ne myöhemmin) vai aloitetaanko sisällön toistaminen välittömästi. Apple Podcastit ovat saatavilla myös iPadille ja Apple Watchille, ja ne voidaan asentaa Apple TV:hen.

  Vaikka monet podcastit jaetaan ilmaiseksi, jotkin kanavat tai kuuluisat kirjailijat tarjoavat myös maksullisia podcasteja: niiden avulla saat käyttöösi eksklusiivisia etuja, kuten nolla mainoksia, bonusjaksot, uusien ohjelmien esikatselut ja helpon pääsyn arkistoon.

  Google Podcastit

  Yksi parhaista sovelluksista podcastien kuunteluun ja hallintaan millä tahansa puhelimilla Google Podcastit, jonka voit ladata ilmaiseksi molemmille Android tuon takia iPhone ja iPad.
  Google Podcastien käytön etuna on, että täysin ilmaiseksi on mahdollista löytää käytännössä kaikki Italiassa radioiden, verkkosivujen ja jopa riippumattomien kirjoittajien julkaisemat podcastit. Googlen Podcast-sovelluksessa on kolme päävälilehteä: Etusivu, Tutki ja Aktiviteetit.

  Kortissa Koti voit selata uusia jaksoja ja käyttää nopeasti seurattuja podcasteja. valitsemalla jakson voit lukea, mistä siinä on kyse ja aiheen, jotta ymmärrät heti, kannattaako se kuunnella vai ei. Jokaisesta podcastista saat lisätietoja Google-haun avulla.

  Google Podcasts -sovelluksessa voit arvostaa tapaa, jolla se keskittyy aiheisiin, joten voit asettaa jaksoja useista eri podcasteista jonoon, vaikka et olisikaan tilannut. Podcasteja voi kuunnella myös verkossa verkon kautta sivustolla podcasts.google.com. Jos aloitat jakson kuuntelemisen esimerkiksi iPadilla, voit jatkaa Androidin, Webin ja iPhonen synkronointiominaisuuden avulla siitä, mihin jäit.

  Spotify

   

  Toinen erinomainen sovellus italialaisten ja kansainvälisten podcastien kuunteluun on Spotify, saatavilla ilmaiseksi Android ja varten iPhone.

  Sovellus on kuuluisa ilmaisesta musiikin suoratoistosta, mutta sen luettelossa on monia podcasteja, joihin pääsee jo sovelluksellaSpotify ilmainen tili. Aloita podcastien kuuntelu avaamalla sovellus, painamalla alareunassa Haku ja kirjoittamalla aihe, josta olemme kiinnostuneita, tai kirjoittamalla podcast.

  Sovelluksen käyttöliittymässä on myös podcasteille varattu osio, jotta pääset niihin helposti käsiksi. Musiikin tavoin podcasteja on mahdollista ladata offline-kuuntelua varten, mutta hyödyntääksemme kaikkia podcasteihin liittyviä toimintoja meidän on tilattava Spotify Premium -tilaus.

  Muut podcast-sovellukset

   

  Googlen, Spotifyn ja Applen podcast-sovellusten pitäisi riittää täyttämään kaikkien tämäntyyppisestä sisällöstä kiinnostuneiden käyttäjien tarpeet, mutta jos haluamme kokeilla muita sovelluksia, voimme ladata alla olevat. Yksi parhaista sovelluksista podcastien kuuntelemiseen Androidilla ja iPhonella löydämme:

  • RadioPublic: Ilmainen podcast-sovellus saatavilla Android ja varten iPhone. Tämän sovelluksen avulla voimme käyttää monia ilmaisia ​​podcasteja, jotka ovat saatavilla myös ilman tiliä ja ilman tilauksia.
  • TuneIn Radio: jos haluamme kuunnella urheilupodcasteja tai podcasteja italialaisilta radioasemilta, voimme luottaa tähän kätevään sovellukseen, joka on saatavilla Android ja varten iPhone. Monet sovelluksen sisällöt ovat kuunneltavissa ilmaiseksi, kun taas premium-sisällön käyttö edellyttää tilausta.
  • Pilvinen: parhaiden podcastille omistettujen iPhone-sovellusten joukossa löydämme myös tämän, ladattavissa ilmaiseksi osoitteestaApple App Store. Podcastien ja kanavien valikoima, mukaan lukien premium-kanavat, on erittäin laaja: sovellus tarjoaa myös erittäin yksinkertaisen ja tehokkaan soittimen, joka ei korvaa Applen podcast-sovellusta.
  • Castro podcast-soitin: todellinen podcast-soitin, jonka avulla voit luoda mukautettuja soittolistoja podcasteista, joita rakastamme tai joista haluamme pitää
  • Pocket Casts varten Android Ja iPhone, on ehkä edelleen paras sovellus podcastien kuunteluun mobiililaitteella, kauniilla muokattavalla grafiikalla, kyky hidastaa kuuntelua, ohittaa lukuja, Android Wear -tuki, uniajastin, Chromecast-tuki ja integrointi Android Autoon. Pocket Casts on saatavana myös sovelluksena Windows 10:lle, joten voit synkronoida kaiken tietokoneiden ja puhelimien välillä.
  • CastBox varten Android Ja iPhone, joka palkittiin yhdeksi parhaimmista älypuhelinsovelluksista kaksi vuotta sitten. Kuunneltavissa on miljoonia podcast-jaksoja 70 eri kielellä jaettuna 16 eri kategoriaan.
  • Kaiutin varten Android Ja iPhone, jossa on miljoonia podcasteja, esityksiä ja suoria lähetyksiä, joita voit kuunnella ilmaiseksi.
  • Podcast-seuranta varten Android Ja iPhone, käyttöliittymänä hieman ruma, mutta siinä on lähes kaikki samat ominaisuudet kuin Google Podcasteissa.

  Ladataan suosikki podcast-sovelluksesi ja alkaa kuunnella suosikkitallenteitasi tai haastattelujasi.

  Johtopäätökset

   

  Podcastit ovat nyt työkalu, jota käyttävät laajasti ihmiset, jotka rakastavat tietoa ja kuuluisien ihmisten haastatteluja, sekä pätevä vaihtoehto sanomalehtiartikkeleille ja suorille radiolähetyksille. Lataamalla podcast-sovelluksemme pääsemme käyttämään miljoonia erilaista sisältöä kaikenlaisista aiheista (politiikasta urheiluun ja teknologiaan), kuuntelemalla viimeisimmät päivitykset suoraan sovelluksesta tai lataamalla soittolistan podcasteista, joita haluamme kuunnella. myöhemmin.

  Jos emme tiedä, mitä podcasteja seurata, suosittelemme tutustumaan mielenkiintoisempia teknisiä podcasteja kuunneltavaksi jonka näimme toisessa artikkelissa.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up