Faksien vastaanottaminen tietokoneella ja puhelimella

Tarvitseeko meidän vastaanottaa kiireellisiä fakseja, mutta meillä ei ole numeroa käytössä? Katsotaanpa, kuinka vastaanottaa fakseja tietokoneella tai älypuhelimella

Monet julkiset laitokset ja yritykset käyttävät edelleen fakseja tärkeiden asiakirjojen vastaanottamiseen ja lähettämiseen. Huolimatta PEC: n saapumista mikään ei voi silti korvata vanhaa hyvää faksia, mutta sen saaminen maksaa paljon, puhumattakaan siitä, että tällaista palvelua varten on oltava oma analoginen linja.

Jos meidän on vastaanotettava kiireellisiä fakseja, voimme myös pudottaa analogisen linjan ja luottaa joihinkin Palvelut voivat tarjota meille numeron, johon voimme vastaanottaa fakseja, joka välitetään postilaatikkoomme PDF -muodossa.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle parhaat sivustot ja parhaat sovellukset, joita voimme käyttää vastaanottaa fakseja ilman aktiivista analogista linjaa, joten voit aina saada tämäntyyppisen asiakirjan kuluttamalla erittäin pienen summan tai hyödyntämällä ilmaisia ​​kokeilujaksoja.

Indeksi

  1) Tiscali -faksi

  Paras palvelu, jota voimme käyttää faksien vastaanottamiseen nopeasti, on Tiscali Fax, täysin irrotettuna muista Tiscali -palveluista ja siksi käyttökelpoisia, vaikka meillä ei ole tilaajaa tämän operaattorin kanssa.

  Tämän palvelun erikoisuus on tarjota ilmainen faksien lähettäminen ja vastaanottaminen ikuisesti, rekisteröinti riittää saada henkilökohtainen numero, johon vastaanottaa ja tarvittaessa lähettää kaikki tarvittavat faksit. Kaikki vastaanotetut faksit välitetään PDF -tiedostona rekisteröinnin aikana ilmoitettuun sähköpostilaatikkoon, jotta asiakirjaa ei menetetä.

  Palvelu tarjoaa myös 10 megatavua vapaata tilaa vastaanotettujen ja lähetettyjen faksien tallentamiseen, mutta tällä hetkellä ei tarjoa minkäänlaista sovellusta sen hallitsemiseksi mobiililaitteesta: älypuhelimesta tai tabletista voimme vain odottaa sähköpostin vastaanottamista PDF -muodossa faksata tai käyttää palvelua verkkoselaimella, kuten Google Chromella (saatavana molemmille Android molempia varten iPhone).

  2) Messagenet -faksi

  Toinen palvelu, jota voimme käyttää faksien vastaanottamiseen tietokoneella, on Messagenet -faksi, joka tarjoaa puhelinnumeron, joka on voimassa myös ulkomailla faksien vastaanottamiseksi ja lähettämiseksi verkossa. Vastaanotettuja fakseja voidaan hallita suoraan sivustolta tai lähettää edelleen sähköpostiosoitteeseen, joten voit lukea ne heti missä tahansa.

  Aktivoimalla FreeFax -profiilin voimme vastaanottaa fakseja ilmaiseksi 90 päivän ajan, minkä jälkeen palvelu toimii edelleen ilmaiseksi vain lähettämistä varten (enintään 3 faksia kuukaudessa). Jos olet kiinnostunut, voit tilata Faxin-tilauksen ja jatkaa faksien vastaanottamista sähköpostiisi.

  3) eFax

  Parhaiden online -faksipalvelujen joukossa voimme kokeilla sitä ehdottomasti eFax, joka tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden lähettää ja vastaanottaa fakseja omalla numerollaan, jota voidaan käyttää myös ulkomailla.

  Voimme kokeilla kaikkia palveluja ilmaiseksi 30 päivän ajan, jotta voimme testata niiden hyvyyden ja arvioida, otammeko sen käyttöön ainoana ratkaisuna kaikkien henkilökohtaisten faksien hallintaan. Muiden ratkaisujen osalta palvelu voi lukea faksit suoraan tai lähettää ne PDF -muodossa olevaan sähköpostiosoitteeseen.

  Edellä mainitun sivuston lisäksi voimme käyttää palvelua faksien vastaanottamiseen suoraan puhelimitse, kun olemme poissa kotoa. virallinen sovellus on todella saatavilla Android ja varten iPhone.

  4) Faksaattori

  Maksullisista palveluista faksien vastaanottaminen tietokoneella tai älypuhelimella erottuu varmasti Faksaattori, joka ehdottaa sarjan todella käteviä suunnitelmia sekä yrityksille että yksityisille kansalaisille. Valitsemalla faksatorin voimme vastaanottaa fakseja myös ulkomailta käyttämällä henkilökohtaista numeroa, välittää faksit sähköpostiin ja lähettää rajoituksetta alkaen 5 eurosta kuukaudessa.

  Palvelu tarjoaa myös ilmaisen tilin, mutta se voi lähettää vain fakseja, mutta ei vastaanottaa niitä (se tarjoaa tarkan lähetyksen 10 sivua kuukaudessa, mutta vain Italiaan). Jos meillä on paljon kehittyneempiä tarpeita kuin kotikäyttäjä, Faxator on oikea ratkaisu!

  Jotta voimme käyttää faksatoria puhelimitse, meidän on hankittava iPhone ja asennettava oma sovellus, käyttämällä samoja tunnistetietoja kuin sivusto. Palvelu ei ole tällä hetkellä saatavilla Android -sovelluksella, mutta voimme käyttää sitä ilman ongelmia verkkoselaimella.

  5) Sovellus faksien vastaanottamiseen

  Android -puhelimien ja iPhone -myymälöistä löydät suuren määrän sovelluksia faksien vastaanottamiseksi ilmaiseksi tai ilmaisena kokeilujaksona. Jos meidän on kokeiltava enemmän sovelluksia yhdessä tai sarjassa, voimme asentaa sovellukset seuraavaan luetteloon:

  • Helppo faksi (Android Ja iPhone): erinomainen sovellus faksien lähettämiseen ja vastaanottamiseen suoraan puhelimestasi ilman, että sinun tarvitsee vaivata tietokonettasi. Se yhdistää myös paperiasiakirjan PDF -muuntimeen, joten voit digitoida minkä tahansa asiakirjan.
  • FAX.PLUS (Android Ja iPhone): toinen erinomainen sovellus faksien vastaanottamiseen ja lähettämiseen, OCR -lukija paperisten asiakirjojen hankkimiseen.
  • Yksinkertainen faksi ilmainen (Android): sovellus, joka on suunniteltu vastaanottamaan ja lähettämään fakseja kätevästi puhelimellasi. Sivut tarjotaan ilmaisena kokeilujaksona.
  • FaksiVastaanota (Android Ja iPhone): erinomainen sovellus faksien vastaanottamiseen väliaikaiseen numeroon tai määritettyyn lankapuhelinnumeroon (maksua vastaan).

  Valitsemme meille sopivan sovelluksen ja valmistaudumme vastaanottamaan fakseja suoraan puhelimessa ilmaisia ​​palveluja tai ilmaisia ​​ominaisuuksia (usein aika- tai kestorajoituksia) käyttäen.

  Päätelmät

  Faksipalvelu siirtyy hitaasti eläkkeelle PEC: n hyväksi, mutta monet vanhan koulun toimistot ja monet kunnalliset toimistot he käyttävät edelleen fakseja tärkeän viestinnän käsittelyyn. Jos meidän on vastaanotettava faksi hinnalla millä hyvänsä, käytä vain jotakin yllä esitetyistä palveluista tai sovelluksista korjataksesi sen ilman, että sinun on ostettava kallis ja vanhentunut faksilaite (unohtamatta tarvetta analogiselle puhelinlinjalle, joka on nyt laskenut pois käytöstä).

  Toisessa oppaassa olemme osoittaneet sinulle Internet -faksin lähettäminen maksamatta mitään. Jos meidän on digitoitava paperiasiakirjoja, voimme käyttää niitä sovellus asiakirjojen skannaamiseen, joten voit käyttää puhelimesi kameraa skannerina ja skannata asiakirjoja (lähetettäväksi myöhemmin faksina) PDF -muodossa.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up