Parhaat sovellukset tietää, mikä viini se on

Jos haluamme maistaa viiniä, mutta emme tiedä sen laadusta mitään, voimme käyttää erityisiä sovelluksia, jotka toimivat "sommelierina".

Kun valitsemme ravintolassa viinipullon, meidän tulee aina luottaa sitä suosittelevaan tarjoilijaan tai sommelieriin toivoen, että se maistuu hyvältä ja että se on käytettyjen rahan arvoinen. Tekniikan aikakaudella voimme kuitenkin tehdä paljon enemmän: voimme käyttää sovellutuksia tunnistamaan pullot (tai etiketit) ja siten ymmärtämään, millaista viiniä juomme, jotta ymmärrämme, onko se todella sitä, mitä olimme tilannut ja jos se vastaa syömäämme ruokaa, jotta meillä on aina oikea ruoka virtuaalinen sommelier.

Seuraavasta oppaasta löydät luettelon parhaat sovellukset viinin ystäville Androidille ja iPhonelle, jotta meillä on se aina käsillä, kun menemme kalliiseen ravintolaan ja haluamme tarkistaa, onko valitsemamme viini oikea.

Indeksi

  Viinin etsijä

  Ensimmäinen sovellus, jonka avulla voimme tunnistaa ja löytää parhaat viinit, on Viinin etsijäsaatavilla Android ja varten iPhone.

  Viinin etsijä

  Tällä puhelimeen asennetulla sovelluksella voimme etsiä hienoimpien viinien nimiä ja arvioida niiden ominaisuuksia myös vuosikerran perusteella sekä saada selville keskimääräisen arvion ja pullon todellisen hinnan. Sovelluksen parhaiden toimintojen joukossa löydämme myös järjestelmän Tunnista etikettijonka avulla voit ottaa valokuvan viinietiketistä saadaksesi selville, missä se on valmistettu ja mitä ominaisuuksia sillä on.

  Muiden viinin ystävien arvostelujen lisäksi on mahdollista lisätä myös henkilökohtainen arvostelumme, jotta voit antaa mielipiteesi ja jakaa sen muiden viinin ystävien kanssa.

  Vivino

  Toinen erittäin hyödyllinen sovellus viinin ystäville on Vivinojosta voimme ladata ilmaiseksi Google Play Kauppa ja alkaenApple App Store.

  Vivino

  Tämä sovellus toimii kuin todellinen virtuaalinen sommelier, joka tarjoaa käyttäjälle pääsyn puolueettomiin viinitietoihin sekä arvosteluja ja suosituksia miljoonien intohimoisten ihmisten yhteisöön. Sovelluksen käyttämiseksi voimme joko käyttää sisäistä hakukonetta tai ottaa valokuvan etiketistä saadaksemme puolueettoman arvion maistamamme tai ostamastamme viinistä.

  Sovelluksesta tulee erittäin hyödyllinen, jos olemme orastavassa viinikokoelmassa, koska sen avulla voimme ostaa vain etsimiämme keräilypulloja omaan kellariimme välttäen huijauksia tai huonolaatuisia viinejä.

  Herkullinen Viini

  Yksi parhaista sovelluksista, joita voimme käyttää, kun joudumme maistamaan tai ostamaan viiniä, se erottuu myös Herkullinen Viinisaatavilla Android ja varten iPhone.

  Herkullinen Viini

  Avaamalla sovelluksen voimme tunnistaa viinit oikein ottamalla kuvan etiketistä, jotta voimme verrata sitä saatavilla olevaan valtavaan tietokantaan, joka koostuu luotettavien käyttäjien arvosteluista. Sovelluksen avulla voit myös seurata jo maistamiamme viinejä jakamalla ne maittain: näin on paljon helpompi auttaa muita löytämään oikea viini valittuun ruokaan.

  Vaikka sovellus olisi vain englanninkielinen, sen käyttö on erittäin helppoa: avaa se, ota kuva etiketistä ja odota tulosta, jolloin pääset nopeasti käsiksi muiden viiniharrastajien tekemiin tietoihin ja arvioihin.

  CellarTracker

  Yksi sovelluksista, joilla on suurin tietokanta viineille, on CellarTrackerjonka voimme ladata ilmaiseksi osoitteesta Google Play Kauppa ja alkaenApple App Store.

  CellarTracker

  Yli 3 miljoonan viinin tietokannan ja yli 8 miljoonan arvostelun ansiosta oikean viinin löytäminen kokoelmaasi tai pyyntöösi ravintolasta on paljon helpompaa. Huomionarvoisia toimintoja ovat henkilökohtainen viininkeräysjärjestelmä (viinien luettelo lisääminen kellariisi), viivakoodin skannausjärjestelmä, etikettien skannausjärjestelmä ja juomien historia, jotta voit aina jättää arvion .

  Sovellus on englanninkielinen, mutta se on erittäin helppokäyttöinen jopa heikosti kielitaitoisille käyttäjille, koska käyttöliittymässä on 3 kätevää välilehteä, jotka sisältävät kaikki sovelluksen toiminnot.

  Allrecipes Dinner Spinner

  Emme tiedä, mikä viini yhdistää tiettyyn ruokaan? Tässä tapauksessa meidän on luotettava sovelluksen kaltaiseen Allrecipes Dinner Spinnerladattavissa osoitteesta Google Play Kauppa ja alkaenApple App Store.

  Allrecipes Dinner Spinner

  Juomille omistetun istunnon avauksessa löydämme sarjan viinejä yhdistettäväksi tunnetuimpiin ruokiin, unohtamatta reseptejä, joissa viiniä suositellaan sekoittamaan valmistamaamme. Jos rakastamme ruoanlaittoa viinin kanssa tai haluamme yhdistää parhaan viinin valmistamaamme illalliseen, tämä on oikea sovellus ladattavaksi!

  Jos haluamme kokeilla muita ruoanlaittosovelluksia, pyydämme sinua lukemaan oppaamme parhaat sovellukset ruoanlaittoresepteillä (Android ja iPhone).

  Callmewine

  Jos meiltä puuttuu viiniä kotona ja haluamme sen toimitettavan suljetuissa ja turvallisissa pakkauksissa, voimme luottaa myymälään Callmewinejonka sovellus on saatavilla Android ja varten iPhone.

  Callmewine

  Täysin italiaksi kirjoitetun sovelluksen avulla voit valita markkinoiden parhaista italialaisista viineistä (eri vuosikertaa valittavana). Jokaisesta viinistä löytyy tietolomake parhaista mausta ja yhdistelmistä sekä myyntihinnasta.

  Kun olet valinnut viinin tai viinit, lisää ne ostoskoriin ja tee tilaus: muutaman päivän kuluttua viinit ovat kotonamme turvallisella toimituksella (pakkauksilla ja suojaimilla, jotka on omistettu herkkien materiaalien, kuten pullojen, kuljetukseen).

  Johtopäätökset

  Viinit ovat yleensä aina markkinaraon aihe, sillä niitä syödään yleensä kuuluisissa ja kalliissa ravintoloissa sekä tärkeissä tapahtumissa. Kuka se on viinin ystävä tai haluat aloittaa viinikokoelman voi valita jonkin yllä olevista sovelluksista löytääkseen välittömästi parhaat Italian ja maailman parhaat viinit tai harvinaiset viinit sekä tunnistaa valitun viinin ottamalla kuvan etiketistä.

  Jos pidämme ruuan ja juoman tilaamisesta verkosta, suosittelemme, että luet myös oppaamme verkkokaupoista tehdä ostoksia ja ostaa ruokaa ja juomia ja klo sovelluksia ja sivustoja, joilla voit tilata ruokaa kotoa.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up