Kuinka projisoida Xiaomi-puhelimien näyttö televisioon

Xiaomi-puhelimissa on mahdollista projisoida näyttö televisioon ainutlaatuisella toiminnolla, joka on paljon tehokkaampi kuin Android-yhteys

Xiaomi-älypuhelimet esittelevät uusia toimintoja, joita ei löydy muiden valmistajien Android-puhelimista. Innovatiivisista toiminnoista löytyy myös paljon täydellisempi ja tehokkaampi näytön projisointijärjestelmä kuin kaikissa Androideissa (ja myös Xiaomissa): voimme itse asiassa yhdistää Xiaomin näytön televisioon Miracastilla ja piilottaa ilmoitukset (jotka ei näy televisiossa), sammuta näyttö ja jatka katsomista televisiosta ja paljon muuta.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle kuinka projisoida Xiaomin näyttö televisioon käyttämällä Xiaomin tarjoamaa järjestelmää MIUI:ssa. Opas on voimassa kaikille Mi- ja Redmi-puhelimille, mutta voimme käyttää sitä myös POCO-linjan puhelimissa (myös Xiaomin omistama).

Indeksi
  1. Aktivoi projisointi Xiaomi-älypuhelimessa
  2. Ongelmia Xiaomin projektiossa
    1. Normaali projektiojärjestelmä
    2. Johtopäätökset

Aktivoi projisointi Xiaomi-älypuhelimessa

Kuten Xiaomin johdannossa mainittiin, voimme hyödyntää omistettua projisointijärjestelmää ilman, että meidän tarvitsee luottaa yksinkertaiseen näytön jakamiseen kaikissa Android-puhelimissa. Voit käyttää tätä toimintoa laajentamalla pikatoimintovalikkoa (vetämällä oikeaa yläkulmaa alas tai laskemalla yläpalkkia) ja painamalla näppäintä Projektio.

Xiaomi projektio

Vaihtoehtoisesti voimme käyttää samaa toimintoa avaamalla sovelluksen asetukset, paina valikkoa Yhteys ja jakaminen ja paina Projektio-valikkoa, josta löydät painikkeen toiminnon aktivoimiseksi.

Molemmissa tapauksissa avautuu ikkuna, jossa meiltä kysytään kaikkia käyttöoikeuksia: hyväksytään ne kaikki, jotta voimme käyttää tätä toimintoa oikein (etenkin jätämme aina paikanhaun päälle, mikä on välttämätöntä verkossa olevat laitteet).

Alkuikkunan jälkeen näemme puolinäytöllisen ikkunan: siitä alkaa etsiä yhteensopivia Miracast-laitteita, kuten Fire TV Stick tai viimeisimmät älytelevisiot. Jos emme ole vielä tehneet niin, siirrymme sen laitteen asetuksiin, jonka on vastaanotettava projektio ja aktivoitava toiminto Näytön kopiointi (Fire TV Stickissä), Näytön jako tai AllShare (LG- ja Samsung-älytelevisioissa).

Heti kun näemme television tai Fire TV:n ilmestyvän laiteluetteloon, paina sitä, vahvista televisioon ilmestyvä turvaviesti ja odota yhteyden muodostumista, jotta näet televisiosta kaiken tekemämme. puhelimen näytöllä.

Dedikoitujen näppäinten avulla voimme minimoida (PIP) lähettämämme sovelluksen, sammuttaa puhelimen näytön ja piilottaa yksityiset viestit, jotta ne eivät näy näytöllä sisältöä katsellessasi.

Ongelmia Xiaomin projektiossa

Jos meillä on ongelmia Xiaomi-projektion kanssa, yleisin syy on oikeiden käyttöoikeuksien puute. Tämän korjaamiseksi avaamme sovelluksen asetukset, lähdetään tielle Sovellus -> Sovellusten hallinta, painamme yläosassa kolmea pistettä, aktivoimme Näytä kaikki sovellukset, etsi nyt Projection-sovellus ja paina sinisellä kuvakkeella varustettua sovellusta (vihreällä kuvakkeella varustettu kuvake tunnistaa kaikkiin Android-laitteisiin integroidun projisointitoiminnon).

Projisointioikeudet

Kun sovellus on auki, paina valikkoa Luvat, napsauta yksi kerrallaan kaikkia näytössä olevia käyttöoikeuksia Sallia tai ylös Salli aina.

Jos tämä ei riitä ongelmien ratkaisemiseen, varmista, että älypuhelin ja Smart TV (tai Fire TV Stick) ovat samassa Wi-Fi-verkossa, mieluiten yhdessä 5 GHz Wi-Fi-verkko.

Normaali projektiojärjestelmä

Äärimmäisenä suhteena projisointiongelmiin voimme aina käyttää kaikkiin Android-puhelimiin integroitua järjestelmää, joka toimii melko hyvin, mutta siinä ei ole kaikkia Xiaomin projektiojärjestelmässä nähtyjä edistyneitä toimintoja.

Hyödynnämme tätä projektiojärjestelmää avaamalla sovelluksen asetukset, jatkamme Yhteys ja jakaminen joten jatketaan tällä kertaa Langaton näyttö.

Langaton näyttö

Aktivoimme ikkunassa olevan kytkimen ja odotamme sen laitteen ilmestymistä, johon näyttö lähetetään, jotta voimme valita sen.

Johtopäätökset

Xiaomissa voimme projisoida puhelimen näytön muutamilla lisäominaisuuksilla Arvostamme suuresti: voimme itse asiassa sammuttaa näytön katselun ajaksi, piilottaa ilmoitukset ja jatkaa puhelimen käyttöä minimoimalla televisiossa lähetettävän sovelluksen. Kaikki toiminnot eivät ole Androidiin integroidussa tavallisessa projisointijärjestelmässä.

Jos meillä on televisioon kytketty Chromecast, voimme suoratoistaa puhelimen näytön sovelluksen avulla Google Home tai painamalla Google Cast -painiketta (näkyy pääsuoratoistosovelluksissa). Jos toisaalta meillä on iPhone, voimme lähettää koko näytön tai vain sovelluksia käyttämällä AirPlay-protokolla, integroitava helposti mihin tahansa televisioon, jossa on a Apple TV 4K.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up