Parhaat valokuvasuodatinsovellukset Androidille ja iPhonelle

Parhaat valokuvasovellukset valokuvien parantamiseen suodattimilla ja tehosteilla, vaihtoehtoja Instagramille Androidille, iPhonelle ja iPadille

Voit tehdä kauniimpia kuvia puhelimen kameralla käyttämällä yhtä monista nykyaikaisiin puhelimiin saatavilla olevista suodatinsovelluksista. Nämä sovellukset voivat käyttää valosuodattimia, värisuodattimia ja paljon muuta yksinkertaisesti lataamalla valokuvan sovellukseen tai käyttämällä itse sovelluksessa olevaa kameraosaa, jotta voit ihailla suodatinsovellusta entistä enemmän ennen kuvan ottamista.

Seuraavassa ohjeessa se on mahdollista löytää parhaat sovellukset kaunistaaksesi tai tehdäksesi valokuvista erityisiä otettu iPhone- ja Android-puhelimien sisäänrakennetulla kameralla, mikä antaa kuvillesi uutta valoa ja saat niin kauniita kuvia, että haluat heti julkaista ne sosiaalisessa mediassa.

1) Haku

 

Valokuvasuodattimien sovellusten kuningatar on epäilemättä Retricaladattavissa ilmaiseksi Android ja varten iPhonet.
Avaamalla tämän sovelluksen voimme ladata juuri ottamamme valokuvat ja käyttää niihin lukemattomia valokuvasuodattimia, jotka pystyvät antamaan jokaiseen kuvaan taiteellisen vaikutelman. Monet suodattimet ovat maksullisia, ja niiden lukitus voidaan avata vasta tilauksen maksamisen jälkeen: voimme silti kokeilla niitä ilmaiseksi nähdäksemme sopivatko ne meille ja kannattaako tilauksesta maksaa lukituksen avaaminen.

Ne, jotka eivät halua kuluttaa mitään, voivat yksinkertaisesti käyttää sovelluksen sisältämiä ilmaisia ​​suodattimia: nämä suodattimet ovat hyvin yksinkertaisia, mutta ne tekevät kuvista kauniimman katseltaviksi ja jaettavaksi sosiaalisissa verkostoissa.

2) Nooan huone

 

Ilmainen vaihtoehto Retricalle on ehdottomasti Nooan huonesaatavana ilmaisena sovelluksena vuodesta Google Play Kauppa ja alkaenApple App Store.
Noah Cameralla voimme ottaa kuvia suoraan sovelluksessa ja käyttää yli 100 erilaista valokuvasuodatinta, jolloin saadaan paljon kauniimpia ja taiteellisempia kuvia. Kuvien ottamisen lisäksi voimme myös ladata puhelimen muistissa jo olevia kuvia ja käyttää sovelluksessa ehdotettuja suodattimia.

Sovelluksen mielenkiintoisimpia toimintoja ovat äänetön kamera (joka ei tuota suljinääntä), retusoitujen kuvien nopea jakamistoiminto sekä mahdollisuus muokata laukaisinta valitsemalla yli 35 eri muodon ja värin joukosta.

3) Instagram

 

Monille käyttäjille Instagram on tullut suosituin sovellus valokuvasuodattimien käyttämiseen ja niiden jakamiseen lennossa ilman muiden sovellusten käyttöä. Instagram-sovellus on saatavilla ilmaiseksi Android ja varten iPhonet.
Instagram-sovelluksen avulla voimme käyttää valokuvausosaa suodattimen käyttämiseen reaaliajassa valitsemalla loputtomien suodattimien luettelosta (joka on integroidun kameran alaosassa). Kun suodatin on lisätty valokuvaan, voimme tallentaa sen puhelimen muistiin tai jakaa sen välittömästi maailman käytetyimmässä valokuvaussosiaalisessa verkostossa.

Sovelluksen avulla voit myös muokata jo otettuja kuvia ja tallentaa ne puhelimen muistiin, voimme muokata kuvia ennen niiden lisäämistä tarinoihin ja kopioida VIP-henkilöiden tai muiden käyttäjien käyttämät suodattimet siirtymällä henkilökohtaiselle sivulle ja kopioimalla suodattimet sivu Tyylit.

Jos haluat oppia käyttämään tätä sovellusta, voimme myös lukea oppaamme kuinka käyttää instagramia, ladata kuvia ja luoda tarinoita.

4) VSCO

 

Toinen erittäin hyvä sovellus valokuvien muokkaamiseen ja kehittyneiden valokuvasuodattimien käyttämiseen on VSCOsaatavana ilmaisena sovelluksena vuodesta Google Play Kauppa ja alkaenApple App Store.
VSCO-sovelluksesta löydät laajan valikoiman väri- tai mustavalkosuodattimia, jotka on järjestetty erillisiin kokoelmiin. Suodattimen käyttöönoton jälkeen VSCO tarjoaa palkin tehosteiden voimakkuuden säätämiseksi, joten voit valita suodattimen voimakkuuden joka kerta.

Sovelluksesta voimme myös tehdä lisäsäätöjä, kuten värin, valotuksen, terävyyden, ihon sävyn, filmin rakeisuuden, vinjetoinnin ja paljon muuta. Vaikka se on vähän tunnettu, se on kaikin puolin yksi parhaista nykyaikaisissa puhelimissa käytettävistä valokuvasuodatinsovelluksista.

5) Polarr

 

Jos etsimme sovellusta, joka on täynnä muita ilmaisia ​​tehosteita kuin Instagram, voimme kokeilla sovellusta Polarrsaatavilla ilmaiseksi Android ja varten iPhonet.
Polarr-sovellus tarjoaa yhden parhaista ilmaissuodattimien valikoimasta ja on mahdollista luoda alusta alkaen uusia suodattimia, joita voimme myös jakaa muiden käyttäjien kanssa; tämän vain suodattimiin perustuvan sosiaalisen tilan ansiosta voimme käyttää myös muiden käyttäjien luomia suodattimia, jotta voimme saada uusia joka päivä.

Toinen sovelluksen etu on mahdollisuus lisätä otokseen tunnelmallisia tehosteita: voimme siksi lisätä hienovaraisen valon, lumen ja pilvien hehkun yhdellä napin painalluksella, luoda henkeäsalpaavia auringonlaskuja tai sadepisaroita yksinkertaisella kosketuksella. todella realistinen tunnelma jokaisessa valokuvassa.

6) PicsArt

PicsArt varten Android ja varten iPhonet on ilmainen sovellus Androidille ja iPhonelle, joka tarjoaa edistyneemmät muokkausvaihtoehdot kuin Instagram ja useimmat mobiilivalokuvasovellukset.
PicsArtin avulla käyttäjät voivat muokata Facebookiin, Flickriin, Google Driveen tai Dropboxiin tallennettuja kuvia, joissa on rajauksia, kuvatekstejä, tarroja ja digitaalisia clipart-kuvia, suodattimia, korjauksia, kehyksiä ja reunuksia.

7) Karkkihuone

Karkkihuone varten Android ja varten iPhonet voit ottaa suoraan kuvia tehosteilla, mikä tekee puhelimestasi ilmiömäisen kameran, joka on täynnä ominaisuuksia.
Candy Cameran sisällä on yli 300 tehostetta, suodatinta ja muokkaustyökalua, ja jokainen kuva voidaan jakaa välittömästi Facebookissa, Twitterissä, Instagramissa, YouTubessa tai Flickrissä. Jokaisen valokuvan jakaminen voi myös olla automaattista ilman manuaalista puuttumista.

Sen lisäksi, että valokuviin käytetään suodattimia, sen avulla voit myös muokata kehon osia niin, että ne näyttävät ohuemmilta tai pitemmiltä muutamalla näytön kosketuksella ilman monimutkaisten ohjelmien, kuten Photoshopin, käyttöä.

8) Snapseed

Snapseed Androidille ja iPhonelle se on loistava sovellus, jonka jo mainitsin, jonka avulla voit muokata valokuvia erittäin kauniilla tehostesuodattimilla.
Snapseed tekee valokuvien muokkaamisesta todella helppoa, niin että kuvista tuntuu siltä, ​​että pidät niitä kädessäsi ja maalaisit suodattimia sormenpäilläsi.

Koska se tarjoaa suuren määrän muokkaustyökaluja ja suodattimia, joita se tarjoaa täysin ilmaiseksi, se on luultavasti tehokkain kaikista, myös hyvän sosiaalisten verkostojen integroinnin ansiosta.

9) InShot

InShot varten Android ja varten iPhonet on mukava sovellus suodattimien lisäämiseen valokuviin.
Tällä sovelluksella voimme värjätä hiuksia, levittää meikkiä kasvoille, kaunistaa kasvoja ja sitten myös muuttaa valokuvien taustaa mukavilla kuvilla, lisätä kirjoitusta ja paljon muuta.

10) Pxlr-o-matic

Pxlr-o-maticsaatavilla Android Ja iPhonetvoit lisätä suodattimia, reunuksia, väripeittokuvia ja seepian sävyjä, jotta valokuvasi näyttävät 60-luvun tilannekuvista tai polaroideista.
Pixlr-O-Matic on ehkä paras sovellus lukuisten suodattimien ja modifikaatioiden suhteen, joita voidaan käyttää automaattisesti valokuviin, unohtamatta, että se tarjoaa loistavan työkalun vanhojen filmi- tai seepiatyylisten valokuvakollaasien luomiseen.

Tällä tehokkaalla sovelluksella muokatut kuvat voidaan jakaa Facebookissa, DropBoxissa, iTunesissa, Flickrissä tai lähettää sähköpostitse.

11) Prism Photo Editor

 

Toinen upea sovellus, jonka avulla voimme käyttää valokuvasuodattimia kuviimme, on Prism valokuvaeditorisaatavilla ilmaiseksi Android Ja iPhonet.

Prisma on sovellus valokuvien muuntamiseen taideteoksiksi panoraaman erityisten ja ainutlaatuisten valokuvasuodattimien ansiosta.

Esiasetettujen suodattimien lisäksi se tarjoaa myös erinomaiset työkalut valotuksen, värikylläisyyden, kontrastin ja monien muiden säätämiseen, jotta voit aina korjata valokuvasi ja tehdä niistä todella ainutlaatuisia. Mahdollisuus nopeasti jakaa valokuvia sosiaalisessa mediassa tai viestisovelluksissa, kuten WhatsApp, on erinomainen.

Johtopäätökset

 

Kauniiden valokuvien ottaminen ei ole koskaan helppoa, sillä tietyntyyppistä kosketusta tarvitaan silti ottaessamme valokuvia, vaikka käytämme älypuhelimen kameraa. Onneksi on olemassa erinomaisia ​​sovelluksia erinomaisten valokuvasuodattimien käyttämiseen Androidille ja iPhonelle: näiden sovellusten avulla voimme ottaa ja jakaa sosiaalisissa verkostoissa erittäin kauniita ja vihjailevia valokuvia, jotka keräävät epäilemättä suuren määrän Tykkäyksiä ja jakoja.

Samasta aiheesta voimme lukea oppaitamme:

Jos toisaalta haluamme muokata videoita tehosteilla, voimme lukea oppaamme sovellus videoiden ja elokuvien muokkaamiseen (Android ja iPhone).

Indeksi
 1. 1) Haku
 2. 2) Nooan huone
 3. 3) Instagram
 4. 4) VSCO
 5. 5) Polarr
 6. 6) PicsArt
 7. 7) Karkkihuone
 8. 8) Snapseed
 9. 9) InShot
 10. 10) Pxlr-o-matic
 11. 11) Prism Photo Editor
  1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up