Photon, selain, jossa on FlashPlayer for iOS

Jos Applen iOS-järjestelmään on tehty yksi osuma, se on kyvyttömyys käyttää FlashPlayer-sisältöä. Siitä on tullut olennainen osa Internetin käyttöä. Kaikki ovat luopuneet Adobesta ja Applesta ratkaisemaan erimielisyytensä ja ratkaisemaan jotain, jopa Steve Jobsin kuoleman jälkeen. Tämä tarkoittaa, että meidän on lopetettava odottaminen ja etsittävä muita ratkaisuja.

Toisinaan FlashPlayerin tarve syntyy muissa tilanteissa, mutta useimmiten olen ärtynyt ja toivon, että voisin käyttää FlashPlayeria käyttäessäni selainta. Safari antaa vain pienen signaalin kertoakseen meille, että Adobe FlashPlayer on asennettava, jos haluamme nähdä sisällön. Se ei ole kovin hyödyllinen. Näissä tapauksissa Photon-selain se toimii tämän aukon kuromiseksi.

Sivustoa selattaessa minulla on se tuttu näyttö, joka kertoo minun nähdä sen FlashPlayerin avulla. Se on melkein kuin kaada suolaa haavaan, kuten voisin, tietenkin. Se on kuitenkin oikea tapa toimia. Mutta FlashPlayerin asentamisen sijaan, jota ei voi tehdä iOS: ssä, käynnistän Photon-selaimen.

Siirry samalle verkkosivustolle ja osui sitten työkalupalkin salamakuvakkeeseen. Se antaa minulle viestin, että se muodostaa yhteyden suoratoistoistuntoon. Photon toimii suoratoistamalla sivustoa pilvestä.

Kun Photon on lopettanut sivuston suoratoiston, voin nyt käyttää sitä yhdessä kaikkien sen FlashPlayer-ominaisuuksien kanssa. Näppäimistön käyttö edellyttää, että painat näppäimistön kuvaketta valikossa. On myös muita valikkovaihtoehtoja tarkempien sormiliikkeiden, kuten vetämisen ja napsauttamisen, helpottamiseksi.

Konfigurointivalikko sisältää monia muita vaihtoehtoja. Sovelluksen luojat ehdottavat pelaamista kaistanleveysvaihtoehdolla halutun tuloksen saavuttamiseksi. Kaistanleveys säädetään automaattisesti hyvin matalalle tasolle, mutta sitä voidaan lisätä vastaamaan verkon nopeutta. Muut asetukset sisältävät monia muiden selainten mukana toimitettuja vaihtoehtoja sekä vaihtoehtoisia portteja, ponnahdusikkunoiden ottamisen käyttöön ja siirtymisen pelinäppäimistöön.

Photon ei ole tarkoitettu vain FlashPlayer-sivustojen selaamiseen. Voit myös suorittaa jaetun näytön selaamisen. Voit jakaa kaksi näyttöä, luoda kuvan kuvaan tai jopa kolmen näytön. Se on hyödyllinen useista syistä, olipa kyseessä sitten musiikkivideon katselu yhdellä näytöllä ja työskentely toisella, erillisten sivustojen tai saman sivuston katselu eri aikoina tai jopa kahden YouTube-videon katseleminen. Sitä käytetään URL-ikkunan vasemmalla puolella.

Vaikka Safari on hyödyllinen monissa asioissa, se ei ole hyvä selain kaikkeen. Jopa fotoni ei ole hyvä kaikelle. Tämä tarkoittaa, että tarvitset kokoelman selaimia asioiden suorittamiseen iOS: llä, olipa kyseessä sitten iPhone, iPad tai iPod Touch. Jos sinun on tarkasteltava useita näyttöjä selaimessa tai jos sinun on käytettävä sivustoja FlashPlayerin kanssa, tämä on selain, jonka haluat olla arsenaalissasi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Go up