Lähtevien viestien mykistäminen iPhonessa

IPhonen Messages-sovellus ei ole täydellinen, mutta se on enimmäkseen vaaraton. Yksi asia kuitenkin ajaa minut hulluksi: lähetettyjen tekstiviestien "woosh" -ääni. Toki, on täysin kohtuutonta olla niin vihainen jostakin niin pienestä, mutta en ole ainoa! Jos vihaat myös lähtevien viestien ääntä iPhonessa, voit poistaa sen käytöstä rikkomatta häkkiä tai hakkeroimalla laitetta millään tavalla. Alla on monivaiheinen prosessi, jota tarvitaan lähtevien viestien mykistämiseen iPhonessa. Se on vähän sekava, mutta jos noudatat sitä, voit lopulta irrottaa Messagesin ärsyttävästä ja hassusta sotkusta.

Indeksi

  1. Sammuta kaikki viestien äänet

  Koska iPhone ei tee eroa lähtevien äänien ja saapuvien viestien välillä, meidän on ensin kytkettävä pois päältä kaikki viesteihin liittyvät äänet.

  1. Avaa Asetukset-sovelluksessa "Äänet ja haptit".

  2. Napauta "Tekstin soittoääni" avataksesi käyttöliittymän viestien äänien muuttamiseksi.

  3. Valitse luettelon yläreunasta Ei mitään. Tämä ei sammuta tärinää, mutta se sammuttaa kaikkien kontaktien äänen.

  2. Ota saapuvien viestien hälytykset uudelleen käyttöön

  Viestien kokonaan mykistäminen ei tietenkään ole kovin hyödyllistä. Jos tämä olisi ainoa ratkaisu, se ei olisi paljon parempi kuin puhelimen kokonaan hiljentäminen.

  Jos haluat ottaa saapuvien viestien ilmoitukset uudelleen käyttöön, sinun on määritettävä omat tekstisävyt jokaiselle osoitekirjasi olevalle kontaktille. Ainoa tapa tehdä tämä on manuaalisesti, eikä ole mitään massatyökaluja, jotka todella helpottavat sitä. Paras tapa priorisoida yhteystietosi on tarkistaa viimeisimpien tekstiviestien luettelo. Onneksi niin kauan kuin tärinä on päällä, saat ainakin yhden kosketusvaroituksen ja ehkä pienen äänimerkin, riippuen siitä, millä pinnalla puhelin on tällä hetkellä.

  Voit määrittää mukautetut tekstisävyt tärkeimmille yhteyshenkilöillesi noudattamalla alla olevia ohjeita.

  1. Avaa Puhelin-sovellus.

  2. Napauta "Yhteystiedot" -välilehteä alareunassa.

  3. 2. Napauta yhteystietoa, jota haluat muokata.

  4. Napauta yhteystietosivulla Muokkaa oikeassa yläkulmassa.

  5. Napauta "Tekstisävy".

  6. Valitse ääni, jonka haluat kuulla, kun viesti saapuu, ja vahvista valitsemalla "Valmis".

  Se toistetaan vain tältä yhteyshenkilöltä tulevissa viesteissä. Se ei vaikuta muihin kontakteihin tai lähtevän viestin äänitehosteeseen.

  7. Napauta "Valmis" uudelleen tallentaaksesi muutokset.

  3. Henkilökohtaiset tärinäasetukset

  Jos saat tekstiviestin kontaktilta, johon ei ole liitetty mukautettua tekstisävyä, iPhone värisee vain ilmoittaakseen sinulle uudesta viestistä. Oletusärinät eivät ole kovin havaittavia tai voimakkaita. Onneksi voit perustaa oman.

  1. Avaa "Asetukset".

  2. Napauta "Äänet ja haptit" avataksesi äänivalikon.

  3. Napauta "Tekstisävy", jonka vieressä pitäisi olla "Värinä".

  4. Napauta näytön yläreunassa "Värinä".

  5. Vieritä alareunaan ja napauta "Luo uusi värinä".

  6. Kosketa sormella näytön värinäkuviota. Pitämällä sormeasi näytöllä syntyy jatkuva tärinä, kun taas koskettamalla sitä syntyy lyhyt tärinä.

  7. Kun olet valmis, napauta "Stop".

  8. Napauta "Tallenna" ja nimeä koko värinäkuvio. Kun se on valmis, se asetetaan automaattisesti värähtelykuviona tekstihälytyksille.

  Johtopäätös

  Apple tekee paljon suunnittelupäätöksiä käyttäjälle. Suurinta osaa näistä päätöksistä ei voida muuttaa. Joko pidät siitä, miten Apple ajattelee ja pidät sen tuotteista, tai et. Tässä tapauksessa meillä on harvinainen mahdollisuus jättää huomiotta Applen suunnitteluvalinta. Vaikka tarpeettoman monimutkainen, se palvelee tavoitettamme poistaa lähtevät viestit iPhonesta.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up