Projektoi televisioon sisäänrakennetulla Chromecastilla (integroitu)

Sisällön suoratoistaminen puhelimesta tai tietokoneesta televisioon, jos sinulla on Android TV tai Box, jossa on integroitu Chromecast (sisäänrakennettu)

The Chromecast sisäänrakennettu (Tunnetaan myös Sisäänrakennettu Chromecast) mahdollistaa nykyaikaisten älytelevisioiden projisoinnin multimediasisällön Android-älypuhelimesta tai -tabletista näytölle ja nähdä Applen multimediasovellusten sisällön.

Tätä mielenkiintoista ominaisuutta ei ole integroitu kaikkiin älytelevisioihin, joten käyttäjien on ostettava se

Nokia Streaming Box

Ensimmäinen Chromecast-integroitu laite, jota voimme käyttää, on Nokia Streaming Boxuusimman sukupolven TV Box, jossa on Android TV -käyttöjärjestelmä, tuki yli 7 000 suoratoistosovellukselle, Ultra HD 4K -resoluutio, HDR10-tuki, Wi-Fi-yhteys, Bluetooth-yhteys, HDMI-lähtö, ääniohjaus Google Assistantin kautta ja integroitu Chromecast .

Xiaomi Mi TV Stick

Jos emme pidä ajatuksesta, että TV Box on näkyvissä, voimme liittää sen Xiaomi Mi TV Stickitse asiassa lopullinen keppi minkä tahansa multimediasisällön katseluun.

Tästä tikusta löydät Android TV -käyttöjärjestelmän, tuen kaikille tunnetuimille multimediasovelluksille suoraan Google Play Kaupasta, Bluetooth-kaukosäätimen integroidulla Google Assistantilla, premium-surround-äänen ja integroidun Chromecastin.

Sony BRAVIA X72K

Ne, jotka haluavat korvata televisionsa Smart TV:llä, voivat harkita Android TV:n ostamista Sony BRAVIA X72Kjoka tarjoaa edulliseen hintaan 43 tai 50 tuuman 4K UHD -näytön, tuen HDR10- ja Hybrid Log-Gamma -tekniikoille, Bravia Engine -prosessorin, tuen multimediasovelluksille Google Play Kaupasta, Google Assistantin äänikomennot ja integroidun Chromecastin.

Kuinka projisoida sovelluksia sisäänrakennettuun Chromecastiin

Projisointi laitteeseen tai televisioon, jossa on integroitu Chromecast, on kaiken kaikkiaan erittäin yksinkertaista, koska vaiheet ovat käytännössä samat kuin Chromecastissa totuttuun tapaan. Ensin yhdistämme television kotimodeemiin: kaikki siihen liitetyt laitteet näkevät sisäänrakennetun Chromecastin ja pystyy välittämään sisällön.

Television liittämisen jälkeen verkkoon ei tarvitse tehdä muuta kuin käynnistää haluttu multimediasovellus, käynnistää televisioon lähetettävä sisältö, paina Google Cast -kuvaketta yläreunassa ja valitse television nimi näkyviin tulevasta luettelosta.

Saat lisätietoja lukemalla omamme Chromecast-opas, jossa on 16 temppua ja sovellusta sen parhaaseen käyttöön.

Kuinka projisoida koko näytön sisäänrakennetulla Chromecastilla

Projisoidaksemme tietokoneen tai älypuhelimen koko näytön integroituun Chromecastiin meidän on seurattava kahta eri reittiä käytössä olevan laitteen mukaan. PC:lle meidän on asennettava Google Chromekäynnistä se, paina kolmea pistettä oikeassa yläkulmassa, napsauta Lähettää ja valitse Chromecastin integroidun laitteen nimi. Varmista, että lähetät koko näytön.

Android-laitteilla voimme suoratoistaa koko näytön avaamalla sovelluksen Google Homepaina sen television tai TV Boxin nimeä, jossa Chromecast on integroitu, ja paina lopuksi Suoratoista näyttöä.

Korjaa Chromecast Built-in -ongelmat

Jos meillä on ongelmia sisällön siirtämisessä integroidulla Chromecastilla, voimme suorittaa joitakin yksinkertaisia ​​toimintoja oikean toiminnan palauttamiseksi, kun olemme tarkistaneet, että laite on kytketty oikein kotiverkkoon.

Ensimmäinen vaihe sisältää integroidun Chromecastin lisäämisen Google Home -laitteisiin: yleensä tämä toimenpide on automaattinen, kun lisäämme Google-tilin Android TV:hen tai Android TV Boxiin, mutta ongelmatilanteissa voimme aina jatkaa manuaalisesti avaamalla sovelluksen. Google Homepaina + -kuvaketta vasemmassa yläkulmassa ja paina -painiketta Määritä laitepainamalla ylös Uusi laite ja lopuksi painat sen television tai laitteen nimeä, johon on integroitu Chromecast (jos sitä ei ole yhdistetty, sen nimi tulee näkyviin).

Toinen tapa ratkaista Chromecast Built-in -ongelmia on päivittää tai poistaa tietojaChromecastin sisäänrakennettu sovellus, eli järjestelmäsovellus, jonka avulla voit hallita televisioiden ja muiden laitteiden toimintoja. Jatka avaamalla Google Play Kauppa ja hakemalla Chromecast sisäänrakennettu ja tarkista onko päivityksiä.

Jos päivitykset eivät ratkaise ongelmaa, avaamme asetuksetjatkamme Sovellus, tunnistamme sisäänrakennetun Chromecast-järjestelmäsovelluksen ja jatkamme tietojen ja välimuistin tyhjentämistä kuten mikä tahansa muu sovellus; tätä sovellusta ei voi poistaa kokonaan, mutta voimme aina poista päivitykset viimeisenä yrityksenä korjata ongelmat (tämä temppu toimii vanhemmissa televisioissa ja kannattaa ehdottomasti kokeilla).

Saat lisätietoja lukemalla oppaamme Chromecast ei toimi tai pätkii: kuinka korjata se.

Johtopäätökset

televisiot tai TV-laatikot, joissa on integroitu Chromecast ne ovat ehdottomasti käteviä käyttää: Google Cast -protokollan laajan käytön ansiosta voimme projisoi multimediasisältöä nopeastikoko tietokoneen näyttö, kortin sisältö tai mitä tahansa muuta ilman, että peilaus tai Miracast on otettava käyttöön.

Samasta aiheesta voimme lukea oppaitamme mitä valita Google Chromecastin ja Fire TV Stickin välillä Älä viitsi kuinka suoratoistaa televisioon iPhonesta ja iPadista Chromecastin avulla.

Indeksi
  1. Nokia Streaming Box
  2. Xiaomi Mi TV Stick
  3. Sony BRAVIA X72K
  4. Kuinka projisoida sovelluksia sisäänrakennettuun Chromecastiin
  5. Kuinka projisoida koko näytön sisäänrakennetulla Chromecastilla
  6. Korjaa Chromecast Built-in -ongelmat
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up