Tiedostojen, valokuvien ja videoiden siirtäminen matkapuhelimesta USB -muistitikulle tai SD- tai Micro SD -kortille

Viime vuosina yksi tärkeimmistä teknisistä tekijöistä tai ominaisuuksista, joita Android -mobiililaitteiden käyttäjät ovat tottuneet tarkistamaan, liittyy suoraan mahdollisuuteen lisätä laitteeseen microSD -kortti. joka kiinnostaa meitä.

Totuus on, että varsinkin jos meillä on 16 Gt tai pienempi tallennuskapasiteetti, mahdollisuus lisätä se terminaaliin myöhemmin on välttämätöntä. microSD -muisti pystyä lisäämään tätä kapasiteettia ja tarjoamaan meille paremman käyttökokemuksen.

Jos tämä on sinun tapauksesi, sinun on tiedettävä, että microSD -kortilla on monia apuohjelmia, Niistä voidaan mainita esimerkiksi se, että kaikki ottamamme valokuvat välitetään, koska tällä tavalla vapautamme valtavan määrän tilaa laitteen alkuperäisestä muistista.

Tiedämme kuitenkin, että monta kertaa käyttäjät eri terminaaleissa on ongelmia siirrettäessä valokuvia mobiilimuistista microSD -kortille, joten haluamme näyttää sinulle joitain yksityiskohtia siitä.

Kuinka siirtää valokuvia matkapuhelimesta pendrive -laitteeseen

Siirrä tiedostoja matkapuhelimesta pendriveen, se on erittäin suositeltavaa niin kauan kuin haluat vapauta vähän tilaa matkapuhelimellasi ja tallenna asiakirjamme paremmin, valokuva- ja videotiedostot pendrive -laitteeseen, tämä jos sinulla on niitä, mutta jos ei, sinun on palautettava ne, mutta älä huoli, niitä on monia tapoja tehdä se.

Tieto on turvallisin varmuuskopioidulla laitteella oikein, tässä tapauksessa pendrive, tässä selitämme nopeasti, kuinka voit siirtää valokuvia matkapuhelimesta pendrive -laitteeseen.

Tämä on erittäin helppo tehdä, mutta sinun on pidettävä mielessä useita vaihtoehtoja tämän monimutkaisen tehtävän suorittamiseksi, suositeltu näissä tapauksissa on aina siirtää tiedostoja USB -kaapelillaja tietokone on nopein ja yhteensopivin menetelmä kaikkien matkapuhelimien kanssa, myös turvallinen molemmille laitteille.

Kuinka lähettää matkapuhelimen valokuvia Pendriveen vaihe vaiheelta

On tärkeää muistaa, että matkapuhelimen on oltava täysin yhteensopiva käyttämäsi alustan kanssa. Näin voit siirtää tiedostoja nopeammin. Pendrivessa on oltava tilaa tarvitaan suorittamaan toimenpide.

 1. Liitä matkapuhelin tietokoneeseen.
 2. Massamuisti avautuu automaattisesti.
 3. Liitä pendrive tietokoneeseen.
 4. Avaa pendrive -kansio.
 5. Valitse tiedostot, jotka olemme valmistelleet varmuuskopiointia varten.
 6. Leikkaa tiedostot puhelimesta ja liitä ne pendriveen.
 7. Vahvista tiedostotutkimuksella, jota suosittelemme Astro tiedostonhallinta

Tämän prosessin suorittamisen jälkeen sinun olisi pitänyt välittää tarvittavat tiedostot ilman mitään ongelmia, jotta voit vapauttaa tilaa tietokoneelta, mikä mahdollistaa suorituskyvyn paljon rauhallisempi tehtävissäänSen lisäksi, että sinulla on suurempi tila valokuvien, videoiden ja pelien suorittamiseen ja tallentamiseen.

Täältä olemme iloisia voidessamme olla hyödyllisiä kaikissa huolenaiheissasi ja kutsumme sinut, jos et ole pystynyt ymmärtämään sanaakaan lue uudelleen askeleet ottavat ne huolella.

Kuinka siirtää asiakirjoja matkapuhelimesta Pendriveen

Voit myös liittää matkapuhelimen tietokoneeseen, siirtää tiedostoja tietokoneeseen ja sitten pendriveen, mutta muista, että molemmilla on oltava käytettävissä olevat tiedot kopioimiseksi ja liittämiseksi, tätä varten suosittelemme tee kansio kaiken kanssa mitä tarvitset ja tällä tavalla vain kopioi ja liitä.

Siirrä valokuvat SD -kortille

Tässä vaiheessa sinun on tiedettävä, että on useita tapoja lähettää ottamamme valokuvat suoraan microSD -kortille, esimerkiksi muuttamalla tallennuspolku kun laitteessa on ulkoinen muistikortti.

Mutta tämä prosessi voidaan määrittää myös manuaalisesti, vaikka tässä tapauksessa se on tärkeää harkitse kumpi on versio Androidiin, jonka olemme asentaneet laitteeseen, koska sen ansiosta vaihe vaiheelta muutetaan kokonaan.

Kuten aiemmin mainitsimme, sinun on tiedettävä, että tämä opetusohjelma todella palvelee sinua, älypuhelimesi on yhteensopiva microSD -korttien kanssa ja ei ole kirjoitussuojaa sen lisäksi, että sinulla on mahdollisuus siirtää kaikki valokuvat sille myöhemmin.

Jos olet harkinnut näitä yksityiskohtia, sinun on tarkistettava, missä ne ovat. aukko microSD -kortille aseta se varovasti, kunnes se on vakiintunut, ja laita sitten kansi takaisin laitteeseen.

Esimerkkinä, jos matkapuhelimesi on asennettu Android 6.0 Marshmallow ja haluat siirtää valokuvat microSD -kortille, sinun on ensin syötettävä niiden kokoonpano, sitten Laitteen tallennustila ja myöhemmin Valitse microSD -kortti.

Kun olet tehnyt sen, sinun on napsautettava kolmen pisteen symbolista valikkoa ja sitten sen sisällä uudelleen asetuksissa. Alustamme kortin poistamaan aiemmat sisällöt, jos ne eivät kiinnosta meitä.

Silloin sinulla on mahdollisuus siirtää kaikki haluamasi tiedostot microSD -kortillesi todella yksinkertaisella tavalla siinä määrin, että ehdottomasti kaikki, kuten valokuvat, videot ja asiakirjat, voidaan siirtää tämän laitteen ulkoiseen osaan, mikä on etu aikaa tehdä tilaa omassasi alkuperäinen muisti.

Tietysti saman voi tehdä myös aiemmat versiot Androidista, jos haluamme lähettää tiedot suoraan microSD -kortille.

Eri tapausten analysoimiseksi aloitamme ensin Android 5.0 Lollipop missä se on todella yksinkertaista, koska on mahdollista luoda kokoonpano niin, että asiakirjat lähetetään suoraan laitteeseen asetettuun microSD -korttiin.

Sama tapahtuu kanssa Android KitKat 4.4, joka on versio jo aiemmasta, koska menettely ei eroa liikaa missään näistä päätelaitteista. Joka tapauksessa, jos sinulla on kysyttävää tietystä Android -mallista tai -versiosta, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

Siirrä valokuvia ja videoita puhelimesta SD -kortille helposti

Et voi päivittää mitään, ladata tai asentaa mitään sovelluksia matkapuhelimeen. Hän on niin ärtynyt, koska sinulla on niin paljon tilaa SD -kortillani ja puhelimesi sanoo jatkuvasti, että siinä ei ole tilaa tehdä sitä tai tätä

Ole varovainen, SD -kortin asettaminen voi olla vaikeaa riippuen siitä, mikä laite sinulla on, esimerkiksi Samsung Galaxy J7: llä on yleensä ongelmia, mutta mitään, jota ei voida ratkaista tietäen, mitä olet tekemässä.

Jos niin voi tarkista, onko kokoelma suuri valokuvista ja videoista puhelimen sisäiseen tallennustilaan tai voit siirtää tai siirtää valokuvia ja videoita puhelimesta SD -kortille.

On niin paljon Android -puhelimia markkinoilla. Joten emme voi taata sitä toimii kaikilla Android -puhelimet.

 • Liitä puhelin tietokoneeseen
 1. Liitä Android -puhelin tietokoneeseen puhelimen mukana toimitetulla USB -datakaapelilla.
 • Vie valokuvia ja videoita puhelimesta tietokoneeseen
 1. Avaa Windowsin Resurssienhallinta, jos käytät Windows -tietokonetta.
 2. Etsi sitten kiintolevyt ja näet, että yhdistetty puhelin näkyy ulkoisena kiintolevynä.
 3. Kaksoisnapsauta puhelintasi, löydät kansiot ja tiedostot alla.
 • Jos se on puhelin, siinä on juuri
 1. Sinulla on kaksi kansiota pääkortilla ja puhelimessa.
 2. Avaa Puhelin -kansio napsauttamalla.
 3. Avaa sitten DCIM >> Camera -kansio.
 4. Löydät kaikki puhelimesi sisäiseen tallennustilaan tallennetut valokuvat ja videot.
 5. Voit kopioida ne puhelimesta tietokoneen kiintolevylle.
 • Tuo valokuvia ja videoita tietokoneesta SD -kortille
 1. Etsi puhelimesi ulkoinen SD -kortin kansio tietokoneesta, siirry kohtaan DCIM >> Kameran kansio.
 2. Valitse kaikki viedyt valokuvat ja videot puhelimesta.
 3. Kopioi ja liitä ne tietokoneesta SD -kortille.
 4. Voit nyt avata Galleria -sovelluksen puhelimessasi ja käyttää valokuvia ja videoita.
 5. Vältä päällekkäiset tiedostot ja vapauta puhelintilaa.
 6. Nyt voit poistaa ne puhelimen sisäisestä tallennustilasta.
 7. Jos poistit tai kadotit valokuvia tai videoita puhelimestasi, sinulla on edelleen mahdollisuus saada ne takaisin Android -puhelimesta.

Toivottavasti olet pystynyt ratkaisemaan kysymyksen.

Kuvien siirto puhelimesta muistitikulle

Kuvien siirto puhelimesta muistitikulle on helppo tapa varmuuskopioida arvokkaita valokuvia ja vapauttaa tilaa puhelimen muistista. Ensimmäiseksi tarvitset USB-muistitikun, jonka voit liittää puhelimeesi käyttämällä USB OTG -sovitinta. Tämän jälkeen avaa puhelimen tiedostoselain ja valitse kuvat, jotka haluat siirtää. Voit tehdä tämän pitämällä sormea kuvan päällä ja valitsemalla sitten "Siirrä" tai "Jaa" -vaihtoehdon. Valitse sen jälkeen muistitikku tallennuspaikaksi ja odota, kunnes kuvat siirtyvät muistitikulle.

Muistitikun käyttö valokuvien säilyttämiseen on kätevä tapa pitää valokuvat turvassa ja saatavilla. Muistitikun avulla voit siirtää kuvat helposti eri laitteiden välillä, kuten tietokoneen, tabletin ja puhelimen välillä. Voit myös pitää muistitikun fyysisesti erossa puhelimesta tai varmuuskopioida kuvat pilvipalveluun. Muistitikut ovat yleensä myös kestäviä ja tarjoavat riittävästi tallennustilaa suurillekin kuvamäärille.

Siirrettävien tiedostojen hallinta puhelimessa voi olla hyödyllistä, kun haluat vapauttaa tilaa tai varmuuskopioida tärkeitä tiedostoja. Puhelimen tiedostoselain tarjoaa usein mahdollisuuden valita useita tiedostoja kerralla siirrettäväksi. Voit myös luoda kansioita muistitikulle ja järjestellä tiedostoja haluamallasi tavalla. Muista kuitenkin tarkistaa muistitikun yhteensopivuus puhelimesi kanssa ja varmistaa, että siirrettävät tiedostot eivät ole suojattuja tai salattuja.

Tiedostojen siirtäminen muistikortille on toinen vaihtoehto valokuvien ja muiden tiedostojen tallentamiseen puhelimesta. Useimmissa älypuhelimissa on muistikorttipaikka, johon voit asettaa SD- tai Micro SD -muistikortin. Muistikortin käytön edut ovat samankaltaiset kuin muistitikun käytössä. Voit siirtää tiedostoja suoraan puhelimen muistista muistikortille tai käyttää muistikorttia laajennetun tallennustilan luomiseen puhelimessa.

Indeksi
 1. Kuinka siirtää valokuvia matkapuhelimesta pendrive -laitteeseen
 2. Kuinka lähettää matkapuhelimen valokuvia Pendriveen vaihe vaiheelta
 3. Kuinka siirtää asiakirjoja matkapuhelimesta Pendriveen
 4. Siirrä valokuvat SD -kortille
 5. Siirrä valokuvia ja videoita puhelimesta SD -kortille helposti
 6. Kuvien siirto puhelimesta muistitikulle

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up