Kuinka korjata "Samsung -näppäimistö on pysähtynyt" -virhe?

Vaikka Huawei on saavuttanut sen markkinoiden kärjessä viime kuukausina, jo pitkään Samsung oli Android -mobiililaitteiden päävalmistaja myyntitasolla kaikkialla maailmassa, minkä vuoksi niin monilla on korealaisia ​​älypuhelimia, ja siksi se on aina suositeltavaa tietää kaikki opetusohjelmat siitä.

Tässä erityistilanteessa haluamme näyttää teille yhden niistä, joita pidämme tärkeimpänä askel askeleelta koskien erityisesti näiden laitteiden näppäimistöä, koska aiomme opettaa teille kuinka korjata Samsung -näppäimistö on pysähtynyt.

Ensimmäinen asia, joka sinun on tiedettävä, on, että jos tämä Samsung -näppäimistön pysäytysviesti on ilmestynyt, et ole ainoa, jolle se on tapahtunut, koska valtava määrä käyttäjiä käy valitettavasti läpi tämän ongelman.

Indeksi

  Samsungin näppäimistövirhe

  • Jos haluat kokeilla tätä toista menetelmää, siirry kohtaan "asetukset"Tai"asetukset"ja sitten"Sovellukset"Paina sinne missä lukee"Kaikki”.
  • Kun olet täällä, saat valikon näkyviin napsauttamalla yllä olevia kolmea pistettä. Mitä aiot tehdä nyt, paina sitä kohtaa, jossa lukee ”Nollaa asetukset"fiksu.

  Muutamalla sanalla ja yhteenvetona hieman siitä, mitä juuri kommentoimme. Jos haluat ratkaista Samsungin näppäimistön ongelmat, sinun on nollattava sovellusasetukset. Se on ainoa tapa ratkaista tämä ongelma.

  Teetkö sinäSitä esiintyy joissakin malleissa enemmän kuin toisissa? Itse asiassa ei, se on virhe, joka voi ilmetä kaikissa Samsung -puhelimien malleissa. Se voi tapahtua jopa muilla mobiililaitteilla. Kun kaikki sovellukset eivät ole täydellisiä ja aika ajoin yhden tai toisen virheen saaminen on melko yleistä, etenkin Androidissa.

  Riippumatta matkapuhelimesi mallista tai valikoimasta, sinulla voi olla ongelmia Samsung -näppäimistön kanssa. Mutta kuten näet, sen ratkaiseminen ei vie enempää kuin muutama sekunti, ja mikä parasta, kuka tahansa voi tehdä tämän prosessin, jonka jätämme sinulle edellä.

  Ei tarvitse olla suurta tietämystä ratkaisun löytämiseksi, tästä lähtien Samsungin näppäimistö ei ole enää ongelma ja voit käyttää laitettasi ilman huolta tästä.

  Ratkaisu Samsungin näppäimistö pysähtyi

  Edellä mainituista syistä haluamme alla näyttää, mitä pidämme kahdena tärkeimpänä menetelmänä, kun korjaa Android -näppäimistösovellukseen liittyvä virhe.

  Ensimmäinen askel askeleelta

  • Siirry kohtaan Asetukset, Sovellukset ja siirry sitten tässä valikossa Kaikki -välilehdelle
  • Kun olet Kaikki -välilehdellä, sinun on napsautettava valikkoa, joka sijaitsee oikeassa yläkulmassa, jossa on kolme pistettä
  • Siellä sinun on annettava Reset -asetukset, ja olet valmis

  Toinen askel askeleelta

  • Ota matkapuhelimesi ja mene Asetukset -kohtaan ja sitten Kieli ja syöttö -kohtaan
  • Tällä näytöllä sinun on painettava Samsung -näppäimistöä ja siirry sitten Palauta asetukset ja Nollaa näppäimistö
  • Kun olet suorittanut edellisen vaiheen, avautuu uusi ikkuna, josta löydät Peruuta ja Nollaa -vaihtoehdot.
  • Tietenkin sinun on valittava tässä tapauksessa Reset

  Kaksi äskettäin opettamaamme tapaa voit asettaa näppäimistön tehdastilaan.

  Puhelimet, joissa voit korjata Samsung -näppäimistön pysäytysvirheen

  Juuri opettamiemme opetusohjelmien avulla olemme täysin varmoja, että sinulla ei ole ongelmia ratkaista kyseistä virhettä useissa päätelaitteissa, joista voimme mainita esimerkiksi seuraavat: Samsung J1, J5, J7, Galaxy S3, Galaxy S3 Mini tai Galaxy S4.

  Vaikka sinulla olisi allekirjoituslaitteita, kuten LG, Huawei tai ZTE, on todennäköistä, että edellinen vaihe vaiheelta on myös hyödyllinen sinulle.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up