Ratkaisu - Wifi katkeaa vain Androidissa

Nykyään yksi mobiililaitteiden kannalta perustavaa laatua olevista asioista on Internet, ajamme periaatteessa läpi kaiken. Sosiaaliset verkostot ja pidä yhteyttä WhatsAppin kautta, jättäen jälkeensä petolliset puhelut ja tekstiviestitTällä tavalla Internet on välttämätön, jotta se voi pitää yhteyttä ja kommunikoida. Ongelma tulee, kun mobiililaitteemme siirtyy "kapinalliseen tilaan" ja alkaa katkaista Wi-Fi-yhteyden Androidissa milloin tahansa ja milloin tahansa, mikä on epäilemättä liian ärsyttävää.

Hyvää WiFi -yhteys Matkapuhelimellamme se on välttämätöntä tänään, se auttaa meitä pääsemään käsiksi uskomattomaan määrään rajoittamatonta tietoa, puhumattakaan siitä, että olemme yhteydessä ystäviimme tai perheeseemme jne. Ongelma on se, että joissakin laitteissa tapahtuu niin Android WiFi ei toimi niin kuin sen pitäisi, joissakin tapauksissa se ei koskaan toimi, toisissa silloin, kun se haluaa, ja toisissa, kun avaamme matkapuhelimen käyttää sitä, mikä on erittäin ärsyttävää epäilemättä. Siksi haluan antaa teille tänään useita ratkaisuja yleisimpiin ongelmiin mitä sinulle voi tapahtua WiFi: n suhteen.

Yksi tärkeimmistä asioista, jotka ovat nykyään välttämättömiä, on Internet-yhteys, olipa sinulla Wi-Fi kotona tai mobiilidata älypuhelimellasi koko päivän. Internetistä tuli osa elämäämme, ei ole lainkaan outoa saapua ystävän kotiin ja ensimmäinen asia, jonka sanot, on ”Anna minulle Wi-Fi-salasana”. Voisimme jo sanoa, että se on rituaali, ja siksi, kun meillä on Android ja meillä on ongelmia Wi-Fi: n kanssa, päänsärky tulee melko voimakkaaksi, koska nykyään tarvitsemme Internetiä melkein kaikkeen.

Indeksi

  Ei voi käyttää WiFi -yhteyttä, ei muodosta yhteyttä

  Jotain, mitä tapahtuu melko usein Samsung J (Minulla on ja jotain pahempaa tapahtuu edelleen minulle) Se ei tunnista mitään WiFi -verkkoa, ja kun menemme etsimään yhteyttä, emme näe mitään. Tämän ratkaisemiseksi laitamme lentokonetilan ja yritämme muodostaa yhteyden uudelleen joka tapauksessa, jos se ei vie mitään WiFi -verkko sama, mennään käynnistä uudelleen lentokonetilassa ja käynnistä matkapuhelin samalla tavalla, sen pitäisi toimia täydellisesti siellä. Kun olemme muodostaneet yhteyden, poistumme lentokonetilasta, tämä tapahtuu yleensä siksi, että sillä on ongelmia mobiiliverkossa ja WiFi: ssä.

  Wifi- ja Android -ongelmat

  Kun aktivoimme Wifin Ja käy ilmi, ettet halua muodostaa yhteyttä, ja jopa useaan otteeseen se ei anna meidän edes nähdä mitään verkkoa, ikään kuin lähellämme ei olisi minkäänlaista yhteyttä, kun tiedämme hyvin, että sellainen on käytettävissä, vaikka se olisi on jotain, mitä tapahtuu monissa mobiilimalleissa brändistä riippumatta.

  Mitä tapahtuu, syntyy eräänlainen konflikti mobiiliverkko ja Wifi. Ihanteellinen on käynnistää laite uudelleen niin, että se alkaa ottaa Wifi -yhteyttä uudelleen, mutta voimme tehdä aktivoida lentokonetilan hetkeksi, noin kaksi tai kolme minuuttia, ja aktivoida sen sitten uudelleen, joten se on helppo ratkaista.

  Wifi katkaisee yhteyden koko ajan Androidiin

  Kun se katkaistaan ​​jatkuvasti, ongelma on mahdollisesti verkkokortin yhteensopimattomuus reitittimen Wi-Fi-signaalin kanssaMuista, että et voi tehdä mitään matkapuhelimellasi, mutta voit määrittää reitittimessä muutamia asioita estääksesi Internetin katoamisen ja näkymisen laitteessa milloin haluat.

  Kun matkapuhelin on estetty, ettemme käytä sitä, ihanteellinen on, että WiFi pysyy yhteydessä, jos he tietysti lähettävät meille jonkinlaisen viestin. Mitä tapahtuu, on se, että joskus se ei kuulosta, ja kun me avaamme sen lukituksen, käy ilmi, että se ottaa silloin signaalin. Internet. Tämän ratkaisemiseksi meidän on yksinkertaisesti siirryttävä asetuksiin ja sitten WiFi -verkkoon, kun näytämme siellä oikeassa yläkulmassa olevan asetusvalikon ja menemme sinne, jossa lukee "WiFi lepotilassa”Merkitsemään kohtaan, jossa lukee” Aina ”. Kun olemme nyt valmiita, saamme mitä tahansa, kuten viestejä, ilmoituksia jne. He tarvitsevat Internetin, koska sitä ei enää katkaista, kun estetään matkapuhelin.

  Mobile katkaisee yhteyden ja muodostaa yhteyden vain Wifi -verkkoon

  Se, mitä sinun on määritettävä reitittimessä, on pohjimmiltaan kysymys sen turvallisuudesta. Useimmat ihmiset salasanan salauksen suhteen ovat WEP, WPA jne. Määritetty oletusarvoisesti. Totuus on, että koska puhuimme kanssasi useita kertoja blogissa, Se on kätevä määrittää WPA-PSK2-kokoonpanoon.

  Kun kokoonpano on muutettu, sinun tarvitsee vain tallentaa modeemi ja käynnistää se uudelleen, jotta voimme nyt tehokkaasti nauttia Wifi -verkosta ilman minkäänlaisia ​​ongelmia tai outoja leikkauksia.

  Monta kertaa se, mitä tapahtuu, on kuuluisa todennusvirhe, tapa ratkaista se on pohjimmiltaan kirjoittaa salasana hyvin, sinun on tehtävä merkintä nähdäksesi sen, jotta vältetään virheiden tekeminen. Mutta joskus, riippumatta siitä, kuinka hyvin kirjoitamme sen, se silti aiheuttaa meille sen virheen. Teemme sitten reitittimen, paina WPS -painike että meillä on sen takana ja yhdistämme matkapuhelimen tällä tavalla ilman salasanaa tai mitään, luoden linkin reitittimen ja matkapuhelimen välille.

  Kuten huomaat, ongelman ratkaiseminen ei ole liian monimutkaista, eikä se sisällä Androidin draamaa, vaan pikemminkin Wifi -verkosta, joka ei ole yhteensopiva laitteen kanssa.

  Joka tapauksessa, jos laite katkaisee yhteyden, kun näyttö sammutetaan, sinun on tarkasteltava matkapuhelimesi Wi-Fi-vaihtoehtoja, jos se on määritetty oikein pitämään Wi-Fi käytössä myös lepotilassa, koska monissa tapauksissa Androidin akun säästämiseksi se tekee Wifi -yhteyden poistamisen käytöstä, kun sammutamme näytön ja tällä tavalla, kunnes kytket sen uudelleen päälle, eli kun avaamme matkapuhelimen, emme saa mitään, koska meillä ei tietenkään ole Wifi -yhteyttä .

  Wifi -todennusvirhe

  Usein, riippumatta siitä, kuinka paljon meillä on Wi-Fi-salasana, se ei halua muodostaa yhteyttä, ei ole mitään keinoa, jonka avulla voimme päästä Wi-Fi-verkkoon. Mikä antaa meille todennusvirheen, voimme ratkaista tämän ongelman yksinkertaisesti menemällä reitittimeen ja katsomalla taaksepäin tai missä ovat painikkeet, joissa lukee "WPS" paina sitä ja sinulla on muutama sekunti aikaa muodostaa yhteys ilman salasanaa Wi-Fi-verkkoon. Näiden sekuntien jälkeen sinun on painettava painiketta uudelleen päästäksesi sisään ilman salasanaa.

  Joka tapauksessa, jos jatkat ongelmien käsittelyä etkä pysty ratkaisemaan sitä edellä mainituilla tavoilla, sinulla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin yksinkertaisesti mennä erikoistuneeseen tekniseen palveluun, jotta he voivat yrittää korjata laitteesi.

  Jos haluat kokeilla sitä, mitä voit tehdä, on myös suorittaa Hard Reset tai yrittää käynnistää laiteohjelmisto, vaikka se riippuu täysin sinusta ja tietysti mobiililaitteestasi.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up