Roskakori Androidissa, missä se on?

Kun poistamme tiedoston Tietokoneissa meillä on mahdollisuus palauttaa ne äärimmäisen yksinkertaisella tavalla, mikä johtuu kierrätysastiasta, vaikka kun tyhjennämme sen, niiden palauttaminen on mahdollista, mutta on selvää, että siitä tulee paljon monimutkaisempaa.

Varmasti, jos se on täällä, se johtuu siitä, että joskus jouduit poistaa tiedostoja Android -laitteestasi ja sitten päädyit katumaan sitä ja huomasit, että matkapuhelimen mallista riippuen tiettyjen poistettujen tiedostojen palauttaminen voi olla enemmän tai vähemmän monimutkaista. Ilmeisesti, jos aiomme verrata Androidia Windows mikä hän on SW yksinkertaisempi käyttää kaikkia, kadonneiden tiedostojen palauttaminen siinä tapauksessa on huomattavasti yksinkertaisempaa. Sen sijaan, kun puhumme Android asia on huomattavasti monimutkaisempi.

Siinä tapauksessa että mobiililaitteiden tiedostojen palauttaminen on paljon työläämpää Koska niillä ei ole kierrätysastiaa, on selvää, että kun ne on poistettu, niiden talteenotto on mahdollisesti mahdotonta, vaikka se ei ole aivan mahdotonta, kuten useimmat ihmiset ajattelevat, se voi tietysti osoittautua helpommaksi kuin miltä se näyttää, sinulla on oltava hieman kärsivällisyyttä tämän saavuttamiseksi.

Tässä artikkelissa aiomme opettaa sinulle, kuinka viedä roskakori Androidiin. Ensimmäinen asia, joka sinun on tiedettävä, on se, että ajatus liittyy välivaiheen asettamiseen sisällön täydelliseen poistamiseen. Tällä tavalla, jos voimme jäljitellä roskakorin toimintaa Android -puhelimissa, meillä on mahdollisuus olla menettämättä sisältöämme heti.

Indeksi
  1. Miksi Androidissa ei ole roskakoria?
  2. Palauta poistetut tiedostot roskakorista

Miksi Androidissa ei ole roskakoria?

Varmasti olet koskaan miettinyt, miksi meillä ei ole oletusarvoisesti roskakoria mobiilikäyttöjärjestelmissä, ja ennen kuin näytämme sinulle, miten voit saada sen, aiomme antaa sinulle vilauksen poissaolon syistä. Pohjimmiltaan kaikki liittyy tallennustilaan, ja se on, että roskakorissa olevat tiedostot vievät edelleen tilaa.

Ongelmana on, että vaikka tietokoneissa se ei muutu paljon, koska me kaikki tiedämme, että niillä on paljon tallennuskapasiteettia, tiedostojen ottaminen Androidin roskakoriin ei vapauta tilaa. Todellakin, luultavasti jos Android- tai iPhone -päätelaitteet lisäävät edelleen tallennuskapasiteettiaan, meillä voi olla roskakoriNo, se olisi sen arvoista siellä. Mutta sitä varten meidän on odotettava.

Palauta poistetut tiedostot roskakorista

Vaikka monille Androidille se on paras käyttöjärjestelmä, joka meillä on käsillä älypuhelimissa Näinä aikoina emme voi olla ottamatta huomioon, että aina on joitain elementtejä, jotka lisäisimme siihen. Monet ovat kysyneet meiltä kommentteissa, miksi Androidissa ei ole roskakoria, kuten Windowsissa, joten tänään aiomme puhua siitä hieman.

Mitä me aiomme tehdä, on muutamalla sanalla asentaa eräänlainen roskakori Androidiin. Sovelluksella, jonka löydämme Play Kaupasta ja jota kutsutaan "Roskakori”. Mikä on Roskakori? Pohjimmiltaan se on sovellus, joka suorittaa melko samanlaisen tehtävän kuin aiemmin keskustelimme. Ajatuksena on, että voit palauttaa hyvin yksinkertaisella tavalla ja tietysti mahdollisimman nopeasti minkä tahansa poistamasi tiedoston, koska sovellus tekee siitä kopion tallentaakseen sen jonkin aikaa.

Kun olemme asentaneet sovelluksen, meidän on avattava se siirtyäksemme osaan, jossa näemme kuvakkeen, jossa on kolme pystysuoraa viivaa. Kun painat sitä siellä, sinun on siirryttävä määritysosaan määrittämään tiedostojen suojaus, jotta voit valita sen haluat tallentaa sen, jos se poistetaan. Sovellus tallentaa kopion siitä, mitä kerrot sen tallentavan, se voi olla kaikki tai jokin erityinen tiedosto, kuten videot tai valokuvat.

Siinä on vaihtoehto, vaikka se ei ole ilmainen, mutta maksettu, että voit tallentaa kaiken pilveen poistetun ja tällä tavalla se ei kuluta tilaa, vaikka tämä vaihtoehto on jo maksettu, muu sovellus on täysin ilmainen.

Ensimmäinen asia, jota suosittelemme, kun olet määrittänyt kaiken haluamallasi tavalla, on yrittää poista muutamia tiedostoja, jotka eivät ole liian tärkeitä. Ota satunnaisia ​​valokuvia ja poista ne tai jopa videot vain testataksesi, että kaikki yllä tekemämme asetukset toimivat oikein.

Kuinka saada roskakori Androidiin?

Kuten näet, ei ole liian monimutkaista saada roskakori Androidille ilmaiseksi, sovellus toimii upeasti eikä se vie liikaa tilaa, joten sinun ei pitäisi huolehtia tästä yksityiskohdasta, koska lopulta, kun poistat tiedostoja se ei ole vain siivoaminen Älypuhelin asioista, joita et käytä etkä katso, mutta myös tehdäksesi vähän tilaa, eikö?

Muut hyvin yleiset haut, joita olemme löytäneet tästä aiheesta eri sosiaalisissa verkostoissa ja foorumeilla Ne liittyvät seuraaviin asioihin: missä on roskakori Android -matkapuhelimessa, roskakori androidille, puhelinlaatikko, android apk -roskakori, roskakori roskakori, samsung grand prime roskakori, samsung roskakori j5 tai moto g roskakori säiliö. Jos sinulla on muita tähän liittyviä kysymyksiä, älä lopeta kuulemista kanssamme, jotta voimme tietysti auttaa sinua.

Mitä muuta Windows -sovellusta haluaisit käyttää Android -laitteellasi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up