Mistä tiedän, onko matkapuhelimessa infrapuna?

Muistatko infrapunan? Se on jotain, joka monilla muina aikoina olevilla laitteilla oli oletuksena, ja se poistettiin myöhemmin eri alueilta vuosiksi ja se on nykyään voimme löytää useita uusia matkapuhelimia, jotka tulevat markkinoille ja se tuottaa käyttäjälle suurta mukavuutta, jotta voimme lopulta hallita monenlaisia ​​tuotteita kotona, kuten television kauko -ohjausta.

Indeksi

  Kuinka tietää, onko matkapuhelimessa infrapuna

  Muista, että kun käytät infrapunaa matkapuhelimellasi, ei vain Voit ohjata televisiota, mutta on myös mahdollista, että voit ohjata ilmastointia, radiota, dekooderia jne.

  Jos haluat tietää, onko älypuhelimesi yhteensopiva tämän tekniikan kanssa, sinun on asennettava sovellus nimeltä AnyMote Universal -kaukosäädin. Sen avulla voit havaita, onko matkapuhelimesi yhteensopiva infrapunayhteyden kanssa yksinkertaisella tavalla, yksinkertaisesti asentamalla sovelluksen samalla tavalla kuin voit havaita toisen sovelluksen kanssa, oletko root tai et. Noin helppoa.

  Minulla ei ole infrapunaa, mitä teen?

  Älä huoli, se ei ole myöskään maailmanloppu, Jos sinulla ei ole infrapunaa, voit ostaa laitteen, joka jäljittelee infrapunaa. matkapuhelimessa, mikä auttaa sinua ilmeisesti muuttamaan sen kodin tuotteiden ohjaimeksi ilman, että sinun tarvitsee mennä ulos ostamaan uutta laitetta.

  25

  Se on pieni laite, joka on liitetty kuulokkeiden "Jack" -porttiin. Tällä tavalla se voi toimia sovelluksen kanssa, jonka olemme asentaneet television ohjaamiseen sen hallitsemiseksi.

  Pidetään se mielessä jos etsit kaupasta nimellä "Infrapuna Android" löydät lopulta suuren valikoiman näitä laitteita, joilla on ilmeisesti melko erilaiset hinnat. Jotkut ovat kalliimpia kuin toiset, mutta erot ovat yleensä melko vähäisiä, joten suosittelen, että ostat jonkin välituotteen, jotta et käytä siihen omaisuutta.

  Pidä mielessä, että Joissakin uusissa älypuhelimissa ei ole infrapunaa, jopa useita melko suosittuja eri yrityksiltä, ​​kuten Samsung ja HuaweiHeillä ei ole tällaista tekniikkaa, koska keskimäärin ei ole liikaa käyttäjiä, jotka tarvitsevat sitä, tai yksinkertaisesti, jos heillä ei ole sitä, ongelmia ei ole liikaa.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up