Roskakori on vioittunut Windows 10: ssä

Kaikki tietävät, että poistetut tiedostot siirtyvät roskakoriin, ellei Shift + Delete -komentoa käytetä tiedostojen poistamiseen. Roskakorin tiedostot voidaan aina palauttaa alkuperäiseen sijaintiin yhdellä napsautuksella.

Joskus, kun yrität poistaa tiedoston, saatat saada viestin "Roskakori osoitteessa x: on vioittunut. Haluatko tyhjentää tämän aseman roskakorin? Joskus roskakori voi myös avautua. Tämä tapahtuu, kun $ Recycle.bin -kansio on vioittunut. Kuten luultavasti tiedät, jokaisella asemalla on oma $ Recycle.bin -kansio aseman juuressa (oletusarvoisesti piilotettu). Toisin sanoen jokaisella tietokoneen asemalla on oma roskakori.

Voit poistaa roskakorin vian poistamalla $ Recycle.bin -kansion. Kun poistat $ Recycle.bin -kansion, Windows 10 luo siitä automaattisesti uuden kopion ja uusi kansio korjaa ongelman. Vaikka voit määrittää File Explorerin näyttämään piilotetun $ Recycle.bin -kansion, et voi poistaa sitä Resurssienhallinnan kautta. Siksi sinun on suoritettava komentoriviltä komento $ Recycle.bin -kansion poistamiseksi ja vioittuneen roskakorin korjaamiseksi.

Tässä oppaassa näytämme, kuinka voit korjata kaikki roskakoriin liittyvät ongelmat palauttamalla (poistamalla) roskakorin Windows 10: ssä.

TÄRKEÄ: Roskakorin nollaus (poistaminen) tällä menetelmällä voi poistaa kaikki roskakorin tiedot. Siksi voit menettää roskakorin tiedot.

Roskakorin nollaus komentoriviltä

Palauta $ Recycle.bin -kansio ja suorita roskakorin vianmääritys noudattamalla seuraavia ohjeita.

Vaihe 1: Avaa komentorivi järjestelmänvalvojana. Voit tehdä tämän kirjoittamalla CMD Napsauta Käynnistä / tehtäväpalkki -hakukentässä hiiren kakkospainikkeella hakutulosten komentokehotetta ja valitse sitten vaihtoehto Suorita järjestelmänvalvojana .

Napsauta painiketta Joo kun avaat Käyttäjätilien valvonta -valintaikkunan.

Vaihe 2: Suorita komentorivi -ikkunassa seuraava komento:

rd / s / q C: $ Recycle.bin

Korvaa yllä olevassa komennossa kirjain "C" sen aseman kirjaimella, jolle saat virheen. Jos esimerkiksi saat roskakorivirheen yritettäessä poistaa tiedostoa asemasta E, komento olisi seuraava:

rd / s / q E: $ Recycle.bin

Paina näppäintä Tulla sisään ajaa komento.

Voit myös lukea oppaamme siitä, miten yli 30 päivän ikäiset tiedostot poistetaan automaattisesti roskakorista Windows 10: ssä.

Indeksi
  1. Roskakorin nollaus komentoriviltä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up