Yhdistä "puhelimesi" Windows 10: een ja "Jatka tietokoneella"

Jatka tietokoneella -toiminnon käyttäminen Android -puhelimen tai iPhone -sovelluksen kautta Windows 10: ssä

Yksi hienoimmista ominaisuuksista Windows 10 on Android -puhelimien integrointi käyttöjärjestelmään. Tämä osio on omistettu puhelimen ja tietokoneen välisen yhteyden määritys, jota käytetään jatkamaan älypuhelimella aloitettuja toimintoja (esimerkiksi asiakirja tai verkkosivusto) tietokoneessa. Käytännössä se on toiminto, jonka avulla voit jakaa tiedostoja tai muistiinpanoja Android-puhelimesta tai iPhonesta tietokoneeseen ilman ulkoista ohjelmistoa ja ilman kaapeleita Wi-Fi-verkossa.

Tässä oppaassa näemme kuinka yhdistää puhelin Windows 10: een, joten voit lukea puhelimen ilmoituksia tietokoneella, lähettää asiakirjoja ja verkkosivustoja tietokoneen selaimesta puhelimeen ja hyödyntää muita mielenkiintoisia toimintoja, jotta PC: n ja älypuhelimen välinen integrointi olisi todella täydellinen.

Indeksi
  1. Lisää puhelin Windows 10: een
  2. Liitä iPhone Windowsiin
  3. Ohjelmat puhelimen yhdistämiseksi Windowsiin
  4. Yhdistä puhelin tietokoneeseen
  5. Linkki windowsiin

Lisää puhelin Windows 10: een

Windows 10: stä meillä on kaksi tapaa seurata puhelimen yhdistämistä tietokoneeseen. Ensimmäinen tapa on avata Käynnistä -valikko ja viedä meidät polulle Asetukset -> Puhelin, joten voit jatkaa Lisää puhelin; Vaihtoehtoisesti voimme aina avata Käynnistä -valikon ja etsiä sovellusta Puhelimesi, joka tarjoaa samat toiminnot.

Näkyviin tulee ikkuna, jossa kysytään puhelimen sisällä olevan SIM -kortin numeroa, jotta voimme ladata tekstiviestinä käyttämämme puhelimen tietyn sovellusversion linkin. Todellisuudessa tämä vaihe voidaan tehdä myös suoraan puhelimessa ilman Microsoftin tarjoamaa linkkiä.
Asennettava sovellus puhelimessa on saatavana myös osoitteesta Google Play Kauppa, ladattavissa ilmaiseksi kaikista puhelimista, joissa on Android 7.0 tai uudempi.

Avaa asennuksen jälkeen Täydennys puhelimeesi ja jatka antamalla vaaditut käyttöoikeudet, kuten ensimmäisessä näytössä ja tarkasti a tekstiviesti, Puhelin Ja yhteystiedot. Oma puhelin -sovelluksella voit: - lukea ja lähettää tekstiviestejä Windows 10 -tietokoneesta; - alkaen katso kuvat tietokoneelta
- alkaen puheluiden soittaminen tietokoneelta älypuhelimen kautta. - vastaanottaa puhelinilmoituksia tietokoneelle. Lisäksi kun sovellus on asennettu, on mahdollista jakaa mitä tahansa puhelimessa ja lähettää se tietokoneelle valikon avulla Jaa. Kun olet ottanut tämän vaihtoehdon kerran käyttöön,Täydennys puhelimeesi"näkyy heti, kun käytät Jaa -painiketta.

Android -puhelimessa voimme jatkaa Jaa mistä tahansa sovelluksesta sisällön lähettämiseksi tietokoneelle. Chromessa, Google Kuvissa ja monissa muissa sovelluksissa on mahdollisuus käyttää tätä vaihtoehtoa Jaa ja käyttää Täydennys puhelimeesi jatkaa työtäsi tietokoneella ilman, että sinun tarvitsee siirtää mitään (sovellus huolehtii tiedostojen siirtämisestä).

Yhteys puhelimen ja Windows 10 -tietokoneen välillä toimii myös selaimen kautta Microsoft Edge Androidille ja iPhonelle, joka sisältää luonnollisesti painikkeen Jatka PC: llä suoraan päänäytöltä. Löydät sen painamalla näppäintä, jossa on kolme pistettä (ei jakamisvalikkoa).
Kun olet kirjautunut Microsoft -tiliisi ja ottanut käyttöön jaetut kokemukset, kun jaat jotain käyttämällä Jatka PC: llä Androidista löydät tietokoneemme nimen, jota voit koskea koskettamalla. Voit myös koskettaa "Jatka PC: llä"saadaksesi ilmoituksen kaikista määritetyistä tietokoneista. Jakamisen kuitti näkyy Windows 10 -ilmoituksissa.
Huomaa myös, että tietokoneen Edge -selaimessa voit painaa näppäintä Jaa oikeassa yläkulmassa ja valitse sitten Windowsin jakamisasetukset Lähetä linkki tietokoneesta Android -älypuhelimeen kautta Puhelimesi.

Puhelimen vianmääritys

Jos PC: n ja Android -puhelimen välinen yhteys ei toimi oikein, tarkista se Windows 10 on ajan tasalla ja ettäkirjaudu sisään Microsoft -tilillä. Myös toiminnon käyttämiseen Jaa puhelimesi täydennyksessä meidän on kirjauduttava sisään älypuhelimen Microsoft -tilille (sama kuin tietokoneessa).

Jos haluat hyväksyä eri pyydetyt käyttöoikeudet, on suositeltavaa aloittaa Windows 10 -tietokoneen sovelluksesta, joka lähettää ilmoituksen valtuutuksen hyväksymisestä Android -älypuhelimeen.
Jos toiminto ei ole aktiivinen Windows 10 -käyttöjärjestelmässä tai emme voi yhdistää puhelimia, varmista, että Tietokoneiden jakaminen. Jatkakaamme polkua pitkin Asetukset> Järjestelmä, avataan valikko Jaettuja kokemuksia ja aktivoi toiminto Jaa laitteiden välillä, valitsemalla, sallitaanko jakaminen vain laitteiltamme vai jaetaanko myös lähistöllä olevat laitteet.
Tämän "puhelimesi" määrittäminen ei ole yksinkertainen sovellus, mutta sen kokoonpano on melko monimutkainen, vaikka sen pitäisi olla hyvin yksinkertainen. Toivomme, että Microsoft voi päivittää sen ja tehdä siitä lineaarisemman ja vähemmän sekavan tulevaisuudessa.

Liitä iPhone Windowsiin

Kuten näimme järjestelmän, joka yhdistää puhelimen Windows 10: een ei tällä hetkellä toimi iPhonessa, joka on sitten liitettävä "vanhalla tavalla", eli asentamalla iTunes -ohjelma tietokoneeseen.
Se voi Lataa iTunes Windows -kaupasta Microsoft Storesta.

Asentamalla iTunesin tietokoneeseen saamme tarvittavat ohjaimet minkä tahansa iPhonen hallintaan. Ensimmäisessä käynnistyksessä suosittelemme käyttämään USB -kaapelia, jotta voit tunnistaa iPhonen oikein ja tarkastella sitä iTunesissa, siirtää musiikkitiedostoja ja asiakirjoja sekä hallita iCloud -päivityksiä ja varmuuskopioita (joita voimme myös tietokoneen muistiin).

Ensimmäisen käynnistyksen jälkeen voimme aktivoida erittäin hyvinmahdollisuus hallita iPhonea Wi-Fi-verkon kautta, joten sinun ei enää tarvitse käyttää kaapelia iPhonen yhdistämiseen Windows -tietokoneeseen. Valitettavasti useimmat puhelimessasi näkyvät integrointitoiminnot puuttuvat, mutta voimme aina korjata sen jollakin seuraavassa luvussa esitetyistä ohjelmista.

Saat lisätietoja iTunesin käytöstä lukemalla opas iTunesiin, jossa on vaihtoehtoja ja toimintoja iPhonen hallintaan tietokoneelta.

Ohjelmat puhelimen yhdistämiseksi Windowsiin

Edellä mainittujen menetelmien lisäksi voimme integroi muistiinpanoja ja ilmoituksia puhelimen ja Windowsin välillä myös muihin ohjelmiin, jotta voimme hallita mitä tahansa puhelinta, kun työskentelemme tietokoneelta ja käytämme sekä Androidin että iPhonen kanssa yhteensopivia järjestelmiä.

Ensimmäinen integraatiopalvelu, jota voimme käyttää, on Pushbullet, ladattavissa Android -sovelluksena, Windows -sovelluksena ja selainlaajennuksena osoitteesta virallinen sivusto.

Tämän palvelun avulla voimme katsella kaikkia puhelimen ilmoituksia tietokoneella, vastata viesteihin avaamatta erillisiä sovelluksia tai palveluita ja jakaa muistiinpanoja, tiedostoja ja linkkejä tietokoneen ja älypuhelimen välillä (ja päinvastoin) tarvitsematta määrittää lisäpalvelua Windowsissa. Pushbulletin avulla voit myös määrittää useita puhelimia ja lisätä Android -tabletteja tietokoneeseen liitettyjen laitteiden luetteloon.

Toinen palvelu, jonka avulla voimme yhdistää puhelimen Windowsiin, on KDE Connect, ladattavissa Windows -sovelluksena ja Android -sovelluksena osoitteesta virallinen sivusto.

Samankaltainen kuin Pushbullet KDE Connect -sovelluksella, voit lähettää puhelinilmoituksia tietokoneellesi, jakaa linkkejä ja tiedostoja laitteiden välillä, kopioida muistiinpanoja Windowsista puhelimeen (ja päinvastoin) ja hallita musiikkisovellusten toistoa suoraan puhelimestasi.

Toisessa artikkelissa toiset 10 Sovellus tietokoneen ja älypuhelimen synkronoimiseksi.

Yhdistä puhelin tietokoneeseen

Yhdistä puhelin tietokoneeseen

Puhelimen ja tietokoneen yhdistäminen on tärkeää monista syistä. Yksi tärkeimmistä syistä on tiedonsiirto. Kun yhdistät puhelimen tietokoneeseen, voit siirtää tiedostoja helposti ja nopeasti laitteiden välillä. Voit esimerkiksi siirtää valokuvia, videoita tai musiikkia puhelimesta tietokoneelle tai päinvastoin.

Windows 10:een yhdistäminen

Yhdistäminen puhelimeen Windows 10:een on helppoa. Ensinnäkin, varmista, että puhelimessasi on käytössä Windows 10 -yhteensopiva käyttöjärjestelmä. Tämän jälkeen voit yhdistää puhelimen tietokoneeseen käyttämällä USB-kaapelia. Liitä USB-kaapeli puhelimen ja tietokoneen välille ja odota, että tietokone tunnistaa puhelimen.

Jatka tietokoneella

Kun puhelin on yhdistetty tietokoneeseen, voit jatkaa puhelimen käyttöä tietokoneella. Windows 10 tarjoaa erilaisia toimintoja ja sovelluksia, joiden avulla voit hallita puhelintasi suoraan tietokoneelta. Voit esimerkiksi vastata puheluihin tai lähettää tekstiviestejä suoraan tietokoneen kautta. Tämä tekee puhelimen käytöstä helpompaa ja vaivattomampaa, erityisesti silloin, kun olet tietokoneella työskentelemässä.

Tiedostojen jakaminen ja synkronointi

Puhelimen yhdistäminen tietokoneeseen mahdollistaa myös tiedostojen jakamisen ja synkronoinnin. Voit esimerkiksi synkronoida kalenterin ja yhteystiedot puhelimesta tietokoneelle tai päinvastoin. Tämä tekee tiedonhallinnasta helpompaa ja auttaa pitämään kaikki laitteet ajan tasalla. Voit myös jakaa tiedostoja suoraan tietokoneelta puhelimeen tai päinvastoin ilman tarvetta lähettää niitä sähköpostitse tai muilla tavoin.

Linkki windowsiin

Linkki Windowsiin on hyödyllinen toiminto, joka mahdollistaa puhelimen ja tietokoneen yhdistämisen Windows 10 -käyttöjärjestelmään. Tämä mahdollistaa tiedostojen ja tietojen siirtämisen helposti laitteiden välillä ilman tarvetta lähettää niitä sähköpostitse tai käyttää pilvipalveluja. Linkki Windowsiin tarjoaa myös mahdollisuuden vastata puhelimen saapuviin viesteihin ja puheluihin suoraan tietokoneelta, mikä helpottaa monia arkipäiväisiä tehtäviä.

Yhdistäminen puhelimesi Windows 10:een on helppoa. Sinun tarvitsee vain ladata Windowsin Your Phone -sovellus puhelimeesi ja käynnistää se. Sovellus opastaa sinut läpi yhdistämisprosessin ja tarjoaa vaiheittaiset ohjeet. Kun yhdistäminen on valmis, näet puhelimesi näytön tietokoneellasi ja voit käyttää sitä samalla tavalla kuin puhelintasi. Linkki Windowsiin tekee arjen multitaskaamisesta vaivatonta, kun voit hoitaa puhelimen tehtäviä suoraan tietokoneelta käsin.

Jatka tietokoneella -toiminto on erityisen kätevä silloin, kun olet keskellä jotain tehtävää puhelimellasi, mutta haluat jatkaa sitä suuremmalta näytöltä. Voit siirtää puhelimen näytön tietokoneellesi ja jatkaa toimintoja saumattomasti. Tämä on erityisen hyödyllistä esimerkiksi kirjoittaessa viestejä tai sähköposteja, kun tietokoneen näppäimistö tarjoaa paremman käyttökokemuksen kuin puhelimen kosketusnäyttö.

Linkki Windowsiin tuo myös lisää turvallisuutta tietojen siirtoon. Voit siirtää tiedostoja puhelimesta tietokoneelle ja päinvastoin ilman turvallisuusriskiä. Tiedostot siirtyvät suoraan laitteiden välillä ilman tarvetta ladata niitä pilvipalveluihin tai lähettää sähköpostitse. Näin voit olla varma, että tiedostosi pysyvät turvassa ja luottamuksellisina.

Päätelmät

Windows 10: ssä oleva integrointijärjestelmä on hyödyllinen ja toimiva, vaikka se olisi hieman hämmentynyt alkuperäisessä kokoonpanossaan. Varmasti on kätevää saada ilmoituksia reaaliajassa ja jakaa tiedostoja ja linkkejä puhelimesta tietokoneeseen ja päinvastoin ilman pilveä tai muita siirtotyökaluja. Jos meillä on iPhone, on välttämätöntä käyttää iTunesia integroinnin minimoimiseksi, koska Apple haluaa pitää ekosysteemin suljettuna; Jos etsimme sen sijaan muita vastaavia palveluita, voimme kokeilla Pushbulletia ja KDE Connectia, jotta meillä olisi aina hyvä vaihtoehto Microsoftin tarjoamalle palvelulle.

Löydämme muita helpompia tapoja lukemalla myös oppaamme liitä Android -älypuhelin Windows 10 -tietokoneeseen Bluetoothin kautta ja miten lähettää muistiinpanoja ja linkkejä tietokoneesta Androidiin ja iPhoneen ja päinvastoin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up