Tulostimen nollaaminen

Tulostimemme ei halua tietää, että se toimii? Katsotaan yhdessä, kuinka se palautetaan alkuperäisten alkuperäisten asetusten palauttamiseksi

Tulostimet voivat myös aiheuttaa päänsärkyä PC-käyttäjille: Wi-Fi ei käynnisty, uusia kasetteja ei tunnisteta, tulostuslaatu on heikko ja yleisiä virheitä, joita emme voi korjata yksinkertaisella uudelleenkäynnistyksellä. Useimmissa tapauksissa tulostinongelmat voidaan ratkaista suorittamalla nollaus, jotta tulostin palaa tehdasasetuksiin ja palaa tulostamiseen ilman ongelmia.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle kuinka nollata tulostin, jossa näytetään vaiheet, joita voimme käyttää tulostimissa, joissa on integroitu näyttö (erittäin yksinkertainen), ja vaiheet, joilla tulostin voidaan nollata ilman näyttöä (hieman vaikeampi).

Tulostimen nollaaminen näytöllä

Useimmissa mustesuihku- tai lasertulostimissa on pieni näyttö laitteen etuosassa: tulostustöiden hallinnan lisäksi se on myös erittäin hyödyllinen tulostimen nollaamiseen, jotta sinun ei tarvitse käyttää tulostinta. PC, etenkin jos ongelma oli kytketty verkkoon tai tietokoneeseen.

Jatka tulostimen nollaamista käynnistämällä se ensin, siirtymällä sen näyttöön ja avaamalla valikko käyttämällä suuntanäppäimiä tai kosketuksia sormellasi (jos tulostimen näyttö on kosketusnäyttö) asetukset (tunnetaan myös asetukset, Asetukset, Työkalut tai vastaavia esineitä).

Valikossa selaamme kohteiden välillä, kunnes löydämme kohteen Palauta oletusasetukset, Palauttaa oletukset tai mikä tahansa kohde, jossa on kirjoitus Nollaa nimeen. Koska markkinoilla on paljon tulostimia, valmistajan toiminnolle antamaa nimeä ei voi etukäteen arvata, joten on suositeltavaa tarkistaa kaikki asetuskohdat, kunnes löydät oikean. Kun olet löytänyt kohteen, paina sitä ja vahvista painamalla OK: tulostimen nollausprosessi käynnistyy automaattisesti, ja se palautetaan alkuperäisiin tehdasasetuksiin.

Yksi on saatavana myös joissakin tulostimissa kuinka nollata verkkoasetukset: jos tulostimemme ongelma koski yhteyttä modeemiin tai tietokoneeseen, voimme käyttää tätä tilaa täydellisen nollauksen sijaan, jotta voimme poistaa kaikki TCP / IP -protokollaan liittyvät asetukset ja ratkaista menettämättä kaikki muut tulostimet asetukset.

Kuinka nollata tulostin ilman näyttöä

Joissakin edullisissa tulostimissa ei ole ohjausnäyttöä tai niissä on vain muutama näppäin ja yksivärinen näyttö, jotka ilmaisevat yleiset virheilmoitukset tai tulostettavien sivujen määrän. Näitä tulostimia on hieman vaikeampi palauttaa, koska meidän on välttämättä toimittava tietokoneelta. Yhdistämme tulostimen ensin tietokoneeseen USB -kaapelilla: jos ajurit on jo asennettu, tulostin tunnistetaan välittömästi ja palautusprosessi voidaan aloittaa ilman ongelmia. Vältämme tässä menettelyssä Wi-Fi- tai Ethernet-yhteyden: se ei ehkä toimi tai aiheuta lisäongelmia.

Kun tulostin on kytketty tietokoneeseen USB -liitännän kautta, käynnistä se, avaa tulostimenhallintasovellus (usein mukana toimitettu ohjaimen CD -levyllä tai ladattavissa Internetistä) tai kirjoita selaimeen tulostimen ohjauspaneelin nimi (vaihtelee malli), mennään valikkoon asetukset ja etsimme, kunnes löydämme äänen Palauta tehdasasetukset tai vastaavia kohteita.

Kun oikea valikko tai kohde on tunnistettu, paina sivulla olevaa näppäintä tai kohdetta ja jatka tulostimen palauttamista, joka on uudenveroinen muutaman minuutin kuluttua. Myös tässä tapauksessa voimme löytää verkkoasetusten nollaamiseen tarkoitetun kohteen, joka on erittäin hyödyllinen, jos meillä oli ongelmia Wi-Fi-yhteyden tai Ethernet-kaapelin kautta tapahtuvan yhteyden kanssa.

Tulostimen nollaaminen fyysisillä näppäimillä

Jos meillä ei ole tietokonetta, jota voidaan yhdistää tulostimeen, joissakin malleissa on sellainen palautus voidaan aktivoida fyysisten näppäinten avulla läsnä itse tulostimessa: kun painat tiettyjä painikkeita muutaman sekunnin ajan, aloitamme palautusprosessin automaattisesti ilman, että sinun tarvitsee vaivata tietokonetta. Alla on kerätty kaikki nollaustoimenpiteet käyttämällä fyysisiä painikkeita tärkeimmille tulostinvalmistajille:

 • HP: pidä painiketta painettuna Virta, paina näppäintä ja vapauta se Kopioi mustavalkoisena kaksi kertaa peräkkäin ja paina sitten näppäintä Peruuttaa kolme kertaa peräkkäin.
 • EPSON: paina virtapainiketta ja paina näppäimiä yhdessä sen kanssa Muste Ja Paperi. Kun painike johti Paperi se alkaa vilkkua, vapauta näppäimet ja pidä näppäintä painettuna Muste vähintään kymmenen sekunnin ajan.
 • Canon: sammuta tulostin ja irrota sähkö- ja USB -kaapeli. Painamme samanaikaisesti näppäimiä Virta Ja Jatkaa ja liitä virtajohto; nyt vapautamme avaimen Virta samalla kun pidät painiketta painettuna Jatkaa. Nyt pidämme painiketta uudelleen painettuna Virta päästäksesi testitilaan; nyt voimme vapauttaa painikkeet Virta Ja Jatkaa aktivoidaksesi huoltotilan. Heti kun LEDit vilkkuvat, paina painiketta Jatkaa päästäkseen alueelle asetukset ja me valitsemme Nollaa laskuri.
 • Veli: sammutamme tulostimen; pidämme näppäintä painettuna Mennä kun painamme kytkintä Virta. Pidämme näppäintä painettuna Mennä niin kauan kuin tulostimen merkkivalot palavat; Heti kun ne sammuvat, vapautamme painikkeen Mennä. Kun LEDit eivät pala, paina painiketta Mennä Seitsemän kertaa.
 • Lexmark: sammutamme tulostimen ja pidämme painikkeita painettuna Virta Ja Lataa / lataa kunnes käynnistät tulostimen.
 • Samsung: paina numeronäppäimistön näppäimiä # 1 9 3 4 painamme näppäintä nopeasti Valikko, paina OK ja vieritä, kunnes löydät kohteen Poista kaikki muisti tai Tyhjennä kaikki muist.ja käynnistä palautus painamalla OK -painiketta.

Jos haluat lisätietoja, voimme myös käynnistää Google -haun kirjoittamalla "tulostimen nollaus", jota seuraa hallussamme oleva tulostinmalli (selvittääksesi erillisen nollausmenettelyn) tai valmistajan nimi (hakea kaikille tulostimille voimassa oleva yleinen menettely)

Päätelmät

Onneksi tulostinvirheet ovat nykyään harvinaisia, mutta emme koskaan aliarvioi kulumista tai ajan kulumista, mikä vahingoittaa vääjäämättä kaikkea: Pidä tämä opas aina käsillä (tallennat sen suosikkeihisi), joten voit jatkaa nollausta heti, kun tulostimessa on kiukutus tai se lakkaa toimimasta.

Löydämme hyviä vinkkejä ja temppuja, kun käytämme tulostinta, voimme lukea kuinka säästää mustetta ja tulostuskasetteja ja miten määritä tietokoneiden kesken jaettu verkkotulostin.

Jos etsimme sen sijaan kelvollista vaihtoehtoa Google Cloud Printille, voimme löytää vaihtoehtoja Google Cloud Printille.

Canon-tulostimen resetointi

Kun Canon-tulostinta käytetään pitkään ilman huoltoa, saattaa laitteen tulostuslaatu heikentyä tai se saattaa lakata toimimasta kokonaan. Tässä tilanteessa tulostimen resetointi voi auttaa palauttamaan laitteen alkuperäisen toimintakunnon.

Resetointi on prosessi, jossa tulostin nollataan takaisin tehdasasetuksiin. Tämä voi poistaa mahdolliset virheet ja ongelmat, jotka ovat syntyneet laitteen käytön aikana. Resetointi ei kuitenkaan poista tulostimen fyysisiä vikoja, kuten rikkoutuneita osia.

Canon-tulostimen resetointi voidaan yleensä tehdä helposti tulostimen asetuksista tai näppäinkomennoilla. On kuitenkin tärkeää varmistaa, että resetointiprosessi tehdään oikein, jotta vältetään lisävaurioiden aiheuttaminen laitteelle.

Kun olet suorittanut resetoinnin Canon-tulostimellesi, voit huomata tulostimen toimivan paremmin ja tulostuslaadun parantuneen. On kuitenkin suositeltavaa säännöllisesti huoltaa tulostinta ja pitää se puhtaana, jotta vältetään tulevia ongelmia.

Epson mustekasetin nollaus

Epson-mustekasetin nollaus on tärkeä toimenpide tulostimen käytön optimoimiseksi. Nollaus auttaa poistamaan tulostimen muistista vanhat tehtävät ja varmistaa, että se toimii moitteettomasti.

Nollausprosessi on yleensä melko yksinkertainen ja voidaan suorittaa käyttämällä tulostimen valikkoa tai painikkeita. On tärkeää seurata valmistajan antamia ohjeita tarkasti varmistaaksesi, että nollaus suoritetaan oikein.

Ennen nollauksen aloittamista on suositeltavaa varmistaa, että tulostin on kytketty päälle ja että kaikki tulostusjonoon jääneet tehtävät on käsitelty. Tämä auttaa välttämään mahdollisia ongelmia nollauksen aikana.

Nollauksen jälkeen on suositeltavaa suorittaa tulostimen testitulostus varmistaaksesi, että kaikki toimii kuten pitää. Jos huomaat ongelmia, ota yhteyttä valmistajaan saadaksesi lisäohjeita.

Kokonaisuudessaan Epson-mustekasetin nollaus on tärkeä askel tulostimen ylläpidossa ja huollossa. Se auttaa varmistamaan laitteen pitkäikäisyyden ja optimaalisen toiminnan.

Tulostimen resetointi

Tulostimen resetointi on prosessi, jossa tulostin palautetaan takaisin alkuperäisiin tehdasasetuksiin. Tämä toimenpide voi olla hyödyllinen ratkaisu ongelmiin, kuten tulostusvirheisiin tai yhteyden katkeamiseen.

Kun suoritat tulostimen nollaamisen, varmista ensin, että kaikki tulostustilaukset on lopetettu ja tulostin on kytketty päälle. Tämän jälkeen etsi tulostimesta painiketta, joka mahdollistaa resetoinnin.

On tärkeää huomata, että tulostimen resetointi voi poistaa kaikki asetukset ja tallennetut tiedot, joten varmista, että olet varmuuskopioinut tarvittavat tiedot ennen toimenpiteen suorittamista.

Tulostimen nollaaminen voi auttaa myös parantamaan tulostimen suorituskykyä ja vähentämään teknisiä ongelmia, kuten hitaita tulosteita tai puutteellista yhteyttä.

Kun olet suorittanut tulostimen resetoinnin, testaa tulostinta tulostamalla testisivu varmistaaksesi, että laite toimii nyt oikein ja on valmis jatkamaan tulostamista ongelmitta.

Indeksi
 1. Tulostimen nollaaminen näytöllä
  1. Kuinka nollata tulostin ilman näyttöä
  2. Tulostimen nollaaminen fyysisillä näppäimillä
  3. Päätelmät
 2. Canon-tulostimen resetointi
 3. Epson mustekasetin nollaus
 4. Tulostimen resetointi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up