Kuinka luoda uusi tili ja rekisteröidä ilmainen Yahoo Mail espanjaksi

Sähköposti on tällä hetkellä yksi tärkeimmistä viestintävälineistä, ja on kätevää, että joissakin ilmaisissa sähköpostipalveluissa on tili auki, jotta voidaan lähettää ja vastaanottaa viestintää. Jos aiot luoda sähköpostitilin, selitämme sen tänään kuinka avata sähköpostitili Yahoo! Sähköposti.

Kun luot ilmaisen sähköpostitilin, meillä on monia vaihtoehtoja, mutta epäilemättä Yahoo! Posti, Gmail Y Microsoft Outlook (aiemmin Hotmail) ovat suosituimpia palveluita.

Yahoo! Posti on yksi ilmaisista sähköpostipalveluista enemmän historiaa ja enemmän arvostusta. Sitä käyttävät päivittäin miljoonat ihmiset ympäri maailmaa.

Indeksi
 1. Tilin luominen Yahoo! Askeleet
 2. Yahoo! Posti espanjaksi
 3. Tilin luominen Yahoo Mailissa

Tilin luominen Yahoo! Askeleet

Ensimmäinen asia, joka meidän on tehtävä, jos haluamme avata sähköpostitilin Yahoo! Sähköposti on syötettävä Yahoo! ja napsauta sähköpostivaihtoehtoa. Merkitty kirjekuorella näytön oikeassa yläkulmassa.

Kun napsautat kirjekuorta, näkyviin tulee kirjautumislomake. Heti alla näkyy vaihtoehto "Kirjaudu".

Jos napsautamme sitä, a muodossa jotka meidän on täytettävä, jotta voimme luoda sähköpostitilisi. Tiedot, joita pyydät meiltä, ​​ovat:

 • Nimi
 • Sähköpostiosoite, jota haluamme käyttää
 • Salasana
 • Kännykkä
 • Syntymäaika
 • Seksi

Lomakkeen täyttämisen jälkeen annamme "Jatkaa". Seuraava askel on vahvistaa henkilöllisyytemme Koodin kautta, joka lähetetään tekstiviestinä matkapuhelimeemme.

Kun olet saanut koodin, syötä se ja napsauta "Lähetä koodi". Tämän vahvistuksen jälkeen tili on jo luotu ja jos valitset vaihtoehdon "Aloita nyt" voit aloittaa sen käytön ilman ongelmia.

Yahoo! Posti espanjaksi

Ensimmäinen asia, joka meidän on korostettava tässä yhteydessä, on se, että Yahoo!: N viralliselta verkkosivustolta löydät paljon muuta tietoa, kuten uutisia, urheilua, pelejä, autoja, elokuvateattereita ja monia muita.

Ja niin on, vaikka on selvää, että Yahoo! Posti ei ole maailman eniten käytetty sähköpostiympäristö, emmekä halua menettää näkyvyyttä missään olosuhteissa, että sitä on edelleen todella helppo käyttää, ja siksi monet pitävät sitä parempana. Yahoo! sähköposti tarjoaa meille mahdollisuuden lähettää tai vastaanottaa tiedostoja täysin turvallisesti ja yksityisesti, joten opetamme sinulle tilin luomisen.

Tilin luominen Yahoo Mailissa

 • Ensinnäkin siirrymme tietokoneeltamme tai matkapuhelimeltamme ensisijaiseen tai tietokoneeseen asennettuun selaimeen ja astumme Yahoo!
 • Seuraavaksi meidän on etsittävä vaihtoehtoa Päästä sisään, että voimme nähdä, että se sijaitsee näytön oikeassa yläkulmassa.
 • Kun olemme kirjautuneet sisään, huomaamme, että näyttöön tulee kirjautumisnäyttö, joka ei tällä hetkellä palvele meitä, koska meillä ei ole vielä tiliä. Siksi jätämme sen syrjään, valitsemalla Rekisteröi -vaihtoehto
 • Kun pääsemme tälle uudelle näytölle, näemme, että eräänlainen muoto tulee esiin, jossa meidän on oltava Täytä useita kenttiä eri tiedoilla, ja suosittelemme, että lisäät aina todellisia tietoja välttääksesi ongelmia tulevaisuudessa, varsinkin kun kyse on henkilökohtaisesta puhelinnumerostasi.
 • Kun olemme täyttäneet kaikki tiedot, Yahoo! lähettää sitten meille a tekstiviesti koodilla suoraan puhelimeemme vahvistamaan, että olemme, ja siksi todellisen numeron merkitys
 • Vahvistamme sitten puhelimessamme saamamme koodin ja kopioimme sen verkkosivuston vastaavaan ruutuun ja annamme sen Tarkistaa.
 • Juuri tässä vaiheessa Yahoo! ilmoittaa sitten, että olemme siinä asemassa aloita tilimme käyttö onnistuneesti, Ja silloin voimme palata aloitusnäyttöön ja jatkaa lisäämällä käyttäjätunnuksemme, salasanamme ja syöttämällä tilin, jotta voimme kirjautua sisään Yahoo!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up