Parhaat temput Windows 11:n rekisteriin

Haluammeko saada kaiken irti Windows 11:stämme? Katsotaan, mitkä muutokset rekisteriin tulisi aktivoida.

Windows 11 on monin tavoin täydellinen käyttöjärjestelmä, mutta se ei tarkoita, ettemmekö voisi parantaa sitä edelleen käyttämällä joitain yksinkertaisia ​​temppuja, joita voidaan soveltaa suoraan rekisteriin. Järjestelmärekisteri on erityinen Windows-sovellus, jossa säilytetään kaikki järjestelmän, sovellusten ja olennaisten prosessien asetukset ja määritykset: toimimalla rekisteriavaimilla voimme käyttää Windowsia ja tee siitä todella täydellinen mukauttamalla se jokaiseen käyttöskenaarioon.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle parhaita temppuja Windows 11 -rekisteriin; suosittelemamme temput ovat kaikki turvallisia ja testattuja, mutta varmuuden vuoksi on aina parasta suorittaa a rekisterin varmuuskopio (kuten alla kohdassa " (o regedit). Rekisterieditorin käynnistäminen on nopein toimenpide painamalla näppäimiä WIN+R näppäimistöllä ja kirjoita regedit suoritusikkunassa.

Toinen tehokas tapa käynnistää editori on Käynnistä-valikon avaaminen ja komennon käyttäminen regedit sisäpuolella: emme voi mennä pieleen, koska editori on ainutlaatuinen eikä samannimisiä ohjelmia ole olemassa.

Windows 11:n rekisteritemppuja

Kun olemme editorin sisällä, voimme soveltaa alla olevia temppuja, huolehtien siitä, että viemme meidät ilmoitetulle polulle ja seuraamme tarkasti annettuja ohjeita, sillä silloin tällöin meidän on myös luotava uusia merkintöjä ja komentoja. Jokaisen tempun lopussa muistetaan käynnistä tietokone uudelleen, jotta muutokset tulevat voimaan.

Palauta vanha hiiren kakkospainikkeella oleva valikko

Windows 11 esitteli uuden kontekstivalikon, kun käytämme hiiren oikeaa painiketta tiedostossa, ohjelmassa tai kansiossa: monet eivät pitäneet tästä muutoksesta, mutta voimme nopeasti palauttaa vanhan kontekstivalikon lukemalla oppaassa kuvatun menettelyn. palaa perinteiseen hiiren kakkospainikkeen valikkoon Windows 11:ssä.

Lisää ohjelmia hiiren kakkospainikkeella olevaan valikkoon

Jos haluamme avata ohjelmia nopeasti hiiren kakkospainikkeen pikavalikosta, siirrytään polkuun

Computer\HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\Background\shell

napsauta kansiota hiiren kakkospainikkeella kuorijatkamme Uusi -> Avain ja kirjoita lisättävän ohjelman nimi.

Kun olet luonut avaimen, paina sitä hiiren oikealla painikkeella ja napsauta uudelleen Uusi -> Avainja tällä kertaa luomme avaimen komento.

Tämän avaimen sisään meidän on lisättävä suoritettavan tiedoston polku, jonka haluamme lisätä kontekstuaaliseen valikkoon: edetäksesi oikein ilman virheitä avaamme Tiedostonhallintasiirrytään ohjelmapolkuun (tai etsi se oikeasta yläkulmasta), napsauta suoritettavaa tiedostoa hiiren kakkospainikkeella, käytä Kopioi poluksi ja lisää se komentoon komento aiemmin nähty, ja käytä lainausmerkkejä.

Mukauta tehtäväpalkki

Jos Windows 11:n tehtäväpalkki vaikuttaa liian pieneltä tai haluamme siirtää sen yläosaan, voimme muuttaa sen kokoa suoraan rekisteristä käyttämällä oppaassamme olevia temppuja ja ehdotuksia. muuttaa Windows 11:n tehtäväpalkkia ohjelmilla ja temppuilla.

Poista lukitusnäyttö käytöstä

Jos emme kestä lukitusnäyttöä (joka voidaan aktivoida, vaikka meillä olisi paikallinen tili ilman salasanaa), voimme poistaa sen käytöstä kokonaan ja viedä meidät polkua pitkin

Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\Personalization

napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella ikkunan oikeaa osaa ja painamalla ylös Uusi -> DWORD-arvo (32-bittinen)valitsemalla nimeksi NoLockScreen.

Kun olet luonut merkinnän, kaksoisnapsauta sitä ja aseta arvo 1.

Poista verkkohaut Startista

Windows 11:n Käynnistä-valikossa näkyy myös monia linkkejä ja monia verkkosivuja hakujen aikana: usein nämä haut eivät liity etsimään sovellukseen tai tiedostoon, mikä aiheuttaa paljon sekaannusta. Voit poistaa verkkohaut käytöstä valitsemalla polun

Computer\HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\Explorer

napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella ikkunan oikeaa osaa ja painamalla ylös Uusi -> DWORD-arvo (32-bittinen)valitsemalla nimeksi Poista SearchBoxSuggestions käytöstä.

Kun olet lisännyt tämän arvokkaan kohteen, kaksoisnapsauta sitä ja aseta se arvoksi 1. Vaihtoehtoisesti voimme seurata oppaassa olevia ehdotuksia Windows 11 -asetukset muuttuvat välittömästi.

Sammuta ilmoituskeskus

Ilmoituskeskus näyttää järjestelmä- ja sovellusilmoitukset, mutta se voi aiheuttaa paljon häiriöitä, jos käytämme tietokonetta töihin. Voit poistaa sen käytöstä siirtymällä polulle

Computer\HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\Explorer

luomme uuden merkinnän oikealle puolelle painamalla hiiren oikeaa painiketta ja valitsemalla Uusi -> DWORD-arvo (32-bittinen) ja käytämme sitä nimenä DisableNotificationCenter. Myös tässä tapauksessa meidän on kaksoisnapsautettava uutta tuotetta ja asetettava mainos 1 jotta muutokset olisivat tehokkaita.

Ilmoituskeskuksen poistaminen käytöstä poistaa myös pikanäppäimet, joista on hyötyä Wi-Fi-, Bluetooth- tai muiden pikanäppäinten käyttöönotossa: voimme kuitenkin aina palauttaa ne Asetukset-sovelluksesta tai etsimällä niihin liittyviä toimintoja Käynnistä-valikosta.

Poista yhteensopivuusvaroitukset käytöstä

Jos meillä on asennettu Windows 11 joillakin temppuilla varoitus saattaa tulla näkyviin Järjestelmävaatimukset eivät täytyjoka varoittaa, että tietokone ei ole täysin yhteensopiva Windows 11:n kanssa. Poistetaan tämä huono varoitus.

Computer\HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\UnsupportedHardwareNotificationCache

tunnistamme avaimen SV2napsautamme sitä hiiren kakkospainikkeella ja painamme Muokata; vaihtoehtoisesti kaksoisnapsauta kohdetta.

Muutamme arvoa avautuvassa ikkunassa 1 to 0jotta kaikki varoitukset laitteiston yhteensopimattomuudesta voidaan piilottaa.

Johtopäätökset

Nämä ovat parhaita rekisteritemppuja, joita suosittelemme käyttämään missä tahansa Windows 11 -tietokoneessa: saamme varmasti mukavamman, nopeamman ja paljon käytännöllisemmän järjestelmän kuin Microsoftin päättämät alkuperäiset asetukset (joitakin varmasti kyseenalaisia ​​vaihtoehtoja).

Lisätietoja voimme lukea oppaistamme 10 edistynyttä Windows 10 -säätöä rekisteriavaimista (koskee myös Windows 11:tä) ja edelleen rekisteriavaimet (regedit), korjaa virheet ja parantaa suorituskykyä Windowsissa.

Indeksi
 1. Windows 11:n rekisteritemppuja
  1. Palauta vanha hiiren kakkospainikkeella oleva valikko
  2. Lisää ohjelmia hiiren kakkospainikkeella olevaan valikkoon
  3. Mukauta tehtäväpalkki
  4. Poista lukitusnäyttö käytöstä
  5. Poista verkkohaut Startista
  6. Sammuta ilmoituskeskus
  7. Poista yhteensopivuusvaroitukset käytöstä
  8. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up