Sulje tai piilota sovellukset automaattisesti tietyn ajan kuluttua Macissa

On helppoa avata sovellus Macillasi, käyttää sitä jonkin aikaa, sitten avata toinen sovellus ja käyttää sitä ja unohtaa sitten sulkea ensimmäinen sovellus. Se tapahtuu meille kaikille, jotka työskentelemme useiden sovellusten kanssa, ja huomaat tämän, kun Macin akku alkaa tyhjentyä hyvin nopeasti.

Jotkut ihmiset unohtavat sulkea sovelluksen käytön jälkeen, kun taas toiset pitävät sovelluksen tietoisesti auki vain vilkaistakseen sitä tehdessään muita tehtäviä, ja tämä koskee yleensä sosiaalisia sovelluksia, jotka ovat tehneet meistä orjia. Mac-käyttäjille on nyt tarjolla apuohjelma, joka sulkee tai piilottaa sovelluksen automaattisesti, kun se on ollut käyttämättömänä.

Quitter, kuten nimestä voi päätellä, auttaa sinua sulkemaan Macin sovellukset, jotka ovat olleet avoinna jonkin aikaa, mutta joita ei käytetä. Näin sinulla on auki vain ne sovellukset, joita todella käytät ja pidät muut suljettuina.

Sovelluksen automaattinen sulkeminen tai piilottaminen käyttämättömyyden jälkeen

1. Siirry kohtaan Luovuttaja sovellussivulle ja lataa sovellus Mac-tietokoneellesi. Pura todellinen sovellustiedosto kaksoisnapsauttamalla arkistoa ja käynnistääksesi sen kaksoisnapsauttamalla sovellustiedostoa.

Saat kehotteen, jossa kysytään, haluatko todella avata sovelluksen. Napsauta "Avaa". Anna sovelluksen siirtää myöhemmin Sovellukset-kansioon napsauttamalla näytön kehotteessa "Siirrä sovelluskansioon".

2. Sovellus sijaitsee Macin valikkopalkissa, ja sinun on napsautettava sen kuvaketta avataksesi valikon. Kun napsautat, sinun pitäisi voida nähdä useita vaihtoehtoja, joista valita.

Koska olet juuri aloittanut sovelluksen käytön, Quitterissä ei ole sovelluksia, jotka on määrätty sulkeutumaan tietyn ajan kuluttua. Lisää uusi sovellus napsauttamalla valikkopalkissa Quitter-kuvaketta ja valitsemalla vaihtoehto "Muokkaa sääntöjä..."

3. Saat valintaikkunan, johon voit lisätä sovellukset, jotka haluat sulkea tietyn ajan kuluttua. Napsauta "+" (plus) -merkkiä alareunassa lisätäksesi uuden sovelluksen.

4. Siirry Sovellukset-kansioon ja valitse sovellus ja napsauta "Lisää sovellus" lisätäksesi sovelluksen Quitteriin.

5. Kun sovellus on lisätty Quitteriin, sinun pitäisi pystyä näkemään sen vaihtoehdot. Nämä vaihtoehdot sisältävät sovellukselle suoritettavan toiminnon ja toimettomuuden ajan, jolloin toiminto tulisi suorittaa.

Voit joko sulkea tai piilottaa sovelluksen ja asettaa ajan minuutteina seuraavassa syöttökentässä. Olen päättänyt sulkea Firefox-sovelluksen, jos se on ollut passiivinen kymmeneen minuuttiin, ja kokoonpanoni näyttää tältä:

Jos haluat joskus, että sovellus pysyy auki riippumatta siitä, milloin se on ollut epäaktiivinen, voit poistaa sovelluksen Quitteristä napsauttamalla sovelluksen nimeä ja sitten miinusmerkkiä.

Johtopäätös

Jos käynnistät useita sovelluksia Macillasi, mutta unohdat sulkea ne, koska toinen sovellus pitää sinut kiireisenä, voit sulkea ei-aktiiviset sovellukset yllä olevan oppaan avulla.

Indeksi
  1. Sovelluksen automaattinen sulkeminen tai piilottaminen käyttämättömyyden jälkeen
  2. Johtopäätös

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up