Suunnittele kotisi, sisusta huoneet ja sisätilat 3D-muodossa ilmaisilla sovelluksilla

Parhaat ilmaiset verkko-ohjelmat ja -sovellukset pohjapiirrosten piirtämiseen, kodin sisustamiseen, pohjapiirrosten luomiseen huoneisiin ja asuntojen sisätiloihin

Niille, jotka haluavat siivota asuntoaan, kokeilla erilaisia ​​kalustejärjestelyjä ja muuttaa sisustusta, on mahdollista käyttää ilmaisia ​​ohjelmia, tai pikemminkin erittäin tarkkoja verkkosovelluksia, täynnä vaihtoehtoja ja helppokäyttöisiä.

Joten se on mahdollista työskentelevät kuten arkkitehtiSillä piirrä talosuunnitelma tietokoneella, tee asunnon remontti, kokeile erilaista huonekalujärjestelyähuonekalujen vaihdon suunnittelu huoneisiin tai jopa muuraustyöt ja talon tai asunnon rakenteen muuttaminen.

Tässä artikkelissa aiomme löytää parhaat ilmaisia ​​ohjelmia ja verkkosovelluksia varten kodin sisustamiseen, rakennusten ja sisätilojen suunnitteluun, jotka ovat ilmaisia, erittäin helppokäyttöisiä ja myös hauskoja. Jos haluat kalustaa tai remontoida asunnon tai huoneen parhaalla mahdollisella tavalla, voit tehdä sen piirrä tietokoneella käyttämällä ylhäältä päin olevaa suunnitelmaa ja 3D-grafiikkaatestaa erilaisia ​​malleja ennen lopullisen valinnan ja muutosidean tekemistä, saadaksesi tarkan näkemyksen siitä, miltä asunto näyttää töiden jälkeen tai uusilla kalusteilla.

1) HomeStyler

HomeStyler se on molemmat averkkosovellus mikä ilmainen sovellus iPadille ja Android-tableteille korkeatasoisia huoneistoja, joissa on 3D-näkymä talosuunnitelmasta.
Valikoima rakenne- ja sisustuselementtejä voidaan lisätä ja siirtää talon sisällä yksinkertaisella drag&drop -toiminnolla.

Huoneet voidaan suunnitella erimuotoisina ja -kokoisina, jolloin ovet, seinät, ikkunat ja huonekalut voidaan järjestää täysin vapaasti. Projekti voidaan tallentaa verkkoon, ladata DWG-tiedostoina ja haluttaessa jakaa muiden käyttäjien kanssa.

Siinä on suuri kokoelma luetteloita suunnittelusuunnitelmia ja asetteluja varten, luettelon tuotteet on lajiteltu luokkien, tuotemerkkien ja trendien mukaan. Luettelon lisäksi siinä on myös rakennuselementtejä, kuten ovet, ikkunat, pilarit, kattoikkunat, portaat, karmit jne. sekä lattia- ja seinäsuunnittelut. HomeStylerissä on myös "Check Design" -työkalu, joka havaitsee pohjapiirroksen mahdolliset ongelmat ja ehdottaa ratkaisuja.

3D-näkymässä voit vaihtaa ensimmäisen ja kolmannen persoonan (lintuperspektiivi) -näkymien välillä ja tallentaa virtuaalisen kierroksen asunnosta.

2) Planner5D

Suunnittelija 5D se on verkkosivusto, jonka avulla voit käyttää verkkosovellusta huoneiden, rakennusten tai talojen suunnitteluun 3D-näkymällä ylhäältä tai 3/4.

Sovelluksen tarjoamat arkkitehtoniset elementit ja huonekalut ovat monia ja erittäin graafisesti suunniteltuja, joista tulee hyödyllisiä luotaessa huoneita, huoneistoja, toimistoja, keittiöitä, kylpyhuoneita, makuuhuoneita ja niin edelleen missä tahansa talon tai asunnon huoneessa.

Planner5D:n avulla voit luoda täydellisiä rakennussuunnitelmia huoneista, kalusteista, huonekaluista ja arkkitehtuurista täysin vapaasti lisätä tai poistaa mitä tahansa haluamiasi kohteita ja jopa valita IKEA:n huonekaluja.

Artikkeliluettelo on näytön vasemmalla puolella, kun taas muu alue on piirtämistä varten. Luettelon ensimmäisessä osassa on ennalta määritettyjä muotoja, jotka voit vetää ja pudottaa keskellä olevalle alueelle, kun taas luettelon toinen osa sisältää rakennuselementtejä, jotka sisältävät ikkunoita, kaaria, ovia, seiniä, portaita, pylväitä jne.

Luettelon kolmas osa sisältää huonekaluja, kodinkoneet ja muut tavarat ja neljännessä osassa on ulkoilutavarat, kuten uima-altaat, autotallit, puutarhakalusteet, nurmikot, puut jne. Helppokäyttöinen, 2D- ja 3D-näkymien avulla voit luoda talon tai suunnitella toimiston tyhjästä tai valita muiden käyttäjien lataaman suunnittelun ja muokata sitä mieleiseksesi.

3) Roomstyler

Huoneenmuotoilija on toinen työkalu sisätilojen, asuntojen ja talojen suunnittelu ja kalustaminen 3D:ssä.

Tällä työkalulla voit luoda pohjapiirroksia kolmessa yksinkertaisessa vaiheessa: piirrä huoneen asettelu vetämällä ja pudottamalla elementtejä luettelon ensimmäisestä osasta. Toinen vaihe on talon kalustaminen käyttämällä luettelon toisessa osassa lueteltuja huonekaluja.

Sisustamisen jälkeen seuraava askel on sisustaa talo lisäämällä lattiat, tapetit, matot jne. Kun pohjapiirros on valmis, voit tallentaa projektin RoomStyler-tilillesi.

4) DreamPlan Home Design

DreamPlan kodin suunnittelu on Windows 10:lle tarkoitettu sovellus, joka tekee rakennuksen, talon tai ulkopinnan suunnittelusta erittäin hauskaa ja helppoa grafiikoineen, jotka näyttävät rakennusvideopelin grafiikoilta, täydellinen aloittelijoille ja niille, jotka haluavat jotain ei liian ammattimaista.

Talon luomisen jälkeen voit vierailla siinä virtuaalisesti, jolloin näet projektin omakohtaisesti, todellisesta näkökulmasta (ikään kuin talo olisi todella olemassa).

5) Sims

Vaikka monille se on vain peliä, The Sims 4 on edelleen yksi parhaista ohjelmista kodin suunnitteluun huvin vuoksi sekä huoneiden ja sisätilojen sisustamiseen. Pelissä on erittäin yksityiskohtaiset grafiikat, ja voit jopa käyttää rakennuseditoria unelmiesi talon rakentamiseen.

Jos haluamme myös elää sen, meidän tarvitsee vain luoda meidän kaltainen sim ja antaa hänen asua vastikään rakennetussa ja kalustetussa talossa pelaamassa markkinoiden parasta elämän emulaattoria. Tällä hetkellä voit pelata peliä ilmaiseksi käyttämällä sovellusta varten Android ja varten iPhone.

Saadaksesi lisätietoja, pyydämme sinua lukemaan oppaamme osoitteessa kuinka pelata The Simsiä Hei parhaat elämän simulaatiopelit.

Muita sovelluksia ja sivustoja kodin, huoneiden ja sisätilojen suunnitteluun

Tähän mennessä olemme näyttäneet sinulle, mitkä ovat monien online-mielipiteiden mukaan parhaat sivustot ja ohjelmat talojen suunnitteluun ja kalustukseen ilmaiseksi. Yllä nähtyjen sivustojen ja sovellusten lisäksi voimme kokeilla muita mielenkiintoisia sivustoja ja sovelluksia kodin, huoneiden ja sisätilojen suunnitteluun 3D:ssä.

1) Huonepiirtäjä se on työkalu online suunnittelee asunnon suunnittelua ja huonekalujen järjestämistä suunnitelman mukaan. Sen 3D-esitys on myös erittäin hienostunut ja sen avulla voit nähdä talon yksityiskohtaisemmin mistä tahansa kulmasta. Yksi ominaisuus, josta tämä online-suunnittelija puuttuu, on mahdollisuus tuoda ja viedä malleja. Voit tallentaa projektisi vain ottamalla siitä kuvakaappauksen sisäänrakennetulla työkalulla ja lataamalla sitten korkearesoluutioisen kuvan. Tuoteluettelo on hyvin lajiteltu ja jaettu neljään osaan: seinät, ikkunat, materiaalit, huonekalut ja seinät.

2) PlanningWiz hän on mukava verkkopalvelujoten ei ole mitään ladattavaa ja se toimii vain Internet-sivulta suunnitella huoneen kalusteita yksinkertaisella ja intuitiivisella tavalla ylhäältä tulevan suunnitelman avulla. Verkko-ohjelma näyttää huonekaluliikkeeltä, jossa on mukava tila, johon voit vetää sohvia, pöytiä, tuoleja ja mitä tahansa muuta kodin liikkuvaa elementtiä. Luotu projekti voidaan lähettää sähköpostitse, tulostaa ja tallentaa ilmaiselle tilille. Kaikki suunnittelutyökalut ovat päärajapinnassa, mutta se ei tue suunnittelun tuontia, vaikka mallit ovat muokattavissa. Suunnitelman luomisen jälkeen voit piirtää pohjapiirroksen, lisätä ovia ja ikkunoita (se näyttää myös jokaisen oven avautumisalueen). Kun olet valmis pohjapiirroksen, voit tarkastella sitä 3D-muodossa ja jopa käydä virtuaalikierroksella. Voit tallentaa pohjapiirroksen viemällä sen PNG-, JPEG-, GIF- tai PDF-tiedostona.

3) Ikea Home Planner se onIkean virallinen hakemus kodin sisustamiseen. Sivu IKEA Home Planner tarjoaa erilaisia ​​osioita kalustettavasta huoneesta riippuen kiinnittäen erityistä huomiota keittiökalusteiden suunnitteluun. Sivusto toimii myös ilman rekisteröitymistä, mutta on kätevää luoda profiili, jotta projekteja voi tallentaa ja jatkaa myöhemmin. Vasemmanpuoleisesta baarista voit selata Ikean huonekaluja huoneittain lajiteltuina: keittiö, kylpyhuone, toimisto, ruokasali jne. Vaihtoehdosta muuttaa huoneen asettelua voit muuttaa muotoa, lisätä ovia, ikkunoita, lattioita ja muita koristeita. Projekti voidaan tulostaa tai jopa tallentaa ja viedä myymälään.

4) Sweet Home 3D se on paras ilmainen ohjelma varten Sisustussuunnittelu josta tulee välttämätön tuki huonekalujen järjestelyn suunnittelussa talon sisällä. Digitaalinen kartta on suunniteltu 2D-rajapinnalla ja se voidaan luoda tyhjästä tai tuoda jo olemassa oleva kartta ja muokata seinien, tilojen, ikkunoiden, ovien jne. asettelua. Ensimmäisen luonnoksen suunnittelun jälkeen on jo mahdollista todentaa suunnittelutyösi 3D-esikatselulla. SweetHome3D tarjoaa luettelon perushuonekaluista ja mahdollisuuden tuoda muita lisäobjekteja tai voit luoda omia 3D-malleja. Voit viedä projektin 2D-muodossa SVG-muodossa tai jopa 3D-muodossa OBJ-muodossa. Sweet Home 3D on saatavilla italiaksi, ja se toimii Windows- ja Mac OS -käyttöjärjestelmissä

5) SituHome se on yksinkertainen, ilmainen ja erinomainen ohjelma talon suunnitteluun 3D:ssä. Voit siis sommitella tilan, järjestää seinät, ikkunat, ovet ja erilaisia ​​huonekaluja, jotka kaikki on suunniteltu erittäin realistisella grafiikalla. Ohjelma on englanninkielinen, mutta sen ei pitäisi olla pelottavaa.

6) FloorPlanner on työkalu, jonka avulla voit suunnitella ja sisustaa talon virtuaalisesti verkossa 3D-muodossa verkkosovelluksen kautta, joten ilman ohjelmien lataamista. Kaikki tapahtuu vetämällä ja pudottamalla tai vetämällä, ja voit lisätä ja piirtää huonekaluja ja suuren määrän sisustuselementtejä. Projekteja voidaan tallentaa ja jakaa Internetissä. Floorplanner on italialainen ja se voidaan integroida sovellus Google Driveen Chromessa.

7) pCon.planner se on a ilmainen ohjelma asennettava tietokoneelle suojaamaan 3D-arkkitehtonisia tiloja ja huoneita talossa. Erityisesti arkkitehdeille ilmainen vaihtoehto AutoCADille.

8) Sketchup on ilmainen 3D-piirustusohjelma, ammattimainen, ei kovin helppokäyttöinen, mutta tehokas ja toimiva 3D-rakennusten ja -talojen piirtämiseen.

9) Live Home 3D on kodin suunnittelusovellus Windows 10:lle, joka on täynnä intuitiivisia yksityiskohtiin suuntautuneita ominaisuuksia, joiden avulla voit suunnitella huoneen 2D-muodossa ja nähdä sen sitten 3D-muodossa, suunniteltuna sellaiseksi kuin se olisi todellisuudessa, valituilla kalusteilla ja väreillä.

10) 4 Suunnittele voit luoda kodin parannusprojektin piirtämällä pohjapiirroksen 2D- ja 3D-muodossa. Voit myös täyttää virtuaalisen huonekalulomakkeen muodostaaksesi huonekaluluettelon ostaaksesi ja käyttääksesi todellisia parannusprojekteja.

11) Paletti@Home on yksi parhaista ja helpoimmin käytettävistä 3D-sisustussovelluksista, jonka avulla voit soveltaa omia teemojasi ja kuvioitasi, vaihtaa niiden välillä ja nähdä sen ikään kuin se olisi todellista.

Johtopäätökset

Uuden unelmakodin suunnittelu ja sisustaminen makujemme mukaan on todella yksinkertaista: meidän tarvitsee vain käyttää jotakin tämän oppaan sovelluksista, jotta voimme aloittaa talon suunnittelun välittömästi ilman euroakaan.

Sen jälkeen voimme aloittaa uuden talon suunnittelun oikeiden mittojen perusteella tai kuvitella mielessämme ja luoda väärennetyn talon kaikilla suosikkikalusteillamme.

Saat lisätietoja lukemalla oppaamme kuinka piirrä minkä tahansa tyyppisiä objekteja 3D-muodossa ja luo kolmiulotteisia animaatioita ja miten luo virtuaalinen kierros sisätiloihin valokuvien avulla.

Indeksi
  1. 1) HomeStyler
  2. 2) Planner5D
  3. 3) Roomstyler
  4. 4) DreamPlan Home Design
  5. 5) Sims
  6. Muita sovelluksia ja sivustoja kodin, huoneiden ja sisätilojen suunnitteluun
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up