Parhaat sivustot ilmaisten PC-pelien lataamiseen

15 parasta sivustoa, joista voit ladata ilmaisia ​​PC-pelejä, kuuluisia tai indie-pelejä tai tarjouksia verkkokaupoista

Jos haluamme pelata parhaita PC:lle tehtyjä pelejä maksamatta mitään, meidän ei enää tarvitse luottaa piratismiin ollenkaan (joka voi johtaa haittaohjelmien asentamiseen), vaan on parempi luottaa sivustoihin, joissa on ilmaisia ​​pelejä, jotka voidaan ladata ilmaiseksi. . Lisäksi Freetoplayn kaltaisilla kaavoilla julkaistujen tai avoimen lähdekoodin ja kaikille ilmaisten videopelien lisäksi on mahdollista pelata myös uusimpia ilmaiseksi julkaistuja videopelejä väliaikaisilla tarjouksilla.

Tässä oppaassa näytämme sinulle parhaat sivustot ilmaisten PC-pelien lataamiseenjossa ei ole tarpeen antaa ennakkomaksutietoja, kuten luottokorttia, ja joissa joissain tapauksissa ei ole tarpeen edes rekisteröidä tiliä.
Useimmilla näistä täysin laillisista verkkosivustoista pelejä voi olla ladattavissa ilmaiseksi vain rajoitetun ajan. Muissa tapauksissa pelin perusversio voidaan tarjota ilman laajennuksia tai päivityksiä, jotka voidaan ostaa myöhemmin.

Indeksi
 1. 1) Höyry
 2. 2) eeppinen
 3. 3) Alkuperä
 4. 4) Microsoft Store
 5. 5) Itch.io
 6. 6) GOG
 7. 7) Amazon Gaming
 8. 8) Lumyrsky
 9. Muut sivustot PC-pelien lataamiseen

1) Höyry

1) Steam Se on ensimmäinen kauppa, jossa suosittelemme, että yrität ladata ilmaisia ​​pelejä PC:lle, mikä edellyttää, että tietokoneeseen on asennettu asiakasohjelma ja tili. Voimme käyttää Steamia ja ladata pelinhallintaohjelman osoitteesta virallinen sivusto.

Kun olet asentanut asiakkaan tietokoneelle, rekisteröidy ja heti kun saavutamme kaupan aloitusnäytön, paina Store yläreunassa ja muista avata osio Ilmainen pelata, josta voimme löytää lumivyöryn ilmaisia ​​pelejä ladattavaksi tietokoneellesi. Asiakkaan lisäksi pääsemme tähän osioon verkkoselaimesta, jolloin pääsemme palvelun viralliselle sivulle Free-to-Play-osio.
Tunnetuimmat pelit, jotka voimme ladata ilmaiseksi Steamista ovat: CS:GO, Destiny 2, Apex Legends, Path of Exile, Warframe ja Governor of Poker 3, jotka ovat vain muutamia parhaat ilmaiset pelit Steamissä.

2) eeppinen

Epic Games Store on Steamin pääkilpailija, joka on kuuluisa Fortnite-pelistä ja josta voit löytää ja ladata ilmaisia ​​pelejä. Myös tässä tapauksessa tarvitset tilin ja hallintaohjelman asennettavaksi tietokoneeseen.

Tämä kauppa jakaa kaupallisen pelin joka viikko (josta normaalisti maksat), joten on parasta pitää se aina asennettuna pelitietokoneellesi ja avata se automaattisesti jokaisen käynnistyksen yhteydessä, jotta voit lunastaa kaupan tarjoaman pelin. Viikoittain tarjottavien pelien lisäksi löydämme laajan valikoiman täysin ilmaisia ​​pelejä, jotka voimme ladata heti tietokoneellemme aloittaaksesi pelaamisen.
Parhaat ilmaiset pelit, jotka voimme ladata Epic Games Storesta, ovat Rocket League, Star Trek Online, Hyper Scape, Core, World of Warships, Rouge Company ja Magic: Legends. Aiemmin Epic on tarjonnut myös pelejä, kuten GTA 5.

3) Alkuperä

EA alkuperä on kolmanneksi suosituin videopelikauppa, josta löydät tilapäisesti ladattavia ilmaisia ​​pelejä.

Tämä kauppa, kuten Epic, tarjoaa usein pelejä 0 eurolla, ilmaisia, pelattavissa ikuisesti. Pelit uusiutuvat kuukausittain, joten on kätevää vierailla sivustolla usein katsomassa, onko saatavilla olevaa peliä, josta pidämme.
Pelin lataamiseksi meidän tarvitsee vain avata kauppa ja jatkaa pelin lataamista ennen määräajan päättymistä (yleensä muutama päivä ilmoituksen jälkeen). Kun ilmainen peli on lisätty kirjastoon, se pysyy sellaisena ikuisesti (tai ainakin niin kauan kuin pidämme tilin voimassa ja aktiivisena EA Originissa).
Originin suosituimmat ilmaispelit, jotka ovat aina ilmaisia, ovat Apex Legends, Command and Conquer, Tiberium Alliances ja Star Wars The Old Republic.

4) Microsoft Store

Jos meillä on Windows 10 tai Windows 11 -tietokone, voimme avata Microsoft Storen Käynnistä-valikosta ja etsiä pelit-osiosta, josta löydät monia ilmaisia ​​pelejä, jotka on vain asennettava.
Toisessa artikkelissa näimme parhaat ilmaiset pelit vain Windows 10:lle ja 11:lle, ja monia nimikkeitä kokeilla.

5) Itch.io

Itch.io se on yksi suosikeistani löytää ja ladata indie-pelejä vapaa. Se on itsenäisille kehittäjille omistettu portaali, jossa kuka tahansa voi julkaista videopelinsä pelatakseen verkossa tai asentaakseen PC:lle. Suurin osa Itchion peleistä on ladattavissa ilmaiseksi, ja sieltä on mahdollista löytää todellisia helmiä, usein erittäin omaperäisiä ja jopa taiteellisia pelejä.
Itchio on järjestänyt pelit mukavasti luokkiin, joten voit etsiä parhaita pelejä tietokonetyypin (Windows, Mac ja Linux), pelilajin ja suosion mukaan.

6) GOG

GOG on toinen videopelikauppa, joka on erikoistunut vanhojen pelien uudelleen ehdottamiseen myyntiin (GOG tarkoittaa Googd Old Games). Vanhojen lisäksi on myös tuoreita uusia pelejä ja sitten yksi ilmaiset pelit -osio ja monia väliaikaisia ​​tarjouksia.

7) Amazon Gaming

Alusta on melko uusi Amazon Gaming Se on todella erinomainen resurssi ilmaisten pelien lataamiseen niille, joilla on klassinen Amazon Prime -tilaus. Itse asiassa vain Prime-tilaajille on mahdollista lunastaa ja siten asentaa ilmaiseksi joitain tiettynä aikana tarjolla olevia pelejä. Joka kuukausi Amazon Gaming -sivusto muuttaa luetteloaan ja tarjoaa uutta sisältöä, mukaan lukien joidenkin pelien lisäosat ja jopa kokonaiset pelit.
Tällä hetkellä on mahdollista esimerkiksi ladata ja asentaa kuuluisa peli Monkey Island 4 PC:lle, kun aiemmin Monkey Island 2 oli saatavilla.

8) Lumyrsky

Blizzard on pelien, kuten Diablo, World Of Warcraft ja Overwatch, tuotantotalo, joka kehittää myös joitain tunnettuja ilmaisia ​​pelejä, kuten Diablo Immortal, Hearthstone ja Stacraft.
Blizzard-pelejä voi ladata asiakkaan kautta Battle.net ja rekisteröidyllä tilillä.

Muut sivustot PC-pelien lataamiseen

Muut sivustot pienempiä, mutta täynnä pelejä ilmaiseksi ladattavaksi PC:lle:

 • GameJolt on sivusto, josta voit ladata monia indie-pelejä, ilmaisia ​​tai maksullisia.
 • Gametopjossa monet pelit voidaan ladata vain ilman tiliä.
 • My Abandonware se on vanhojen videopelien (pääasiassa PC:lle) aarre, jotka niiden kehittäjät ovat "hylänneet" ja jotka ovat siksi ilmaisia ​​ja ladattavissa ilmaiseksi.
 • Moddb on loistava sivusto, joka tarjoaa latauksia parhaista indie-peleistä riippumattomilta kehittäjiltä, ​​mukaan lukien suosituimpien pelien modifikaatiot tai modifikaatiot.
 • IndieDB on jälleen yksi sivusto, jossa ilmaisia ​​pelejä julkaistaan ​​ladattavaksi ja PC:llä pelattavaksi.
 • Acid Playpäivitetään aina uusilla ladattavilla nimikkeillä.
 • AllGamesAtoZ
 • Megagamessivusto, jossa on monia ilmaisia ​​pelejä, joita voit kokeilla.
 • caiman.usyksi sivustoista, joilla on eniten ladattavia pelejä koskaan, jaettuna lukemattomiin luokkiin.
 • ladattu uudelleenvanha, mutta silti hyvä löytää vanhoja pelejä.
 • MyRealgameserittäin runsaasti ilmaisia ​​latauksia.

Voimme oppia lisää lukemalla oppaamme Lataa 10 parasta "Indie" -peliä PC:lle ilmaiseksi.

Johtopäätökset

Markkinoiden kuuluisimpien ja äskettäin julkaistujen pelien pelaaminen välittömästi ilman penniäkään maksamista on käytännössä mahdotonta, ellet luota piratismiin (kaikki siihen liittyvät riskit). Jos olemme erittäin kärsivällisiä, ennemmin tai myöhemmin kuuluisat pelit jaetaan yllä olevien myymälöiden ajoitetuilla tarjouksilla tai ne muuttuvat ilmaisiksi, jotta voimme pelata niitä kuluttamatta mitään ja syöttämättä mitään maksutapaa.

Voimme lukea oppaitamme samasta aiheesta 10 upeaa 3D FPS -peliä, joita voit pelata selaimella lataamatta mitään Ja 20 parasta verkkopeliä: ilmainen, toiminta, moninpeli.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up