Synkronoi Google-kalenteri Windows 10:n kalenterisovelluksen kanssa

Mitä tulee kalentereihin, ei voida kiistää, että Google-kalenteri on yksi parhaista. Itse asiassa monet yksityishenkilöt ja pienet yritykset ovat riippuvaisia ​​Google-kalenterista aikataulujensa ja tapaamistensa hallinnassa. Jos olet innokas Windows-käyttäjä, saatat haluta synkronoida Google-kalenterin järjestelmäsi kanssa. Windows 10:n ansiosta voit nyt tehdä sen vain muutamalla napsautuksella.

Niille teistä, jotka eivät tiedä, kun Microsoft esitteli Kalenteri-sovelluksen ensimmäisen kerran Windows 8:ssa, se tuki Google-kalenteria. Microsoftin ja Googlen välisen jatkuvan taistelun vuoksi käyttäjiltä tämä ominaisuus poistettiin Windows 8.1:ssä. Koska Microsoft on alkanut kuunnella käyttäjiään, ominaisuus on palannut, ja voit nyt synkronoida Google-kalenterisi Windows 10 -kalenterisovelluksen kanssa.

Lue myös: Muistutusten määrittäminen Windowsissa

Lisää Google-kalenteri Windows 10 -kalenterisovellukseen

Lisää Google-kalenteri Windows 10 -kalenterisovellukseen etsimällä esiasennettu Kalenteri-sovellus Käynnistä-valikosta ja avaamalla se.

Kun Kalenteri-sovellus on avattu, napsauta vasemmassa alakulmassa näkyvää Asetukset-kuvaketta.

Yllä oleva toiminto tuo asetuspaneelin eteenpäin. Valitse tässä "Tilit" -vaihtoehto.

Valitse seuraavassa näytössä vaihtoehto "Lisää tili". Jos olet linkittänyt Microsoft-tilisi, tili näkyy tässä oletuksena.

Valitse nyt "Google" käytettävissä olevien vaihtoehtojen luettelosta.

Yllä oleva toiminto vie sinut "Yhdistetään palveluun" -näyttöön. Kirjaudu vain sisään Google-tilisi käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

Jos käytät kaksivaiheista todennusta, joka on aina suositeltavaa, anna myös vahvistuskoodi ja napsauta Valmis-painiketta.

Nyt sinut ohjataan Google Consent -näyttöön. Sinun tulee myöntää Kalenteri-sovellukselle tietyt käyttöoikeudet. Vieritä vain alas ja napsauta sitten "Salli" jatkaaksesi.

Jos kaikki menee hyvin, saat tällaisen menestysviestin.

Synkronoinnin mukauttaminen ja testaus

Jos haluat, voit mukauttaa synkronointiasetuksia tilin asetuspaneelista. Voit tehdä tämän napsauttamalla asetuskuvaketta, valitsemalla vaihtoehdon "Tilit" ja valitsemalla sitten "Gmail".

Kuten alla olevasta kuvasta näkyy, voit helposti vaihtaa Google-tilisi nimeä. Mitä tulee minuun, nimesin tililleni "Työkalenteri" esittelytarkoituksiin. Voit hallita synkronointiasetuksia valitsemalla vaihtoehdon "Muuta postilaatikon synkronointiasetuksia".

Jos olet hämmentynyt, sähköpostin ja kalenterin synkronointiasetukset voidaan määrittää samasta paneelista.

Varmista asetuspaneelissa, että "Synkronoi yhteystiedot ja kalenterit" -asetuksena on "15 minuutin välein". Tämä varmistaa, että Kalenteri-sovellus kommunikoi ja päivittää itsensä 15 minuutin välein.

Toisaalta, jos haluat synkronoida vain kalenterisi etkä postia, vieritä alas ja vaihda vaihtoehto "Sähköposti" Synkronointiasetukset-luokassa. Kun olet tehnyt muutokset, napsauta "Valmis" ja olet valmis.

Yksi asia, joka on pidettävä mielessä lisättäessä tapahtumia Kalenteri-sovellukseen, on se, että sinun on valittava kalenteri manuaalisesti. Anna minun näyttää sinulle kuinka.

Haluan esimerkiksi luoda uuden tapahtuman 18. marraskuuta 2015. Luo uusi tapahtuma valitsemalla 18. marraskuuta. Tämä toiminto näyttää tapahtuman luontiruudun. Anna tarvittavat tiedot ja juuri ennen muutosten tallentamista valitse sopiva kalenteri avattavasta valikosta. Omassa tapauksessani olen valinnut "Työ"-kalenterin Google-kalenteritilissäni.

Huomautus: voit lisätä, poistaa ja hallita kalentereitasi Google-kalenterissa

Yllä oleva toiminto luo uuden tapahtuman kalenteriisi.

Synkronointiasetuksistasi riippuen tapahtuma synkronoidaan Google-kalenterisi kanssa, jotta voit käyttää sitä myös muilla laitteilla.

Synkronoinnin testaamista varten olen luonut uuden tapahtuman Google-kalenteriin.

Kuten alla olevasta kuvasta näkyy, Google-kalenterissa luotu tapahtuma on synkronoitu onnistuneesti Windows 10:n Kalenteri-sovelluksen kanssa.

Kommentoi alla ja jaa ajatuksesi ja kokemuksesi Google-kalenterin synkronoinnista Windows 10:n oletuskalenterisovelluksen kanssa.

Indeksi
  1. Lisää Google-kalenteri Windows 10 -kalenterisovellukseen
  2. Synkronoinnin mukauttaminen ja testaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up