Kuinka lähettää faksi Internetin kautta ilmaiseksi

5 parasta verkkopalvelua faksien lähettämiseen italialaisiin numeroihin ilmaiseksi tietokoneellasi

Faksi on vanhanaikainen viestintäväline, mutta sitä käytetään edelleen moniin toimintoihin, erityisesti viestinnän lähettämiseen julkishallinnolle tai allekirjoitettujen sopimusten lähettämiseen, joilla on juridista arvoa.

Teoriassa Windows-tietokoneella voi lähettää fakseja, jos käytämme analogisessa linjassa hyvin vanhaa faksimodeemia, mutta linjan pitäminen varattuna tällä laitteella on nyt mahdotonta, koska linjat ovat nyt kaikki digitaalisia (ADSL, FTTC tai FTTH).

Jos etsimme muuta tapaa lähettää faksi ilman modeemia tai oikeita laitteita, voimme lähettää fakseja Internetin kautta säästääksesi paljon rahaa ja saavuttaaksesi saman tarkkuuden ja täsmällisyyden kuin vakiovarusteet.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle parhaat palvelut faksien lähettämiseen Internetin kautta ilmaiseksijotta me voimme lähettää fakseja skannaamalla asiakirjat tietokoneellesi ja lähettämällä ne kuin sähköpostiilman että sinun tarvitsee ostaa oikeaa faksia.

1) HelloFax

HelloFax on yksi kätevimmistä ja luotettavimmista sivustoista lähettää ilmaisia ​​fakseja (enintään 5 kerrallaan).
HelloFaxia voidaan käyttää suoraan pääsivustolta asentamatta mitään tietokoneellesi. HelloFax mahdollistaa myös sen tee joitain muutoksia ja allekirjoita asiakirja. Muokkauksen avulla voit asettaa valintaruutuja, lisätä tekstiä tai päivämäärän.

Ennen faksin lähettämistä voit myös liittää kansilehden, jossa on ilmaisille käyttäjille myös sanat "Lähetetty HelloFaxin kautta". Hellofax näyttää faksien vastaanottotilan, joka voidaan tarkistaa reaaliajassa kuten tavallisella faksilaitteella. Saat myös sähköpostivahvistuksen lähettämisestä.

Voit myös tarkastella lähetettyä faksia verkossa 72 tunnin ajan. Jos sinun on lähetettävä uusi faksieli tyhjästä kirjoitettava dokumentti, niin helpoin tapa on asentaa HelloFax lisäosana Google Docsissa. Kirjoita vain asiakirja Google-dokumenttien avulla ja lähetä se sitten Lisäosat-valikosta HelloFaxilla.

HelloFaxin ilmainen versio voit lähettää 5 faksisivua kuukaudessa. Kun rekisteröidyt ja käytät Google-sovelluksia, saat bonuksia lisäfakseilla. 10 dollarilla kuukaudessa voit lähettää 300 ja vastaanottaa myös fakseja, kun taas 20 dollarilla kuukaudessa voit lähettää jopa 500. Ilmoitettu sivumäärä sisältää sekä lähetyksen että vastaanottamisen.

HelloFax varmistaa myös lähettämiesi tietojen turvallisuuden ja käyttää SSL-salausta pitääkseen tietosi turvassa. Kaikki faksilla lähetettävät asiakirjat on suojattu 256-bittisellä AES-salauksella.

2) FaxZero

Toinen kelvollinen sivusto ilmaisten faksien lähettämiseen Internetin kautta on FaxZero.
Tämän palvelun avulla voimme lähettää 5 faksia päivässä ilmaiseksi ja ilman rekisteröitymistämyös italialaiset numerot, enintään 3 sivua faksia kohden.

Rekisteröinnin puute tekee siitä epäilemättä parhaan sivuston ilmaisen faksin lähettämiseen Internetin kautta, varsinkin jos käytämme sitä satunnaisesti.

3) Faksaa se

Faksaa se se on kokonaan italialainen sivusto, joka edellyttää koodin saamista sähköpostitse ennen kuin käytät sitä tietokoneellasi.
Faxalo free -palvelun avulla voit lähettää 3 faksia päivässä enintään 20 faksia kuukaudessa ilman, että pystyt muokkaamaan tai allekirjoittamaan sivuja.

Se voi oikeutetusti päästä luetteloon parhaista palveluista lähettää ilmaisia ​​fakseja maksamatta mitään, ja mahdollisuus lähettää enemmän kuin yksi kuukausirajaan asti, mutta edelliseen sivustoon verrattuna vaaditaan rekisteröityminen, jotta faksit voidaan lähettää ilmaiseksi. .

4) Faksaattori

Hyvä vaihtoehto tähän mennessä nähdyille sivustoille lähettää fakseja ilmaiseksi Internetin kautta Faksaattori.
Tämän palvelun avulla voimme lähettää faksilla sähköpostitseja mahdollisesti myös vastaanottopalvelun aktivointi voidaan aktivoida valitun sähköpostilaatikon kautta, jolloin voit vastaanottaa fakseja myös suoraan sähköpostitse.

Sivusto vaatii rekisteröitymisen hyödyntääkseen ilmaisia ​​fakseja; Rekisteröitymisen yhteydessä meidän tulee antaa sähköpostiosoitteesi, josta aiot käyttää palvelua, sekä matkapuhelinnumerosi henkilöllisyytesi vahvistamiseksi.

Faxatorilla voit lähettää jopa 10 sivua faksilla ilmaiseksi, mikä on hyvä määrä, kun otetaan huomioon, että useasti käytämme tätä palvelua vain yhden tai kahden faksin lähettämiseen julkishallinnolle tai allekirjoitetun sopimuksen lähettämiseen jonkin puhelinyhtiön puolesta.

5) Faksisovellus

Mainitsemme myös parhaiden palveluiden joukossa ilmaisten faksien lähettämiseen Faxapp.
Faxappia voi kokeilla 10 päivää ilmaiseksi ja ilman maksutietojen antamisvelvollisuutta, joten voit todella hyötyä ilmaisesta faksipalvelusta, joka toimii Internetin kautta.

Faxappilla Internetin kautta lähetetyt asiakirjat toimitetaan muutamassa tunnissa, ja faksiviestin lopussa on mainoksia ja sponsoreita: tämä mahdollistaa palvelun säilyttämisen maksutta sen laadusta tinkimättä.

Jos tarvitsemme tilauksen, voimme tilata perustilauksen, joka tarjoaa 50 lähetyssivua ja rajoittamattoman määrän vastaanottavia asiakirjoja hintaan 5 dollaria/kk.

Johtopäätökset

Loppujen lopuksi kaikki yhteen laskettuina ja eri palveluita käyttämällä voit lähettää jopa enemmän fakseja joka päivä ilman senttiäkään. Onneksi hallinnon alalla yhä useammat kunnat, viranomaiset ja yritykset hyväksyvät varmennetun sähköpostin faksin vaihtaminen, joka on nyt koittanut aikansa.

Jos haluamme korvata faksin arvokkaasti, käytämme PEC:tä, valitsemalla yllä olevista oppaistamme kuinka saada PEC-sähköpostiosoite (varmennettu posti) ja ai parhaat sivustot ilmaisen PEC:n saamiseksi.

Parhaista PEC:istä, jotka voimme aktivoida, löydämme varmasti Aruba PEC:n, josta puhuimme artikkelissamme kuinka Aruba PEC aktivoidaan ja käytetään.

Indeksi
  1. 1) HelloFax
  2. 2) FaxZero
  3. 3) Faksaa se
  4. 4) Faksaattori
  5. 5) Faksisovellus
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up