Synkronoi yhteystiedot iPhonesta Android- ja Samsung-puhelimiin

Automaattiset sovellukset osoitekirjan siirtämiseen iPhonesta Android- tai Samsung-matkapuhelimeen, myös iCloudin kautta

Nykyään puhelinnumeroa ei voi unohtaa tai sitä ei voida palauttaa puhelimen vaihdon jälkeen eri syistä. Kaikella nykytekniikalla Emme voi luottaa yksinkertaiseen SIM-korttiin yhteystietojen tallentamisessa osoitekirjassa (kuten tehtiin 2000-luvun alussa), mutta voimme käyttää i synkronointijärjestelmät integroitu Android- ja iPhone-älypuhelimiin, jotta pitää kaikki yhteystiedot aina saatavilla mitä puhelinta käytät.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle yksityiskohtaisesti kuinka synkronoida yhteystiedot iPhone-, Android- ja Samsung-puhelimista käyttämällä yhtä tiliä kaikille laitteille. Tällä menetelmällä emme koskaan menetä tallennettuja yhteystietoja, kunhan muistamme yleiseen synkronointiin käytetyn tilin kirjautumistiedot.

Vaihtoehtoisesti se on mahdollista tallentaa yhteystiedot muihin synkronointijärjestelmiinjotka edellyttävät sovelluksen asentamista kaikkiin laitteisiin, joissa haluamme arvokkaiden osoitekirjan yhteystietojen olevan saatavilla.

Synkronoi yhteystiedot Google-tilisi kanssa

Yhteystietojen synkronointiin missä tahansa puhelimessa voimme luottaa Google-tiliin, joka on oletuksena yhteensopiva kaikkien Android-puhelimien kanssa ja voidaan synkronoida myös iPhone- ja Samsung-puhelimiin. Siis ennen kuin jatkat luodaan Google-tili (jos emme ole jo luoneet sellaista käynnistämällä Android-puhelimen ensimmäistä kertaa) ja kirjaudu sisään sillä kaikilla laitteilla.

Voit synkronoida Google-tilisi Android-puhelimissa ja Samsung-laitteissa avataan sovellus asetuksetpainamme valikkoa Tilit ja synkronointivalitsemme kohteen Lisää tili ja painamme kohdetta Google. Lisäämme vähän aikaa sitten luomamme tilin tunnistetiedot, palaamme edelliseen näyttöön ja painamme valikkoa Googlevalitse lisätty Google-tili ja varmista, että kohteen vieressä oleva valintamerkki on aktiivinen Yhteystiedot.

Synkronoi Google-tili iPhoneen avataan sovellus asetuksetpainamme valikkoa Yhteystiedotpainetaan valikkoa Tilitvalitsemme kohteen Lisää tili ja painamme kohdetta Google. Myös tässä tapauksessa yksinkertaisesti lisää juuri luomasi Google-tilin kirjautumistiedot aloittaaksesi yhteystietojen synkronoinnin.

Muistutamme, että kaikki eri laitteilta Google-tilien kautta synkronoidut yhteystiedot näkyvät sivustolla Google-yhteystiedot.

Synkronoi yhteystiedot Microsoft-tilisi kanssa

Ensimmäinen kelvollinen vaihtoehto yhteystietojen synkronointiin iPhone-, Android- ja Samsung-matkapuhelimista on Microsoft-tilin käyttö, jotta yhteystiedot (samoin kuin tähän mennessä nähdyt laitteet) voidaan synkronoida myös Windows-tietokoneissa, Microsoft Officessa , Microsoft Teamsissa ja Microsoft Outlookissa. Myös tässä tapauksessa meidän on luotava Microsoft-tili ennen toimenpiteiden jatkamista: jos meillä ei ole Microsoft-tiliä, voimme luoda sellaisen välittömästi käymällä virallinen sivusto ja napsauta kohdetta Luo Microsoft-tili.

Synkronoi Microsoft-tilisi Android-puhelimissa ja Samsung-laitteissa palataan polulle Asetukset -> Tilit ja synkronointipaina Lisää tili -kohdetta ja valitse kohde Näkymät. Kun olet lisännyt tilin puhelimeen, valitsemme tilin Näkymät ja varmista, että ääni on aktiivinen Yhteystiedot.

Samoin voimme synkronoida yhteystiedot Microsoft-tilin kanssa iPhonessa polun avaaminen Asetukset -> Yhteystiedot -> Tilitpainamalla valikkoa Lisää tili ja valitsemalla kohteen Outlook.com.

Jopa Microsoft-tileillä voimme tarkastella synkronoituja yhteystietoja siirtymällä sivulle Ihmisetjossa ovat kaikki eri laitteilta tallennetut yhteystiedot.

Jos haluamme synkronoida yhteystiedot myös Windows PC:llä, suosittelemme, että luet yllä olevan oppaan kuinka lisätä Microsoft-tili Windowsiin.

Muut sovellukset yhteystietojen synkronoimiseen

Edellisessä luvussa nähtyjen synkronointijärjestelmien lisäksi voimme luottaa joihinkin sovelluksiin yhteystietojen synkronointiin, jotka toimivat pilven ja kaikille käyttöjärjestelmille saatavilla olevien synkronointisovellusten ansiosta.

1) Yksi parhaista sovelluksista, jotka voimme asentaa yhteystietojen synkronointiin, löytyy MEGA, pilvisovellus, joka on saatavilla Android ja varten iPhone. Sovelluksen avulla voit lisätä puhelimesi yhteystiedot MEGA-yhteystiedoiksi, jotta voit tallentaa osoitekirjasi turvalliseen, salattuun pilvitilaan, jota on mahdotonta tulkita.

2) Synkronoi iCloud-yhteystietoihin on yksinkertainen sovellus, joka muodostaa yhteyden iCloudiin yhteystietojen tuomiseksi Android-puhelimesi osoitekirjaan. Se ei vaadi sinua rekisteröitymään tai luomaan uutta tiliä, vaan syöttämään vain jo olemassa olevat iCloud-tunnistetiedot (käyttäjänimi ja salasana). Asetukset-välilehden synkronointivaihtoehdon avulla voit pitää Android-puhelimesi osoitekirjan ajan tasalla iPhonesi kanssa, mikä on ihanteellinen, jos käytät molempia älypuhelimia.

3) iCloud-yhteystietojen synkronointi Se on edellisen kaltainen sovellus, joten se tarjoaa pääsyn iCloud-yhteystietoihin Androidilla, jotta voimme ylläpitää osoitekirjan synkronointia kaikissa hallussamme olevissa puhelimissa.

4) InTouch-yhteystiedot se on sovellus, joka ei käytä iCloudia ja jonka avulla voit synkronoida yhteystiedot iOS:stä Androidiin. Jotta voit työskennellä, sinun on asennettava molemmat sovellukset iPhone kuin puhelimesi sovellus Android, jotta voit aloittaa puhelinluetteloiden synkronoinnin kahden puhelimen välillä. Yhteystietojen synkronoinnin lisäksi sovelluksen avulla voit myös hallita osoitekirjaasi PC- tai Mac-tietokoneeltasi sovelluksen verkkosivustolla ja yhdistää kaksoiskappaleita. Osoitekirjasi varmuuskopio on suojattu ja yksityinen, eli salattu, sovelluspalvelimella.

5) PhoneClone on Huawei- ja Honor-älypuhelimille tarkoitettu sovellus, jolla voit kopioida yhteystiedot ja kaikki tiedot puhelimesta toiseen. Tämä sovellus on välttämätön yhteystietojen synkronointiin, koska näissä puhelimissa ei ole mahdollista käyttää Google-tiliä synkronointiin (kuten muissa Android-puhelimissa).

6) Samsungin älypuhelimille voimme myös kokeilla sovellusta Älykkäät kytkimet yhteystietojen synkronointia varten. Niiden, joilla on Samsung Galaxy -älypuhelin, ei tarvitse käyttää muita sovelluksia, koska he löytävät yhteystietojen tuontityökalun Samsung Smart Switch. Siirto tapahtuu langattomasti laitteesta toiseen tai iCloud-yhteyden kautta. Työkalu on erittäin helppokäyttöinen, eikä sinun tarvitse liittää laitettasi USB:n kautta ja käyttää Kiesiä tiedostojen ja yhteystietojen siirtämiseen.

Johtopäätökset

Osoitekirjan yhteystietojen synkronointi on ABC nykyaikaisilla puhelimilla aloittaville: käytämme tähän tarkoitukseen Google-tiliä tai Microsoft-tiliä ja pystymme muutaman yksinkertaisen vaiheen avulla pitämään puhelimiemme osoitekirjat aina synkronoituina. . Tilien lisäksi voimme käyttää myös kolmansien osapuolien sovelluksia, joissa on yhteystietojen pilvisynkronointi.

Saat lisätietoja lukemalla oppaamme kuinka Siirrä yhteystietoja, valokuvia ja sovelluksia iPhonesta Androidiin uuteen älypuhelimeesi ja miten Vaihda Androidiin, matkapuhelinten vaihtamisen opas.

Indeksi
  1. Synkronoi yhteystiedot Google-tilisi kanssa
  2. Synkronoi yhteystiedot Microsoft-tilisi kanssa
  3. Muut sovellukset yhteystietojen synkronoimiseen
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up