10 sovellusta ansaita oikeaa rahaa älypuhelimella

10 parasta sovellusta ansaita rahaa tai alennuskuponkeja ja voittaa palkintoja ja lahjoja älypuhelimellasi Androidille ja iPhonelle

Internet on aina tarjonnut keinoja ja mahdollisuuksia ansaita rahaa kotoa, yleensä sijoittamalla mainoksia verkkosivustollesi tai blogiisi tai lataamalla videoita YouTubeen. Saatavilla on myös rahaa ansaitaksesi sovelluksia Android- ja iPhone-älypuhelimille, joiden avulla voit pussittaa oikeaa rahaa eri tavoin. Nämä eivät todellakaan ole sovelluksia, jotka tekevät meistä saastaisen rikkaita, mutta jotka oikealla sitoutumisella antavat sinun ansaita tarpeeksi ostaa maksullisia sovelluksia laittamatta euroakaan omasta taskustasi.

Seuraavassa oppaassa näytämme siksi sinulle parhaat sovellukset ansaitaksesi oikeaa rahaa älypuhelimellasi. Oppaassa näytämme sinulle vain turvallisia sovelluksiavälttäen ilmoittamasta niistä, jotka aiheuttavat ongelmia, pommittavat puhelintamme mainoksilla tai jotka voivat hidastaa valittua laitetta.

Indeksi
  1. 1) Googlen mielipidepalkinnot
  2. 2) Sweatcoinit
  3. 3) Toluna
  4. 4) BeMyEye
  5. 5) Foap
  6. 6) Money Cash -sovellus
  7. 7) WeWard
  8. 8) winwalk
  9. 9) StepBet

1) Googlen mielipidepalkinnot

Googlen mielipidepalkinnot on Android-sovellus, joka on suunniteltu ansaitsemaan hyvitystä käytettäväksi Google Play Kaupassa. Tämä sovellus on yksinkertainen ja luotettava, ja siinä on hyvin lyhyitä kyselyitä, joiden avulla voit saada kauppaluottoa vastineeksi. Sovellus käyttää Google-tilille jo rekisteröityjä GPS-sijainteja esittääkseen lyhyitä tutkimuksia, joiden hinta vaihtelee käymispaikkojen mukaan.

Koska se on niin kevyt ja minimaalisesti invasiivinen, suosittelen kaikkia käyttämään sitä myös siksi, että aika on niin pieni, että se voidaan tehdä helposti. asenna ja unohdaennemmin tai myöhemmin tulee aina kysely, johon meidän on vastattava (jopa 1 euron arvoinen, vaikka niiden arvo on usein 10-40 senttiä).

2) Sweatcoinit

Sweatcoin on Fitness-sovellus iPhone Ja Android yksi niistä, joka seuraa juoksuasi ja fyysistä aktiivisuuttasi, jonka avulla voit ansaita rahaa. Käyttämällä tätä sovellusta kuntoharjoitteissamme, mitä enemmän juostamme, sitä enemmän ansaitsemme sekä terveyden että rahallisten palkkioiden näkökulmasta.

Tämän sovelluksen käyttäminen fyysisen toiminnan aikana saamme tietyn määrän kryptovaluuttaa, jonka avulla voimme saada vahvoja alennuksia joistakin erittäin kysytyistä teknologisista tuotteista tai voittaa erittäin houkuttelevia kuukausittaisia ​​palkintoja (kuten iPhone). Tietenkin korkeimmista palkinnoista joutuu hikoilemaan paljon, mutta ne, joilla on paljon johdonmukaisuutta harjoittelussa (tai monet ystävät, koska viittauslinkit tienaavat dollarin), voivat saada mielenkiintoisia tuloksia.

3) Toluna

Tolunasaatavilla hintaan Android on kyselysovellus, jossa osallistumalla ja kysymyksiin vastaamalla ansaitset pisteitä, jotka voidaan muuntaa PayPal-saldoiksi, Amazonin, Zalandon tai muiden verkkokauppojen seteleiksi.

Sovellus toimii erittäin hyvin ja on luotettavamutta kuten on jo nähty Googlen mielipidepalkintojen kohdalla, on välttämätöntä matkustaa pitkä matka, ennen kuin voimme vastaanottaa kohdennettuja kyselyitä sen mukaan, missä olemme olleet (eli kyselyt, jotka ansaitsevat eniten rahaa).

4) BeMyEye

BeMyEye syntyi erittäin älykkäänä ideana, Android-sovelluksena markkinointitutkimukseen, jossa osallistujat saavat palkkaa.

Ansaitaksesi rahaa sinun on suorittaa joitain yksinkertaisia ​​sovelluksen osoittamia "töitä"., kuten mennä kauppoihin ja ottaa kuvia ikkunoista tai tarkistaa, onko tuotetta myynnissä tietyssä paikassa. Se voi olla hyvä idea, jos vierailemme usein kaupoissa tai ostoskeskuksissa ja haluamme ansaita ylimääräistä rahaa markkinointitutkimuksilla ja tutkimuksilla.

5) Foap

Foap se on sovellus iPhone Ja Android jonka avulla voit ansaitse rahaa myymällä joka päivä ottamamme valokuvia.

Sinun tarvitsee vain ladata valokuvasi ja yrittää myydä niitä Foap-markkinoilla. Jokaisen kuvan kiinteä hinta on 10 dollaria. Foapista mielenkiintoisen tekee sen yksinkertaisuus ja mahdollisuus ladata kuvia suoraan puhelimestasi tai muista valokuvaussovelluksista, kuten Instagramista ja Flickristä. Tietenkään myyminen ja ansaitseminen ei ole helppoa, koska vaaditaan erittäin korkeat valokuvausstandardit.

6) Money Cash -sovellus

Money Cash -sovellus vain Androidille on sovellus, joka tekee sen puolestamme ansaita vastaamalla kohdennettuihin kyselyihin samalla tavalla kuin Googlen mielipidepalkintoissa.

Tässäkin tapauksessa voitot ovat hyvin pieniä ja vaatii myös jonkin verran kärsivällisyyttä ennen kuin näkee parin euron. Maksut suoritetaan seteleillä kaupoissa, kuten Google Play, Apple, Amazon tai muut, joten se voi olla hyvä valinta niille, jotka etsivät nopeaa ja helppoa tapaa ansaita oikeaa rahaa.

7) WeWard

Toinen sovellus, joka muuntaa askeleemme ja kuntoharjoittemme euroiksi, on WeWardsaatavilla Android ja varten iPhone.

Tämä sovellus toimii kuten a täydellinen askelmittari ja kun vähimmäistavoitteet on saavutettu, voimme muuntaa kaikki kertyneet askeleemme euroiksi. Kun olet saavuttanut tietyn rahasumman, voit hyödyntää suosikkiverkkobrändiesi erikoistarjouksia, käyttää rahat lähimmillä jälleenmyyjillä (ja hyödyntää myös cashbackia) tai lahjoittaa rahat hyväntekeväisyyteen.

8) winwalk

Toinen sovellus, jolla voimme ansaita kävellessämme, on winwalksaatavilla Android. Kuten muissakin vastaavissa sovelluksissa, se on mahdollista ansaita kävelemällä tai harrastamalla liikuntaamuuntamalla tekemämme vaiheet Amazon-seteleiksi, Carrefour-ostoseteleiksi ja muiden ketjujen ja muiden myymälöiden (IKEA, Q8, Decathlon, Google Play ja monet muut) seteleiksi.

Kävelemällä kerättyjen pisteiden lisäksi on mahdollista suorittaa tehtäviä, joissa meidän on asennettava peli ja suoritettava joitain tasoja ansaitaksemme palkinnon.

9) StepBet

Haluammeko lyödä vetoa ystävien kanssa siitä, kuka juoksee nopeimmin? Paras tällainen sovellus on StepBetsaatavilla Android ja varten iPhone. Sovelluksen avulla voit osallistua järjestettyihin kilpailuihin sovellusta mainostava yritys, jossa on satoja tai tuhansia osallistujia. Jokaiselle kilpailulle luodaan palkintopottijoka jaetaan voittajien kesken.

Jokaisella kilpailulla on säännöt ja tavoitteet, joten on parasta valita tarkkaan, mihin kilpailuun osallistua, myös kykyjemme perusteella (koska kilpailu voi olla erittäin kovaa).

Johtopäätökset

Nykyään se ei anna mitään pois, mutta voimme aina hyödyntää joitain sovellus ansaita oikeaa rahaa älypuhelimella laillisella tavalla ja ilman huijauksen tai huijauksen riskiä. Tässä oppaassa korostamiamme sovelluksia voidaan käyttää ilman aikarajoituksia ja oikealla sitoutumisella on mahdollista kerätä rahaa puhelimen sovellusten ostamiseen, kuukausitilausten uusimiseen tai pienten lahjojen antamiseen.

Lisätietoja varten pyydämme sinua lukemaan oppaitamme osoitteessa Parhaat tapa ansaita rahaa Internetissä Ja kuinka ansaita rahaa videopeleillä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up