Lataa valokuvia ja videoita Instagramista PC: lle, Androidille ja iPhonelle

Opas ja ilmaiset sovellukset Instagram -valokuvien ja videoiden tallentamiseen tietokoneelta, Android -älypuhelimelta ja -tabletilta, iPhonelta ja iPadilta

Instagram on valokuvien kultakaivos, ei vain siksi, että sitä käyttävät miljoonat käyttäjät, jotka lataavat valokuvia ja videoita joka päivä, vaan myös siksi, että siitä on tullut eniten käytetty foorumi valokuvaajilla, vaikuttajilla ja julkkiksilla, jotka aina käyttävät Instagramia raportoidakseen liiketoimintaan, mainostamiseen ja curry -suosioon fanien kanssa.

Kun näet kauniin valokuvan, Instagram antaa mahdollisuuden tallentaa se tiliin, mutta ei tarjoa suoraa tapaa ladata. Joten jos löydämme Instagramia selaamalla valokuvan kauniista maisemasta, jota haluaisin käyttää puhelimeni taustakuvana, tai jonkin mallin tai kuuluisan näyttelijän videon tai valokuvan erityisestä ruokalajista, jonka haluaisimme tehdä kotona tai mistä tahansa kiinnostuneesta, voit painaa kirjanmerkki -painiketta tallentaaksesi sen yksityiseen kokoelmaan, ilman että sen kirjoittaja on tietoinen siitä.

Jos sen tallentaminen yksityiseen kokoelmaan ei riitä, katsotaan yhdessä kaikki menetelmät Lataa Instagram -kuvia tai -videoita puhelimesta ja tietokoneesta , käyttämällä tilaisuutta varten ilmaisia ​​sovelluksia tai verkkopalveluja, jotka ovat erikoistuneet Instagram -multimediasisällön lataamiseen.

LUE MYÖS -> Käytä Instagramia tietokoneelta valokuvien lataamiseen ja tarinoiden julkaisemiseen

Indeksi

  Lataa valokuvia ja videoita Instagramista tietokoneeseen

  PC: llä on todella helppoa tallentaa multimediasisältöä Instagramista. Voimme itse asiassa avata Instagram -kuvia ja -videoita virallinen sivusto, jotta voit ladata ne paikallisesti suoraan tai käyttämällä kuvakaappausohjelma.

  Yksi yksinkertaisimmista tavoista ladata sisältöä Instagramista on sivuston käyttö Weinstag liitä vain Instagramista löydetyn valokuvan tai videon URL -osoite ladataksesi sen.
  Sama sivusto tarjoaa myös tarinoiden latausohjelman, ja kirjoita erikoissivulle vain sen käyttäjän käyttäjänimi, joka julkaisee tarinat, jotka haluamme tallentaa https://weynstag.com/instastory/ saadaksesi latauslinkit. Lukemalla artikkelimme voimme löytää muita tehokkaita tapoja ladata mitä tahansa Instagramista, käyttää vain ilmaisia ​​ja helppokäyttöisiä palveluja.

  Jos haluamme käyttää omaa ohjelmaa, voimme luottaa 4K Stogram, joka voidaan asentaa ilmaiseksi Windows- ja Mac -tietokoneisiin.
  Tämän ohjelman avulla voit käyttää sen käyttäjän Instagram -tiliä, jolta haluat ladata materiaalin, ja tarkastella kaikkea multimediasisältöä, jotta ne voidaan kätevästi valita ja tallentaa tietokoneen kiintolevylle, valmis käytettäväksi uudelleen.

  Lataa valokuvia ja videoita Instagramista Androidille

  Jos haluat ladata Instagram -valokuvia ja -videoita älypuhelimesta, jossa on Android -käyttöjärjestelmä, Google Play -kaupassa on lukuisia sovelluksia, valitettavasti monet niistä ovat täynnä mainoksia ja lukuisia vaiheita, joita on noudatettava tavoitteen saavuttamiseksi (kaikki uusien mainosbannerien luominen).

  Tällä hetkellä paras sovellus valokuvien ja videoiden lataamiseen Instagramista on IG Saver.
  Tällä sovelluksella riittää, että kopioit kiinnostavan valokuvan tai videon linkin (käyttämällä kolmea pistettä jokaisen viestin yläpuolella) ja kopioit sen sovelluksessa. Noudattamalla ohjeita voimme aloittaa valokuvan ja videon lataamisen ja näyttää ilmoituksen Android -ilmoituspalkissa.

  Sovelluksen kanssa ladatut tiedostot sijaitsevat erillisessä kansiossa. Vaikka videoiden ja valokuvien kirjoittaja ei tiedä mitään näistä latauksista, on syytä huomauttaa, että jos ne on tarkoitus julkaista uudelleen, on hyvä käytäntö ja hyvät tavat lainata alkuperäistä kirjoittajaa.

  Vaihtoehtona ladata videoita ja valokuvia Instagramista Androidille voimme kokeilla sovellusta Instagramin latausohjelma, toimittanut ZN Studio.
  Kopioi samalla tavalla kuin edellinen sovellus vain lataamasi sisällön linkistä, liitä se sovellukseen ja valitse latauskansio, jotta voimme aloittaa erityisen tärkeän sisällön lataamisen.

  Jos etsimme täydellistä sovellusta myös Instagram -tarinoiden lataamiseen, suosittelemme sinua ETM Video Downloader, saatavilla ilmaiseksi.
  Tämän sovelluksen avulla voimme ladata valokuvia ja videoita toistaiseksi muiden sovellusten kanssa (kopio jakamislinkistä) ja pääsemme myös Instagram -tarinoiden lataamiseen tarkoitettuun osioon, jotta pitää valokuvat ja videot tilapäisesti jaettuina alustalla.

  Lataa valokuvia ja videoita Instagramista iPhoneen

  Suurin osa iPhonesta sovellukset materiaalin lataamiseen Instagramista on kielletty Apple Storesta, mutta on silti mahdollista käyttää "piilotettua" sovellusta, joka pakeni kiellosta nimellä Instdown, saatavana iPhonelle ilmaiseksi.
  Sovellus on suunniteltu hidastamaan Instagramiin ladattuja henkilökohtaisia ​​videoita, mutta mikään ei estä sinua lisäämästä linkkejä muihin videoihin tai valokuviin ja lataamasta niitä puhelimen muistiin. Sovellus toimii erittäin hyvin ja mahdollistaa myös tarinoiden lataamisen, jotta ne, joita emme halua poistaa, jäävät 24 tunnin jälkeen.

  Päätelmät

  Yllä kuvatuilla tavoilla voimme aina ladata Instagram -valokuvia, -videoita ja -juttuja mille tahansa laitteelle, sinun tarvitsee vain hankkia oikea sovellus tai oikea sivusto. Sivustoista puhuttaessa muistutamme, että jos emme halua ladata mitään sovellusta puhelimeemme, voimme aina ladata multimediasisällön käyttämällä sivustoa mobiiliselaimelta. savefrom.net, jonka avulla voit ladata minkä tahansa elementin nopeasti Instagramiin.

  Kannattaa myös oppia hyvin i edistyneet Instagram -temput ja vaihtoehdot, jotta siitä tulee todellisia asiantuntijoita tämän valokuvallisen sosiaalisen verkoston käytössä.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up