Vietä vähemmän aikaa, kun asennat sovelluksia Microsoft Storesta Webissä

Jos olet vaivautunut suorittamaan liian monta vaihetta sovellusten asentamiseksi Microsoft Storesta, tämä on tervetullut uutinen sinulle. X:llä ilmoitettiin tänään, että Microsoft Storen asennusohjelmat käynnistettiin virtaviivaistamaan sovellusten asennusta suoraan verkosta.

Edellinen Microsoft Store -asennustapa

Rudy Huyn, Microsoft Storen johtava pääarkkitehti, ilmoitti X:ssä, entinen Twitter, koskien Microsoft Storen asennusohjelmat. Hän viittasi siihen "uusi ja virtaviivaistettu tapa" asentaa Microsoft Store -sovelluksia osoitteesta apps.microsoft.com.

Huyn ilmoitti, että yhtiö oli aiemmin saanut palautetta siitä, että käyttäjien piti tehdä liian monta napsautusta asentaakseen sovelluksia Microsoft Storesta Webissä. Aiemmin sinun piti klikata Asentaa Microsoft Store -sivustolla, vahvista valintaikkunassa ja napsauta sitten Asentaa taas miniikkunassa. Vaikka se ei kuulostakaan monimutkaiselta mielikuvituksen vuoksi, jos asennat sovelluksia usein, siitä voi tulla nopeasti hankalaa.

Hän lisäsi, että syy oli sekunti Asentaa -painikkeen tarkoituksena oli varmistaa, että sovelluksen asennuspyyntö tuli käyttäjältä eikä haitallisesta komentosarjasta. Saatat viattomasti ladata tuottavuussovelluksen ja päätyä todella vahingoittamaan järjestelmääsi toimien päinvastoin kuin tuottavuussovelluksen pitäisi tehdä.

Asennustavasta riippumatta, katso luettelo Windows-sovelluksista, jotka sinun tulee poistaa heti.

Onnistunut Microsoft Store -kokeilu

Huyn sanoi "parantaakseen käyttäjäkokemusta ja lisätäkseen keskusteluja ISV:llemme", he järjestivät kokeen viimeisen viiden kuukauden ajan. Kokeilun käyttäjien ei tarvinnut käynnistää kauppaa täsmälinkin kautta ja avata sitten asennusohjelmaa simuloiva miniikkuna. Sen sijaan he rakensivat prosessin, joka poimi koodin erilliselle asennusohjelmalle.

Uusi menetelmä käyttää "samaa logiikkaa ja koodia kuin suurempi sovellus, hallitsee edellytyksiä, oikeuksia, latauksia ja asennuksia". Silti se koottiin pienemmäksi ja telakoitumattomaksi suoritettavaksi tiedostoksi.

Huyn pani merkille telakoitumattoman koodin käytön edut, sillä suurin osa siitä rajoittui siihen, että sovelluksen asentaminen tarvitsee vain kaksi napsautusta. Lisäksi asennusohjelma käynnistyy paljon nopeammin kuin Store, se on aina ajan tasalla uusimpien ominaisuuksien kanssa, se toimii, vaikka Store olisi poistettu, ja se tukee useita asennuksia samanaikaisesti.

Testauksessamme havaitsimme, että vanha järjestelmä tarvitsi enemmän resursseja, erityisesti RAM-muistia. Se avaisi Microsoft Storen joukosta, jonka jälkeen Store kutsuisi suoritettavaa tiedostoa. Microsoft Stoiressa oli 85 megatavua ylimääräistä muistia, ja asennus lisäsi vielä 49 megatavua, yhteensä 134 megatavua. Uusi menetelmä käyttää kuitenkin vain suoritettavaa tiedostoa, yhteensä 49,8 Mt RAM-muistia huipussaan, mikä johtaa nopeampaan avautumiseen.

Microsoft sai palautetta Microsoft Store -kokeilusta ja huomautti, että kokeilun ensimmäisillä kierroksilla tätä menetelmää käyttäneet kehittäjät ja käyttäjät antoivat positiivista palautetta. Lisäksi se johti 12 prosentin kasvuun sovellusten asennuksissa ja 54 prosentin kasvuun sovellusten lukumäärässä, jotka käynnistettiin sen jälkeen, kun ne oli asennettu Microsoft Storesta.

Tämä sai Microsoftin ottamaan tämän menetelmän käyttöön entistä kattavammin useammille tuotteille ja markkinoille. Lisäksi he suunnittelevat jo lisäparannuksia.

Kaikki käyttäjät eivät kuitenkaan näytä olevan ihastuneet tähän ajatukseen. Jotkut kommentoivat X-julkaisua ja kysyivät, voisiko tämä uusi asennustapa poistaa käytöstä käyttäjänä tai kehittäjänä/julkaisijana, ja totesivat, että ylimääräinen napsautus ei ole heille raskas. Se sai käyttäjät myös ehdottamaan, että se alensi heidän luottamustaan ​​sovelluksiin.

Olipa uudet tai vanhat menetelmät, jos Microsoft Store ei vain toimi, tarkista nämä vaiheet saadaksesi sen toimimaan uudelleen.

Kaikki kuvakaappaukset Laura Tucker.

Indeksi
  1. Edellinen Microsoft Store -asennustapa
  2. Onnistunut Microsoft Store -kokeilu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up