Wii U, PS3 ja 3DS -emulaation tulevaisuus on aivan kulman takana

Emulointi on edennyt suuresti viime aikoina. Vaikka yksikään tässä artikkelissa käsitellyistä emulaattoreista ei ole vielä täysin pelattavissa kaikissa nimikkeissä, he ovat edistyneet uskomattomasti.

Tässä artikkelissa selitän uusimpien ja suurimpien emulaattoreiden edistymisen ja sen merkityksen koko näyttämölle. Nopeudella, jolla nämä emulaattorit liikkuvat, Wii U: n, PS3: n ja 3DS: n pitäisi olla täysin pelattavissa kauan ennen vuoden 2016 loppua.

Cemun edistyminen jäljittelemällä Wii U: ta

Emulaattorin edistyminen Cemu on se, mikä sai aikaan tämän artikkelin luomisen. Cemu julkaisi ensimmäisen julkaisunsa lokakuussa, mutta joulukuusta 2015 lähtien se pystyy jo toistamaan Wii U -grafiikat erittäin tarkasti, vaikkakin monilla ongelmilla (kuten näette Super Luigi U: n kuvakaappauksessa vanhalla versiolla) emulaattorin). Jatkuva harppaus Cemu v1.1.1: n ja 1.1.2b: n välillä on ennennäkemätön emulaattorin merkittävien parannusten kannalta. Et usko minua? Katso vertailuvideo alla.

Kyllä. Ei paha kahden kuukauden takaisesta emulaattorista, eikö?

RPCS3 voi nyt toistaa tiettyjä PS3-nimikkeitä

Puhumalla emulaattoreista, jotka ovat vain muutaman kuukauden ikäisiä, puhutaanpa sen naurettavasta pedosta RPCS3. RPCS3 julkaistiin lokakuussa 2015 (vaikka se alkoi kehittää toukokuussa 2011), ja joulukuusta 2015 lähtien se pystyy jo pelaamaan joitain kaupallisia nimikkeitä täydellä nopeudella.

RPCS3-emulaattorin edistyminen on erityisen vaikuttavaa, johtuen PS3: n "Cell" -arkkitehtuurin omituisuudesta, jonka kokeneiden pelikehittäjien oli äärimmäisen vaikea luoda, saati emuloida x86-PC-laitteistoa.

RPCS3: n nopea kehitys on kuitenkin osoittanut, että PS3-emulointi on todellakin mahdollista, vaikka kukaan ei sitä ajatellutkaan olevan mahdollista. Ja jos kysyt minulta, se on hienoa.

Citra voi jäljitellä 3DSGrafiikkaa

Nintendon uusin kädessä pidettävä konsoli ei myöskään ole ilman emulointia.

Se on ollut kehityksessä yli vuoden joulukuuhun 2015 saakka; se ei kuitenkaan pysty toistamaan nimikkeitä hyväksyttävällä kuvataajuudella. Se voi kuitenkin tuottaa 3DS-grafiikkaa melko hyvin joissakin nimikkeissä, kuten Ocarina of Time 3D, 3DS: n käynnistysnimi.

Citralla on vielä pitkä tie kuljettavana, mutta Citran edistyminen on todella vaikuttavaa normaalien emulointistandardien mukaan, mutta sen jälkeen. Tällä hetkellä katso tämä video hänestä toiminnassa.

Koska se on iso juttu

Päivän viimeinen kysymys: miksi se on tärkeää?

Sallikaa minun kertoa teille kahdesta emulaatiokohtauksen nykyisestä johtajasta. on emulaattori, joka pystyy jäljittelemään GameCube ja Wii e PCSX2 voi jäljitellä PlayStation 2 -pelejä. Edellisen sukupolven emulointi on melkein valmis, mutta sekä Dolphin että PCSX2 ovat edelleen kesken.

Dolphin on lähellä korkeinta emulointitarkkuutta uskomattomalla suorituskyvyllä jokaisessa pelaamassasi pelissä. Vain muutamia nimikkeitä ei voi toistaa Dolphinilla vakavien grafiikkaongelmien takia, mutta kaikkia suurempia Wii- ja GameCube-nimikkeitä voidaan toistaa Dolphinilla, mukaan lukien Full HD -resoluutioiden lisäedut, aliasing ja paljon muuta.

Vaikka Dolphin on kiistatta paras emulaattori, tällä on hinta. Toisin sanoen se alkoi kehittyä vuonna 2003, 12 vuotta sitten, joulukuussa 2015.

PCSX2 on epävakaampi. Vaikka PCSX2: lla on korkea yhteensopivuus ja laajennus, sillä on edelleen yhteensopivuusongelmia joidenkin tärkeimpien PS2-nimikkeiden kanssa, mukaan lukien suosittu Jak- ja Daxter-sarja. Se on emulaattori, joka aloitti kehityksen maaliskuussa 2002 ja on ollut kolmetoista joulukuusta 2015 lähtien.

Cemun, RPCS3: n ja Citran edistyminen on erittäin tärkeää. Edistymistä täysin toistettavista nimikkeistä, joissa on vain pienet graafiset häiriöt, ei tehty niin nopeasti ennen emulointia, ja kun otetaan huomioon, että Wii U on edelleen teknisesti seuraavan sukupolven konsoli, näyttää siltä, ​​että ne palautuvat takaisin ennen Nintendo NX -konsolin menemistä alennuksessa.

Tämä edistys osoittaa myös, että jonain päivänä on mahdollista täysin jäljitellä alkuperäistä Xboxia ja Xbox 360: tä, jota usein pidetään "mahdottomana" jäljitellä. Ihmiset ajattelivat samaa myös näistä konsoleista, mutta katsokaa missä olemme nyt.

Tulevaisuus näyttää lupaavalta emuloinnille. Mitä mieltä olet siitä?

Indeksi
  1. Cemun edistyminen jäljittelemällä Wii U: ta
  2. RPCS3 voi nyt toistaa tiettyjä PS3-nimikkeitä
  3. Citra voi jäljitellä 3DSGrafiikkaa
  4. Koska se on iso juttu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up