Windowsin rekisteriavainten täysi omistusoikeus

Windowsin rekisteri on paikka, johon kaikki Windowsin järjestelmä- ja ohjelmistokokoonpanot tallennetaan. Siksi monet täältä löytämäsi Windows-opetusohjelmat edellyttävät Windowsin rekisteriavainten lisäämistä, muokkaamista tai poistamista.

Mutta joskus, kun aiot muokata tai poistaa rekisteriavainta, Windows saattaa estää sinut. Tämä johtuu siitä, että käyttäjätililläsi tai edes järjestelmänvalvojan tilillä ei ole täyttä omistusta tai käyttöoikeuksia kyseiseen avaimeen. Jotta voit muokata suojattuja tai järjestelmäkriittisiä rekisteriavaimia, sinun on otettava avaimen täysi omistusoikeus.

Lue myös: Kuinka palauttaa rekisterin varmuuskopio Windows 10:ssä

Tässä näytämme sinulle, kuinka se tehdään.

Ota Windowsin rekisteriavainten täysi omistusoikeus

Windowsin rekisteriavainten täysi omistaminen on helppoa, mutta ennen kuin teet mitään, varmista aina, että sinulla on hyvä varmuuskopio, ennen kuin käytät Windowsin rekisteriä.

Aloita painamalla Win + R, kirjoittamalla regedit ja painamalla Enter-painiketta avataksesi Windowsin rekisterin.

Kun Windowsin rekisteri on avattu, siirry avaimeen, jonka haluat omistaa. Meidän tapauksessamme pyrimme poistamaan käytöstä avaimen, joka saa komentokehotteen näkyviin hiiren kakkospainikkeella pikavalikossa. Poista avain käytöstä, niin saat komentokehotteen, kun napsautat hiiren kakkospainikkeella. Aika siisti!

Kun olet päässyt haluttuun rekisteriavaimeen, napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella ja valitse vaihtoehto "Luvat". Kun otat omistusoikeuden, et voi ottaa suoraan omistukseen oikeanpuoleisessa ruudussa olevia arvoja. sen sijaan sinun on otettava koko avaimen omistusoikeus tai käyttöoikeudet.

Yllä oleva toiminto avaa käyttöoikeusikkunan. Napsauta tässä "Lisäasetukset" muuttaaksesi erityisoikeuksia.

Napsauta tässä "Muuta" yläreunan Omistaja-kohdan vieressä, kirjoita sitten "Järjestelmänvalvojat" objektin nimiruutuun ja napsauta OK.

Takaisin Käyttöoikeudet-ikkunaan kaksoisnapsauta Järjestelmänvalvojat, valitse sitten "Täysi hallinta" -ruutu ja napsauta OK.

Siinä on kaikki tekemistä. Tästä lähtien voit muokata tai poistaa kohde Windowsin rekisteriavainta.

Jos luulet, että manuaalinen menettely on melko vaivalloista, voit käyttää ilmaisohjelmaa RegOownit kirjoittanut TheWindowsClub. Lataa vain sovellus ja suorita se; Koska kyseessä on kannettava sovellus, sinun ei tarvitse asentaa sitä.

Kun sovellus on auki, kirjoita rekisteriavaimen sijainti Rekisteriosoite -kenttään. Valitse nyt käyttäjätili ja käyttöoikeudet ja napsauta Käytä-painiketta ottaaksesi kohteen rekisteriavaimen täyden omistuksen.

Siinä kaikki, ja on niin yksinkertaista ottaa Windowsin rekisteriavaimen täysi omistus joko manuaalisella menetelmällä tai ilmaisella sovelluksella, kuten RegOwnit.

Nyt sinulla on täysi määräysvalta rekisteristäsi, miksi et siirry luetteloomme parhaista Windows-rekisterihakkereista aloittaaksesi sen tutkimisen. Tutustu myös näihin Windows 10 -sovellustelakoihin, jos haluat antaa työpöydällesi kosketuksen tuosta macOS-luokasta.

Indeksi
  1. Ota Windowsin rekisteriavainten täysi omistusoikeus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up