Sovellus vertailla hintoja ja säästää jokaisesta ostoksesta tai kulusta

Parhaat sovellukset tuotteiden hintojen vertailuun säästääksesi kaiken ostoksista

Vertaile eri kauppojen hintoja selvittääksesi, voitko säästää ja missä se on yksi niistä tarkoituksista, joihin lähes jokaisella on nykyaikainen älypuhelin ja se oppii käyttämään sitä: säästäminen on tärkeää (varsinkin nykyään) ja aina tietää, missä kaupungissa tai verkkokaupoissa on paras hinta, houkuttelee jokaista käyttäjää, jopa tekniikkaan vähiten tottunut.

Saadaksesi selville, onko tämä hinta halvin voimme tehdä yhden kuva tuotteeseen matkapuhelimellasi (tai pikemminkin viivakoodi tuotteen) ja sovellus pystyy välittömästi kertomaan meille samanlaisen tuotteen hinnan muissa myymälöissä.

Jos ero on hyvä, voit ostaa saman tuotteen verkossa itse älypuhelimella tai halutessasi kotoa tietokoneella tai, jos lähellä, kaupasta, jossa se maksaa vähemmän. Voin vakuuttaa, että ainakin elektroniikka- ja IT-alalla netissä on niin erilaisia ​​tarjouksia ja hintoja, että kauppakeskuksesta ei tuskin koskaan kannata ostaa.

Katsotaan yhdessä, mitä ne ovat parhaat sovellukset hintojen vertailuun ja säästämiseen jokaisesta ostoksesta tai kulustajotta saisimme aina alennuksen siitä, mitä haluamme ostaa, jopa vain vaihtamalla kauppaa tai verkkokauppaa.

Indeksi
  1. 1) Amazon
  2. 2) Etsi hinnat
  3. 3) Yuka
  4. 4) Pidä
  5. 5) ShopSavy
  6. 6) Google Shopping
  7. 7) Ihanteellinen
  8. 8) Missä se on kätevää

1) Amazon

Amazon on kaikista verkkokaupoista luotettavin ja hyvin varustetuin, ja saman tuotteen hinta on usein halvempi. Ennen kuin ostat jotain kallista, on aina parempi verrata sen hintaa myymälässä Amazonin tarjoamaan hintaan lataamalla sovelluksen Android ja varten iPhone.

Kun olet asentanut sovelluksen puhelimeen, käytämme yläreunassa olevaa hakupalkkia syöttämään tuotteen nimi tai painamalla oikeassa yläkulmassa olevaa painiketta ottaaksesi kuvan tuotekoodista ja löytääksesi sen heti Amazonista.
Sovelluksen hakupalkissa on myös viivakoodikuvakkeella varustettu painike, jonka avulla voit ottaa kuvan tuotekoodista ja löytää sen välittömästi Amazonista.
Lisätietoa varten voimme jatkaa lukemista oppaasta temppuja säästääksesi Amazonissa ja ostaaksesi Internetin alhaisimpaan hintaan.

2) Etsi hinnat

Etsi hinnat on sovellus, joka on erikoistunut vertailla hintoja verkkokaupoista ja tarjouksista (fyysisille liikkeille ja kauppakeskuksille), jotta löydämme aina halvimman hinnan etsimällemme tuotteelle. Trovaprezzi-sovellus on saatavilla ilmaiseksi Android ja varten iPhone.

Sovellus tarjoaa viivakoodien ja tuotenimien skannauksen sekä tietoa läheisestä supermarketista, josta löydät saman tuotteen halvimmalla hinnalla. Niille, jotka tekevät ostoksia usein verkossa, se tarjoaa myös tarkat tiedot säästämisestäjoka näyttää parhaat online-myyntisivustojen tarjoukset (myös tähtiluokitus, joten voit valita vain luotettavia ja turvallisia verkkokauppoja).

3) Yuka

Yukatoinen säästösovellus saatavilla Android Ja iPhone, voit skannata viivakoodeja elintarvikkeista ja varmistaa kunkin tuotteen elintarvikkeiden laadun.

Tämän sovelluksen avulla voimme seurata erilaisia ​​​​elintarvikkeita ja myös saada niitä ravitsemustiedot ja tärkeät terveystiedot kuten lisäaineiden, kalorien, natriumin ja muiden perustilastojen esiintyminen.

4) Pidä

Toinen välttämätön sovellus hintojen vertailuun ja jokaisesta ostosta tai kulusta säästämiseen on Pidäsaatavana myös Android ja varten iPhone.

Tämän sovelluksen avulla voit seurata tuotteiden hintoja Amazonissa ja saada ilmoituksen, kun ne putoavat tietyn kynnyksen alapuolelle tai kun flash-tarjoukset alkavatjotta ostamme tarvitsemamme vain silloin, kun sitä todella on tarjolla.

Keepa-sovellus on Amazon-sovelluksen erottamaton kumppani, ja sitä on käytettävä yhdessä: kun olemme löytäneet valvottavan tuotteen Amazon-sovelluksesta, käytämme painiketta Jaa avataksesi puhelimen jakamisvalikon ja valitaan Keepa-sovellus, jotta voimme aloittaa hintaseurannan.

5) ShopSavy

ShopSavysaatavilla Android Ja iPhoneon erinomainen sovellus tuotteen hinnan selvittämiseen ulkomaisissa verkkokaupoissa, josta voit tilata toimituskulujen salliessa ongelmitta.

Vaikka rajoitetulla tavalla se sallii sen myös skannaa ja valvoa Italiassa myytäviä tuotteitajotta löydät aina sen liikkeen tai ostoskeskuksen, jossa on tarjous.

6) Google Shopping

Google Shopping se ei ole sovellus, vaan verkkosivusto, johon pääsee millä tahansa älypuhelimen selaimella mahdollisuuksien mukaan etsi tuotteita ja vertaile hintoja verkkokaupoista, jotta löydät halvimman.

Sivuston etusivulla on saatavilla tarjolla olevat tuotteet sekä tuotteet, joilla on halvin hinta perustuen kiinnostuksen kohteisiimme ja aiemmin Googlessa tehtyihin hakuihin; jos haluat etsiä jotain tiettyä, käytä yläreunassa olevaa hakupalkkia, syöttämällä tuotteen nimi tai tuote, jonka aiomme ostaa.

7) Ihanteellinen

Ihanteellinensaatavilla iPhone Ja Androidon sovellus, joka vertaa kaikenlaisten tuotteiden hintoja, tarkistamalla tärkeimmät verkkokaupat mukaan lukien Amazon, eBay, Media World, Fnac ja Zalando tai tärkeimpien kaupallisten ketjujen lentolehtisillä.

Myös tästä sovelluksesta löydämme viivakoodinlukijan, joka tunnistaa tuotteen välittömästi, etsi sitä verkosta, lue kuvaus tai arvostelut ja vertaa hintoja. Se on tällä hetkellä yksi parhaista säästösovelluksista niille, jotka ostavat Italiasta tai kaupoista Italiassa.

8) Missä se on kätevää

Siellä missä on kätevää on pääsivusto, josta voit nähdä lentolehtisiä tarjouksista Italian supermarketeista. Sovellus Missä on kätevääsaatavilla iPhone Ja Androidjonka avulla voit löytää kauppoja, joissa voit säästää rahaa analysoimalla ja näyttämällä niitä tarjoukset kaikista tärkeimmistä supermarketketjuista ja kauppakeskuksistajossa analyysi kattaa kaikki suuret alennusliikkeet ja tunnetuimmat kaupat.

Sovellus on hyvin päivitetty ja erittäin helppokäyttöinen, ja se on yksi suosituimmista Italiassa tarjouslehtisten tai erikoistilaisuuksien tarkistamiseen, kuten näkyy myös oppaastamme sivustoja ja sovelluksia löytääksesi mainoslehtisiä.

Johtopäätökset

Lataamalla kaikki tässä oppaassa suosittelemamme sovellukset voimme hankkia todellinen säästö kaikesta, mitä ostamme fyysisistä kaupoista tai verkkokaupoistakäyttämällä parasta sovellusta ajoittain vertaillaksesi hintoja ja säästääksesi jokaisesta ostoksesta tai kulusta.

Jos ostamme usein Amazonista, on parasta asentaa sen oma sovellus Keepa-sovelluksen rinnalle, jotta voit seurata hintoja ja tarttua todellisiin tarjouksiin; jos kuitenkin ostamme usein ostoskeskuksista tai henkilökohtaisesti fyysisistä liikkeistä, on parempi käyttää sovelluksia, kuten DoveConviene, TrovaPrezzi ja ShopSavy, etsiäksesi todellisia tarjouksia asuinalueeltamme.

Lisätietoa saat myös oppaistamme osoitteessa temppuja ja sovelluksia ostaa verkkokaupoista halvimmalla hinnalla ja edelleen verkkokaupat, joissa voi ostaa ja ostaa ruokaa ja juomia Internetin kautta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up