Onko sovellusten sulkeminen iPhonessa hyödyllistä?

Onko sovellusten sulkeminen nykyaikaisessa järjestelmässä, kuten iPhone, todella oikea valinta? Katsotaanpa, miksi meidän pitäisi välttää tätä epäterveellistä tapaa

Android-maailmasta tulevat tietävät, milloin voi olla hyödyllistä sulkea muistissa olevat sovellukset avaamalla avoimen ikkunan hallinta ja vetämällä ne sivuun tai käyttämällä erillistä sulkemispainiketta (joka sulkee kaikki avoimet sovellukset yhdellä iskulla) . iPhonella tämä tapa on parasta menettääkoska aktiivisten sovellusten sulkeminen taustalla ei ole ollenkaan hyödyllistä RAM-muistin säästämiseksi tai akun kulutuksen vähentämiseksi.

Seuraavasta oppaasta löydämme kaikki pätevät syyt miksi sovellusten sulkeminen iPhonessa on täysin hyödytöntäkoska se toimii eri tavalla kuin Android ja voi jopa olla haitallista toimia tällä tavalla.

Pitäisikö iPhonen sovellukset sulkea?

Sovellusten sulkeminen iPhonessa on täysin hyödytön toimenpide ottaen huomioon, miten se on kehitetty sovellusten hallintajärjestelmä iOS-käyttöjärjestelmässä sen ensimmäisestä julkaisusta lähtien. Kun palaamme iPhonen aloitusnäyttöön etualalla ollut sovellus siirtyy älykkääseen nukkumiseen ja käyttöjärjestelmä vapauttaa automaattisesti sovelluksen suorittamiseen varatun suorittimen ja RAM-kiintiön.

Automaattinen resurssienhallinta nykyaikaisissa iPhoneissa on sellaisella tasolla, että laitteen vapaan RAM-muistin määrää ei tarvitse edes näyttää, ja näin ollen ei tarvitse sulkea mitään sovellusta erillisestä hallinnasta yrittääksesi säästää muistia tai laajentaa akun käyttöikää.

Tämä liike on niin haitallinen iPhoneille, että se voi jopa olla on päinvastainen vaikutus kuin haluttu: taustalla toimimaan ohjelmoidun sovelluksen (kuten WhatsApp) sulkeminen saa saman sovelluksen avautumaan uudelleen näyttämään ilmoituksia, mikä aiheuttaa korkeamman piikin suorittimen kuormituksessa ja RAM-kuormituksessa kuin keskeytetyssä sovelluksessa; sovellusten sulkeminen lyhentää akun käyttöikää.

Kuinka estää käynnistyksen taustalla

Ne, jotka haluavat säästää energiaa iPhonessa ja pidentää akun käyttöikää, voivat seurata toista polkua tämän tavoitteen saavuttamiseksi: Estä taustasovelluksia käynnistymästä järjestelmäasetuksistasi. Jatkamiseksi avaamme sovelluksen asetukset iPhonessa tunnistamme sovelluksen erityisen valikon ja poistamme uudessa näytössä valintamerkin kohteen vierestä Päivitä sovellukset taustalla.

Kun tämä kohde poistetaan käytöstä, sovellusta ei enää keskeytetä taustalla, vaan käyttöjärjestelmä sulkee sen suoraan ilman, että hallintaan tarvitsee puuttua manuaalisesti. Tämä menettely tekee ilmoitusten vastaanottamisen mahdottomaksi, joten on parasta soveltaa sitä vain sovelluksille, joita käytämme vain muutaman kerran tai sovelluksista, jotka eivät näytä tärkeitä ilmoituksia iPhonessamme (esimerkiksi peleistä).

Estettyjen sovellusten sulkeminen

Vaikka ei ole suositeltavaa tehdä niin, voimme silti sulkea iPhonessamme käynnistetyt sovellukset milloin tahansa. Menettely muuttuu sen mukaan, onko Koti-painike puhelimen etuosassa vai ei:

  • iPhonessa: pyyhkäisemme sormella ylöspäin alareunan keskustasta alkaen.
  • Kotipainikkeella varustetuissa iPhoneissa: painamme näytön alla olevaa Koti-painiketta kahdesti.

Se avautuu Sovelluksen vaihtaja, sovellushallinta, joka on suunniteltu vaihtamaan nopeasti sovellusten välillä, mutta joka tarjoaa myös mahdollisuuden sulkea taustalla keskeytetyt sovellukset. Sulje sovellukset vetämällä sitä ylöspäin, kunnes se katoaa hallinnasta.

Tämä toimenpide voi olla hyödyllinen, kun sovellus on estetty, eli se näyttää vain valkoisen näytön tai ei enää reagoi mihinkään näytön kosketukseen. Tässä skenaariossa (mutta erittäin harvinaista iPhonessa) seuraamme yllä olevia ohjeita sovelluksen sulkemiseksi ja avaamiseksi uudelleen, jotta voimme jatkaa siitä, mihin jäimme.

Johtopäätökset

Android-käyttäjät tulevat usein iPhone-maailmaan mania sulkea aktiiviset sovellukset aina muistista, ikään kuin he joutuisivat kohtaamaan tehottoman järjestelmän! Unohdetaan vanhat tavat ja Käytämme vain App Switcheria vaihtaaksemme nopeasti sovellusten välilläkoska iPhonessa muistia käytetään paljon älykkäämmin kuin missään muussa puhelimessa, mikä tarjoaa myös ylivoimaisen energiansäästöjärjestelmän.

Jos meillä on ongelmia Androidin taustalla avoimien sovellusten kanssa, kehotamme sinua lukemaan oppaamme kuinka sulkea sovelluksia Androidissa (ja pakottaa lopettamaan) Älä viitsi Kuinka estää sovelluksia sulkeutumasta automaattisesti Androidissa.

Jokainen, joka haluaa tehdä vakavan ja rehellisen vertailun Androidin ja iPhonen välillä, voi myös lukea perusteellisen analyysimme aiheesta erot Androidin ja iPhonen (iOS) välillä; mikä älypuhelin on paras ostaa?

Indeksi
  1. Pitäisikö iPhonen sovellukset sulkea?
  2. Kuinka estää käynnistyksen taustalla
  3. Estettyjen sovellusten sulkeminen
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up