15 NirSoft-apuohjelmaa jokaisella Windows-käyttäjällä

NirSoftilla on joitain parhaita ilmaisia ​​Windows- ja kannettavia apuohjelmia. Tämä tekee siitä täydellisen kirjasto-ohjelmiston, jonka avulla voit suorittaa useimmat Windows-tehtävät asentamatta. NirSoftin hyvä asia on, että voit ladata koko ohjelmiston yksilöllisesti tarpeidesi mukaan tai koko sarjan omalla käynnistyslaitteellasi NirLauncher .

Jos mietit mitä apuohjelmia yli 100 pienen ohjelman luettelosta, tässä on perusluettelo hyödyllisimmistä NirSoft-apuohjelmista, jotka jokaisella Windows-käyttäjällä pitäisi olla.

Huomautus: Windowsin virustorjuntaohjelmisto saattaa löytää joitain NirSoft-apuohjelmista mahdollisesti ei-toivotuiksi ohjelmiksi tai troijalaisiksi. Voit jättää nämä varotoimet huomiotta.

Indeksi

  1. Valuuttasatamat

  Kuten hänen nimensä osoittaa, CurrPorts Se on verkonvalvontatyökalu, joka voi tarkastella tällä hetkellä aktiivisia TCP / IP- ja UDP-portteja paikallisessa tietokoneessa. Tämä työkalu on erityisen hyödyllinen analysoitaessa eri ohjelmien nykyisiä yhteyksiä.

  2. CurrProcess

  CurrProcess CurrProcess Se on kuin vaihtoehto Windows Portable Task Managerille, mutta se näyttää yksityiskohtaista tietoa käynnissä olevasta prosessista DLL-tiedostojen, rivipolkujen, tiedostojen, perusosoitteiden jne. Muodossa. Yksityiskohtaisten prosessitietojen luettelon lisäksi voit suorittaa kaikki tavalliset toiminnot, kuten priorisoinnin, prosessin lopettamisen jne.

  3. TCPLogView

  TCPLogView on erityisen hyödyllinen, kun haluat kirjata kaikki avoimet ja suljetut tiedot erilaisilla tiedoilla, kuten TCP-yhteyksien paikallinen osoite, etäosoite, tapahtuman aika, tapahtuman tyyppi, portti jne.

  4. RegFileExport

  Jos haluat poimia tietoja rekisteritiedostosta, joka on tallennettu jonnekin kiintolevylle, sitten RegFileExport on tarvitsemasi sovellus. RegFileExportin hyvä asia on, että se voi palauttaa tiedot samasta vioittuneesta reg-tiedostosta.

  5. Erikoistiedostot

  Windowsissa on erilaisia ​​apuohjelmia, jotka ovat eri kansioissa eri paikoissa. SpecialFoldersView näyttää kaikki kansiot yhdessä ikkunassa, joten voit käyttää kaikkia kansioita helposti yhdellä kaksoisnapsautuksella.

  6. Oma asennuksen poistaja

  MyUninstaller voidaan käyttää vaihtoehtona normaalille Windowsin asennuksen poistolle. Toisin kuin Windows, MyUninstaller näyttää lisätietoja kaikista asennetuista ohjelmista ja antaa sinun viedä luettelo teksti- tai HTML-tiedostoon.

  7. DiskSmartView

  DiskSmartView kerää kaikki asennetut SMART-kiintolevytiedot ja listaa ne ikkunaan. Nämä tiedot sisältävät muun muassa laiteohjelmiston tai sarjanumeron, lämpötilan, virhesuhteen jne.

  8. DiskCountersView

  Käyttämällä DiskCountersView Voit tarkastella tapahtumien kokonaismäärää sekä lukemisten ja kirjoitusten kokonaismäärää jokaisella järjestelmän kiintolevyllä. Lisäksi sovellus näyttää säännöllisesti tietoja, kuten piilotetut sektorit, osioiden numerot jne.

  9. BlueScreenView

  BueScreenView BlueScreenView Se on yksinkertainen apuohjelma, joka näyttää minidump-tiedostot, jotka on luotu Blue Screen of Death -luontiprosessin aikana. Näitä mikromuisteja voidaan käyttää BSOD: n syyn analysointiin.

  10. USBDeview

  USBDeview luettelo kaikista tietokoneeseen liitetyistä USB-laitteista. Laiteluettelon lisäksi voidaan myös kerätä lisätietoja laitteista ja itse laitteen asennuksen poistamisesta.

  11. WinCrashReport

  WinCrashReport toimii vaihtoehtona Windows-sovellukselle, ja kaatumisraportti listaa kaikki äskettäin pysäytetyt sovellukset. Hyvä uutinen on, että se näyttää yksityiskohtaisia ​​tietoja, kuten poikkeuskoodin, muistiosoitteen ja niin edelleen.

  12. FolderChangesView

  FolderChangesView Voidaan käyttää valvomaan valitun kansion muutoksia. Kun olet muuttanut valitun kansion tiedostoja, tämä yksinkertainen sovellus tallentaa muutokset ja tapahtumat.

  13. DriverView

  DriverView toimii vaihtoehtona laitehallinnalle ja, toisin kuin laitehallinnan luettelossa, erottaa kaikki ladatut laiteohjaimet yksityiskohtaisilla tiedoilla, kuten tiedostotyypillä osoitteen lataamiseksi jne.

  14. LastActivityView

  Kuten hänen nimensä osoittaa, LastActivityView Se näyttää kaikki nykyiset toiminnot ja tapahtumat eri lähteistä Windowsin käyttöliittymässä.

  15. WhatInStartup

  WhatInStartup on yleensä tehokas vaihtoehto Windows Startup Managerille. Tämä sovellus näyttää erilaisia ​​tietoja, jotka liittyvät komentorivijonoon, rekisterin sijaintiin, tiedostojärjestelmään ja niin edelleen. WhatInStartup sisältää myös pysyvän deaktivointiominaisuuden, jonka avulla voit deaktivoida sovelluksen pysyvästi.

  Se on kaikki toistaiseksi, ja toivon, että tämä auttaa. Kommentoi alla jaa oma suosikkisi NirSoft-apuohjelmat.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up