4 nopeaa tapaa sammuttaa näppäimistö Windows 10: ssä

Näppäimistön lukitseminen poistettaessa se työasemalta on hyvä turvatoimenpide. Liikunta voi olla erittäin hyödyllistä myös toimiston ulkopuolella.

Jos esimerkiksi katsot videoita lapsen kanssa tietokoneellasi, voit lukita näppäimistön estääksesi lähetyksen tai keskeyttää videon painamalla painikkeita. Tai sano, että haluat puhdistaa näppäimistön, ja siellä on joitain keskeneräisiä töitä, jotka eivät halua vaivautua. Näissä tapauksissa näppäimistön lukitseminen on paras vaihtoehto.

Edeltäjiensä tavoin Windows 10 ei tarjoa helppoa tapaa sammuttaa näppäimistöä. Oikeiden tietojen saaminen ei kuitenkaan vaikeuta sitä. Tässä oppaassa kerrotaan, kuinka Windows 10 -näppäimistö poistetaan käytöstä kolmannen osapuolen sovelluksilla tai ilman.

Indeksi

  Tapa 1: Poista Windows 10 -näppäimistö käytöstä Laitehallinnalla

  Suurin osa alla kuvatuista menetelmistä sisältää kolmannen osapuolen apuohjelmien käyttämisen näppäimistön lukitsemiseksi. Jos et kuitenkaan halua käyttää kolmannen osapuolen sovellusta, näppäimistö voidaan aina lukita Laitehallinnan kautta.

  Huomautus : Tämä menetelmä toimii vain ulkoisten näppäimistöjen kanssa. Tämä ei koske integroituja näppäimistöjä.

  1. Tuo pääkäyttäjävalikko esiin napsauttamalla Käynnistä-painiketta hiiren kakkospainikkeella. Kun se on avattu, selaa alaspäin ja napsauta 'Laitehallinta' -vaihtoehtoa.

  2. Järjestelmä näyttää pitkän luettelon kaikista liitetyistä laitteista. Selaa alaspäin ja laajenna Näppäimistöt nähdäksesi linkitetyt näppäimistöt.

  3. Valitse näppäimistö, jonka haluat poistaa, napsauta hiiren kakkospainikkeella merkintää ja valitse "Poista". Jos sinulla on useampi kuin yksi näppäimistö kytkettynä, sinun on poistettava ne käytöstä peräkkäin.

  4. Vahvistusikkuna tulee näkyviin. Poista laitteen asennus. Napsauta Poista-painiketta. Kun sinua kehotetaan käynnistämään tietokone uudelleen, napsauta Kyllä. Tämä toiminto poistetaan käytöstä, kun järjestelmä on taas verkossa.

  Tapa 2: KeyFreeze-toiminnon käyttäminen

  KeyFreeze KeyFreeze Se on erittäin helppokäyttöinen työkalu, joka tekee vain yhden asian & # 8211; lukitsee näppäimistön ja hiiren. Käyttöliittymä on yksinkertainen ja suoraviivainen, koska sillä on suuri painike ja viiden sekunnin lähtölaskenta. Napsauttamalla tätä painiketta, lähtölaskenta käynnistyy ja näppäimistö ja hiiri lukitaan viiden sekunnin kuluessa. Siinä kaikki.

  Voit avata näppäimistön ja hiiren lukituksen painamalla yhdistelmää "Ctrl + Alt + Del" valintaikkunassa esitetyllä tavalla. KeyFreeze toimii kaikkien Windows 10 64-bittisten / 32-bittisten versioiden kanssa ja on myös yhteensopiva Windows 7/8/8 / 8.1 ja Vistan kanssa. KeyFreeze KeyFreeze -ohjelmiston avulla lapsesi voivat keskustella isovanhempiensa kanssa ja pelata mitä vain haluavat näppäimistöllä häiritsemättä puhelun määritystä.

  Tapa 3: käytä näppäinlukkoa

  Se on joustava ja helppokäyttöinen työkalu, jonka avulla voit poistaa Windows 10 -näppäimistön käytöstä. Toisin kuin KeyFreeze, jossa näppäimistöä ei voida poistaa käytöstä yksin, KEYBOARD LOCK tarjoaa mahdollisuuden lukita hiiri ja näppäimistö. , tai molemmat . Käyttö on helppoa. Sinun tarvitsee vain syöttää salasana ja napauttaa kotikuvaketta aktivoidaksesi näppäimistön lukituksen.

  Anna salasana uudelleen lukitaksesi hiiren. (Kyllä, se toimii, vaikka näppäimistö on lukittu.) Tämä ilmainen ohjelma poistaa näppäimistön ja hiiren kokonaan käytöstä ja jättää kaikki avoimet sovellukset avoimiksi, koska se ei kosketa näyttöä. Avaa näppäimistö avaamalla salasana. Käytä käyttökelpoista näppäimistöä.

  Tapa 4: Käytä anti-shayaa

  Anti-shaya Se on hyvä työkalu, jonka avulla voit poistaa näppäimistön käytöstä Windows 10: ssä. Tämän työkalun hyvä asia on, että se on kannettava ja toimii hyvin minkä tahansa käyttöjärjestelmän kanssa. Käyttöliittymää on helppo käyttää, ja se koostuu lukituspainikkeesta ja osasta salasanan syöttämistä varten. Kun olet napsauttanut lukituspainiketta, poista kaikki painikkeet, joita tarvitset järjestelmän käyttämiseksi hiirellä.

  Voit avata näppäimistön lukituksen napsauttamalla anti-shaya-kuvaketta ilmoitusalueella. Napsauttamalla tätä symbolia avautuu salasana-ikkuna, jossa voit kirjoittaa salasanan. Anti-Shaya-näppäimistökaappityökalu ei häiritse rekisteriä, koska se ei vaadi asennusta. Se toimii exe-tiedostosta.

  Johtopäätös

  Olipa kyseessä lapset, kissat, perhe tai ystävät, joilla ei ole kappaleita, jotka napsauttavat vahingossa näppäimistöä, näppäimistön lukitus voi olla erittäin hyödyllinen. Kuitenkin, kun jokin näistä työkaluista on asennettu, riippumatta siitä, kuinka kovasti lyöt pieniä lapsia heihin, voit olla varma, että avaimet lukitaan.

  Oliko tästä artikkelista hyötyä? Älä epäröi kommentoida tai jakaa.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up