3 hyödyllistä Windows-vinkkiä, jotka sinun tulisi tietää

Vaikka on olemassa useita ohjelmistoja, jotka voivat laajentaa Windowsin toimintoja, on myös joitain tuntemattomia piilotettuja Windows-toimintoja / temppuja, joita monet eivät tunne. Hyvä uutinen on, että nämä piilotetut ominaisuudet voidaan aktivoida ilman kolmannen osapuolen ohjelmistoja. Tässä on kolme vinkkiä, jotka voivat tuottaa ihmeitä tuottavuudellesi ja säästää paljon aikaa ja turhautumista.

Indeksi

  Yleensä kun joku haluaa siirtää tai kopioida tiedoston tai kansion Windowsissa, hän käyttää Kopioi ja Liitä -komentoja joko pikanäppäimillä tai pikavalikkovaihtoehdoilla. Jos kopioit / siirrät tiedostoja edelleen tiettyyn kansioon, voit sijoittaa tämän kansion "Lähetä" -valikkoon, jotta voit kopioida / siirtää tiedostoja nopeasti ja helposti.

  Jos haluat lisätä tietyn kansiovalikon, tee "Lähetä" (Win + R) tai kirjoita seuraava osoite:

  Poista vain haluamasi kohteet Lähetä-valikosta ja lisää haluamasi pikakuvakkeet. Alla olevasta kuvasta näet, miten lähetyskansio (Windows lisää Lähetä-vaihtoehdon automaattisesti CD / DVD-levylle):

  >>

  Vaihto-näppäinvalikko on erittäin tärkeä hiiren oikean painikkeen yhteydessä. Jos napsautat hiiren oikealla painikkeella kansiota ja napsautat hiiren vasemmalla painikkeella valikkokohtaa "Lähetä", tämä kansio kopioidaan. kohti tätä tavoitetta. Kansio siirretään vaihtonäppäimen kanssa (tietysti tämä toimii myös tiedostoissa).

  >>

  Viimeistele tämä osa:

   • Jos haluat muuttaa Lähetä-valikon kohteita, siirry kohtaan C: NUsuarios {[SuNombreDeUsuarioAquí] Tietojen käyttöoikeus {{{Microsoft Windowsin uudelleennimeäminen} {SendTo; ""
   • Paina Vaihto ja napsauta hiiren kakkospainikkeella Lähetä-valikkovaihtoehtoa siirtääksesi tiedoston / kansion kopioinnin sijaan

  .

  • Paina Shift-painiketta ja napsauta hiiren kakkospainikkeella tiedostoa / kansiota avataksesi laajennetun Lähetä-valikon.
  • Paina Vaihto-näppäintä, kun napsautat hiiren kakkospainikkeella kansiota, kun lisäät komentoikkuna Tässä -kohdan hiiren oikealla painikkeella.

  2. Käynnistä taustatulostin uudelleen, jos ilmenee tulostusvirhe (käynnistämättä laitetta uudelleen).

  Tulosta >>.

  Ensimmäinen vaihe on pysäyttää Print Spooler -palvelu. Avaa vain Käynnistä-valikko ja kirjoita "palvelut" tai avaa suoritusikkuna (Win + R) ja kirjoita "services.msc". ". Selaa alaspäin, kunnes pääset" Spooler "-palveluun, napsauta hiiren kakkospainikkeella ja paina" Stop ". Älä sulje tätä ikkunaa. Siirry nyt seuraavaan hakemistoon:

  VS

  : NWindowsSystem32-puolaImpresoras

  ja poista kaikki sisältö (tarvitset järjestelmänvalvojan oikeudet käyttääksesi sitä).

  Mene Palvelut-ikkunaan, napsauta hiiren kakkospainikkeella taustatulostuspalvelua ja aloita uudelleen. Siinä kaikki; Spoolerin pitäisi nyt olla täysin vapaa.

  3. Poista Käyttäjätilien valvonta (UAC) tunnetuista ja luotetuista sovelluksista

  Käyttäjä> älä poista käytöstä. On olemassa tapa voittaa tunnetut käyttötavat pienelle UAC-vaatimukselle.

  Kohonnut pikakuvake Se on Sergey Tkachenkon kehittämä pieni ohjelma, joka ei vaadi asennusta. ElevatedShortcut luo Task Scheduler -ohjelman avulla "korkeita pikavalintoja", jotka eivät laukaise UAC: ta. Voit luoda kokonaan uuden linkin, joka on luotu olemassa olevasta linkistä, tai voit muuntaa olemassa olevan linkin suoraan korkeaan tilaan.

  Yllä olevassa kuvakaappauksessa minusta tuli UAC-pikanäppäin (näet pienen kilven kuvakkeen yläpuolella, mikä tarkoittaa, että sen avaaminen on UAC käytössä) muulle kuin tilin valvonnalle "Up". ElevatedShortcut on erittäin helppokäyttöinen, joten se on loistava työkalu UAC-sovellusten suositun valintaikkunan voittamiseen.

  Tiesitkö näistä Windows-vinkeistä? Luuletko, että ne ovat hyödyllisiä? Kerro meille kommenteissa.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up