Kuinka yhdistää Facebook- ja Instagram-profiilit

Aiomme kuvata tässä, kuinka yhdistää Instagram-tilisi Facebook-profiiliisi ja / tai ammattisivullesi.

Olet avannut profiilin Facebook ja rekisteröinyt tilin Instagram ja haluat sisältösi, kuva, Video On Tarinoita Julkaistu Instagram Voit myös jakaa ne suoraan ystävien kanssa Facebook. Mutta onko se mahdollista? Tottakai!

Ensimmäinen hyvä uutinen on, että kyse ei ole vain sisällön jakamisesta. Instagram yksityisessä profiilissasi käyttäjältä Facebook, mutta myös Facebook-sivusto että hallitset.

Ja nyt on aika nähdä, miten se on tehty!

Aseta automaattinen vapautus sinun kuva, Video On Instagram-tarinat profiilissasi ja / tai yrityksesi sivulla Facebooksinun on aloitettava sovellus ensin Instagram.

Kun olet kirjautunut sisään, siirry henkilökohtaiselle sivullesi napsauttamalla oikeassa alakulmassa olevaa kuvaketta profiilikuvasi kanssa. Napsauta sitten kuvaketta, jossa on kolme vaakasuoraa viivaa oikeassa yläkulmassa, ts. H. -painike Valikko ja siirry artikkeliin "Asetukset", sijaitsee lähellä rataskuvaketta alareunassa. Napsauta luettelossa olevia kohteita "Tili" ja valitse ääni "Liitetyt tilit". Näet luettelon sosiaalisista verkostoista, joihin voit muodostaa yhteyden Instagram: Tässä tapauksessa valitset Facebook.

Sinun tarvitsee vain päättää, mitä yhteyttä haluat käyttää Instagram klo Facebook kirjautumalla sosiaaliseen sovellukseen tai kirjoittamalla profiilisi tiedot manuaalisesti:

1. Instagram-Facebook-yhteys Facebook-sovelluksen kautta: Voit luoda yhteyden valitsemalla kohteen "Kirjaudu sisään Facebbok-sovelluksella" ja järjestys "Avaa"> "Seuraava".

2. Manuaalinen Instagram-Facebook-kirjautuminen: Yhdistä painamalla "Kirjaudu sisään puhelinnumerolla tai sähköpostilla" ja kirjoita kirjautumistietosi a Facebook. Klikkaa "Kirjaudu sisään" On "Jatka".

Kahden sosiaalisen verkoston välinen yhteys on valmis, ja sinun tarvitsee vain asettaa se automaattinen vapautus Sisältö; palaa sitten profiiliisi Instagram symbolin kautta Valikko (se, jolla on kolme vaakasuoraa viivaa) oikeassa yläkulmassa siirry kohtaan asetuksetSeuraa järjestystä "Tilit> Yhdistetyt tilit> Facebook" Ja makaamaan VARMASTI siirry artikkeliin "Jaa viestisi Facebookissa".

Täältä voit myös jakaa viestisi sivulla Facebook että voit tehdä sen tarkistamalla sen pois ja varmistamalla, että olet järjestelmänvalvoja, mutta pääsemme siihen hetken kuluttua. Jos haluat jakaa omasi myös Tarinoita valita VARMASTI myös puhua "Jaa tarinasi Facebookissa".

Jos et halua määrittää automaattista sisällön jakamista Instagram korkea Facebook Voit jakaa viestisi julkaisemisen yhteydessä tarkistamalla artikkelin "Facebook" tilassa VARMASTI.

Indeksi
  1. Facebook-yhteys Instagramiin Facebook-sivun kautta
  2. Facebook yrityssivu
  3. Facebook ja instagram tilin yhdistäminen

Facebook-yhteys Instagramiin Facebook-sivun kautta

Kuten aiemmin mainittiin, jos haluat jakaa sisältöäsi Instagram yrityksesi sivulla Facebook Yhteyden muodostavan henkilön on oltava sellainenJärjestelmänvalvoja itse sivu ja tietää siksi kyseisen tilin kirjautumistiedot.

Vahvista, että olet yrityssivun järjestelmänvalvoja Facebook Sinun on käytettävä sovellusta Facebook ja valitse kuvake Valikko (se, jossa on kolme vaakasuoraa viivaa) oikeassa yläkulmassa ja hallinnoimasi sivun nimi. Selaa valikkokohteita ja napsauta kohdetta "… Muu" Valitse tilaus oikeasta yläkulmasta: "Asetukset> Sivuroolit" ja varmista, että nimesi on otsikon alla "Järjestelmänvalvoja".

Artikkeli löytyy samasta parametriluettelosta Instagramtarkistaa, onko linkki Instagramiin aktiivinen, tai aktivoida se.

Voit nyt yhdistää omasi Facebook-yrityssivu klo Instagram Noudata yllä kuvattua menettelyä.

Facebook-sivun ja Instagramin välisen yhteyden hallitsemiseksi on myös mahdollista avata sivusto Luova studioKirjaudu sisään Facebook-tilillä, jota käytetään sivun hallintaan. Tässä tapauksessa Instagram-tilin on kuitenkin oltava myös yritysluonteinen.

Kohteeseen erillinen profiilisi Facebook tili Instagram Edellinen prosessi on toistettava, ts

  • kirjaudu sisään Instagramiin ja käytä profiiliasi;
  • Napauta oikeassa yläkulmassa valikkokuvaketta.
  • Valitse tilaus: "Asetukset> Tilit> Linkitetyt tilit> Facebook";;
  • painaa nappia "Erillinen" sivun alaosassa ja vahvista valintasi.

Voit myös irrottaa Instagram-tilin Facebook-sovelluksesta siirtymällä sivunhallintatilin asetuksiin (katso edellinen kappale). Instagramissa voit napsauttaa painiketta irrottaa Facebook-sivun Instagram-tilistäsi.

Tilisi irrotetaan hetkessä.

 

Palvelut

yhteys profiilin välillä Facebook ja tili Instagram on ehdottomasti iso etu kaikille, jotka luovat tai haluavat vain luoda mainoskampanjoita yritykselleen Facebook-sivusto sinä pystyt tähän.

Näin voit itse luoda erilaisia ​​mukautettuja yleisöjä Instagrammikä muuten olisi mahdotonta.

Facebook yrityssivu

Facebook yrityssivu on tehokas työkalu yritykselle markkinoida tuotteitaan ja palveluitaan sekä kommunikoida asiakkaiden kanssa. Yrityssivulla voi luoda mainoksia, jakaa sisältöä ja saada palautetta asiakkailta. Se tarjoaa myös mahdollisuuden kerätä tietoa asiakkaista ja seurata markkinointikampanjoiden tehokkuutta.

Yrityssivun perustaminen on helppoa. Yrityksen tulee ensin luoda Facebook-tili, jonka jälkeen voi luoda yrityssivun. Sivulle kannattaa lisätä yrityksen logo ja kuvaus, jotta kävijät saavat heti käsityksen yrityksen toiminnasta. Yrityksen tulee myös määrittää sivun asetukset ja valita sopiva kategoria, jotta sivu näkyy oikeille kohderyhmille.

Facebook yrityssivulla voi julkaista erilaisia sisältöjä, kuten kuvia, videoita, linkkejä ja tekstejä. Sisältöjen jakaminen on helppoa ja ne näkyvät käyttäjien uutisvirrassa. Yrityssivun päivitykset voi myös ajastaa tiettyyn aikaan, jolloin ne tavoittavat mahdollisimman tehokkaasti kohderyhmänsä.

Yrityssivun seuraajia voi myös sitouttaa ja osallistaa erilaisilla toiminnoilla, kuten kyselyillä, kilpailuilla ja tapahtumilla. Näin yritys voi saada arvokasta palautetta ja luoda vuorovaikutusta asiakkaiden kanssa. Yrityssivulla voi myös tarjota asiakkaille mahdollisuuden ottaa yhteyttä suoraan yritykseen ja saada nopeaa asiakaspalvelua.

Facebook ja instagram tilin yhdistäminen

Facebook ja Instagram tilin yhdistäminen

Monet käyttäjät haluavat yhdistää Facebook- ja Instagram-profiilit saadakseen enemmän hyötyä sosiaalisen median läsnäolostaan. Tämä yhdistäminen tarjoaa monia etuja, kuten mahdollisuuden jakaa sisältöä molemmilla alustoilla samanaikaisesti. Yhdistämällä nämä profiilit, voit myös helposti seurata molempien alustojen toimintaa yhdestä paikasta.

Ensimmäinen askel: Kirjaudu sisään Instagram-tilillesi

Ennen kuin voit yhdistää Facebook- ja Instagram-profiilit, sinun on kirjauduttava sisään Instagram-tilillesi. Tämä voidaan tehdä joko tietokoneella tai mobiilisovelluksella. Kirjautumisen jälkeen siirry profiilisi asetuksiin.

Toinen askel: Yhdistä Facebook-tili Instagramiin

Kun olet Instagram-tilisi asetuksissa, etsi vaihtoehto nimeltä "Tilit ja yksityisyys" ja valitse se. Napsauta sitten "Yhdistä Facebookiin" -vaihtoehtoa. Instagram pyytää sinua kirjautumaan sisään Facebook-tilillesi. Kirjauduttuasi sisään voit valita, mitä tietoja haluat jakaa Instagramissa Facebookin kanssa. Voit esimerkiksi jakaa Instagram-julkaisusi automaattisesti Facebookissa.

Kolmas askel: Vahvista yhdistäminen

Kun olet valinnut haluamasi asetukset, napsauta "Julkaise" tai "Valmis" -vaihtoehtoa vahvistaaksesi yhdistämisen. Tämän jälkeen Instagram ja Facebook-tilisi ovat yhdistettyjä. Voit tarkistaa tämän menemällä Instagram-tilisi asetuksiin ja tarkistamalla "Yhdistetyt tilit" -vaihtoehdon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up