3 vaihtoehtoa merkkikartalle Windowsille

Asumme kansainvälisessä Internetissä, jossa monet ihmiset puhuvat paljon kieliä. Muilla, etenkin itäisillä kielillä, kirjoittaminen on erittäin vaikeaa käyttämällä amerikkalaista näppäimistöasettelua. Tästä syystä Microsoft Windows sisältää merkkikarttasovelluksen Tarvikkeet-valikossa. Voi kuitenkin olla ärsyttävää, että joudumme katsomaan kaikki hahmot yrittäessäsi löytää etsimäsi. Ajan myötä kehittäjät ovat päättäneet luoda vaihtoehtoja ja laajennuksia, jotka tekevät elämästä helpompaa. Katsotaanpa joitain niistä!

Indeksi

  1. BabelKartta

  Ehkä yksi laajimmista merkkikartoista, BabelKartta Se on 110 000 merkkiä pitkä, käyttäen uusimpia Unicode-standardeja. Tämän lisäksi voit etsiä Unicode-merkistöjen eri lohkoista, jolloin voit siirtyä erikseen kielten merkkien välillä. Tämän avulla voit käyttää kieltä nopeasti sen sijaan, että sinun tarvitsisi etsiä koko Unicode-sarjaa samalla tavalla kuin merkkikartassa. Voit myös etsiä merkkejä nimen mukaan kaikkien ruutujen selaamisen sijaan. Jos haluat lähentää hahmoa samalla tavalla kuin hahmokartalla, napsauta hiiren kakkospainikkeella ja taikuutta tulee totta. Se on ihanteellinen sovellus kaikille itämaisista kielistä kiinnostuneille kielitieteilijöille. Tämä auttaa myös löytämään hauskoja hahmoja, joita voit käyttää Facebookissa, joka on täysin Unicode-yhteensopiva.

  2. CatchChar

  Ehkä> CatchChar. Tämä johtuu siitä, että se integroituu Windowsin kuoreen lisäämällä pikanäppäin, jonka kautta pääset pikavalikkoon, joka näyttää sarjan sovelluksessa määritettyjä merkkejä. "Alt + Vaihto + C" -näppäimen avaaminen avaa pienen kontekstivalikon, jossa on luettelo valmiiksi määritetyistä erikoismerkeistä. Napsauta vain merkkiä ja se lisätään kaikkialle kohdistimeen. Tämä ohjelma on erittäin hyödyllinen Facebook-asukkaille, jotka haluavat lähettää pieniä sydämiä ja muita hauskoja juttuja. Se on myös erittäin hyödyllinen ASCII-taidesuunnittelijoille, koska se tarjoaa LEGO-tiilet, joita tarvitaan heidän loistavien teostensa rakentamiseen. Kuka sanoo, että et löydä sille muita käyttötarkoituksia? Jopa kehityksen pysäyttämisen jälkeen CatchChar jatkaa toimintaansa käyttöjärjestelmissä Windows 8: een saakka.

  3. CharMapEx

  Tutustua CharMapEx, outo erikoistunut sovellus, jolla on nerokkaampia syitä esiintyä kuin BabelMap ja CatchChar. Mikä tekee tästä sovelluksesta ainutlaatuisen BabelMapille (vaikka se toimii samalla tavalla), on se, että se sisältää mahdollisuuden löytää korvaavia merkkejä hahmoille Basic Multilingual Plane (BMP) -muodossa, joka on Unicode-suunnitelma, joka sisältää melkein kaikki tunnetut merkkikielet. Yksinkertaisemmin sanottuna voit selvittää, mikä fontti sisältää merkin (glyph). CharMapEx mahdollistaa myös useiden haettavien karttojen avaamisen yhden monidokumentin käyttöliittymäikkunassa (kuten Microsoft Word teki vuonna 97). Vaikka sitä on helpompi käyttää kuin BabelMap, sen vaihtoehdot eivät ole niin laajoja, mikä vaikeuttaa näiden kahden valitsemista. Ehkä voin asentaa ne molemmat!

  Onko sinulla muita vaihtoehtoja?

  Otamme mielellämme vastaan, jos olet löytänyt muita hyviä vaihtoehtoja hahmokartalle, jotka voivat helpottaa elämäämme. Jätä kommentti alla kaikkien nähtäväksi!

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up