5 Apple Notes -vinkkiä PDF-tiedostojen hallintaan Macissa

Apple Notes on parantunut PDF-tiedostojen käsittelyssä. Äskettäinen päivitys macOS Sonomaan lisäsi useita huomionarvoisia ominaisuuksia. Tämä opas keskittyy Apple Notes -vinkkeihin, joita tarvitset PDF-tiedostojen tehokkaaseen hallintaan.

Tuo PDF muistiinpanoon

On selvää, että et voi tehdä mitään Apple Notessa olevalle PDF-tiedostolle – ennen kuin olet lisännyt sen muistiinpanoon! PDF-tiedoston tuominen Apple Note -muistiin on yhtä helppoa kuin vetämällä se sisään.

Lisää useampi kuin yksi PDF muistiinpanoon

Tämä on yksi uusista ominaisuuksista, jotka esiteltiin macOS Sonomassa. Ei enää tarvitse napsauttaa PDF -kuvake avataksesi PDF-tiedoston esikatselussa. Voit nyt lisätä useamman kuin yhden PDF-tiedoston samaan Apple Note -muistiinpanoon vetämällä jokaisen yksitellen muistiinpanoon. Tiedostot asettuvat automaattisesti riviin.

Voit sitten lukea kutakin PDF-tiedostoa napsauttamalla sitä. Tämä on erittäin hyödyllistä, jos sinulla on useita PDF-tiedostoja samasta aiheesta ja tarvitset niitä kaikkia tarjotakseen kontekstin.

Tarkastele PDF-tiedostoa helposti muistiinpanossa

Aiemmin voit tarkastella PDF-tiedostoa muistiinpanon sisällä, mutta sitä oli usein vaikea lukea, koska se oli liian pieni.

macOS Sonoma ratkaisee tämän antamalla sinun suurentaa PDF-tiedoston sisältöä. Napsauta alaspäin osoittavaa nuolta PDF-tiedoston nimen vieressä. Kun avattava valikko tulee näkyviin, napsauta Näytäsitten Pieni, Keskikokoinentai Suuri.

Merkitse ja tee yhteistyötä PDF-tiedoston kanssa muistiinpanossa

Monet PDF-tiedostot edellyttävät tietojen lisäämistä. Asiakirja voi olla mikä tahansa, kuten hakemuslomake tai veroilmoituslomake. Tämä on ollut tavallista tehdä iOS:ssä – mutta ei macOS:ssä. Sonoma helpottaa nyt PDF-dokumenttien merkitsemistä tai tietojen lisäämistä Macin Apple Notesiin.

Pudota valikko PDF-nimen vieressä ja valitse Merkintä.

Voit lisätä allekirjoituksen.

Voit myös valita fontin ja fontin värin, jos aiot lisätä tekstiä.

Jos valitset kynän yläpalkin vasemmalta puolelta, voit myös merkitä PDF-tiedostoon.

Jaa PDF Apple Notessa

Kun olet tehnyt merkinnät, kommentit ja vastaavat PDF-muistiinpanoon, on aika lähettää se.

Vastaanottajalla on oltava itse Apple Notes, ja jotta uudet ominaisuudet ovat käytettävissä toisessa Macissa, vastaanottajan on myös oltava päivitetty Sonomaan.

Olettaen, että tämä kaikki on neliöity, jaa muistiinpano napsauttamalla Jaa kuvake.

Voit jakaa PDF-tiedoston Apple Notessa seuraavasti:

Kutsu linkin avulla on erityisen kätevä, koska sinun ei tarvitse lähettää asiakirjaa edestakaisin. Kaikki tehdään iCloudin kautta.

Apple Notes on erittäin hyödyllinen muistiinpano- ja asiakirjojen tallennusalusta. Siinä ei ehkä ole kilpailevan alustan, kuten Evernoten, ominaisuuksia, mutta se voi silti pitää omansa. Voit lukita Notesin esimerkiksi salasanalla, mikä on erittäin hyödyllistä, jos käytät Notesia töissä.

Indeksi
  1. Tuo PDF muistiinpanoon
  2. Lisää useampi kuin yksi PDF muistiinpanoon
  3. Tarkastele PDF-tiedostoa helposti muistiinpanossa
  4. Merkitse ja tee yhteistyötä PDF-tiedoston kanssa muistiinpanossa
  5. Jaa PDF Apple Notessa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up