Kuinka käyttää suodattimia valokuviin

Kameran valokuvaussuodattimien käyttäminen missä tahansa valokuvassa ohjelmien tai verkkosovellusten kautta

Kun otamme valokuvia digikameralla tai älypuhelimella, meillä ei ole aikaa valita yhtä laitteen mukana olevista suodattimista, jolloin menetämme mahdollisuuden koristella ja tehdä valokuvasta paljon kauniimpi.

Onneksi kaikki ei ole menetetty, kuten voimme turvallisesti käytä valokuvastudioiden arvoisia valokuvasuodattimia jopa myöhemmin, kun meillä on paljon enemmän aikaa omistautua ammuntaan.

Tässä oppaassa näytämme sinulle miten tehosteita ja suodattimia käytetään valokuviin millä tahansa käytössä olevilla laitteilla, jotta voit toimia "lennossa" otettujen kuvien kanssa myös kodin ulkopuolella (älypuhelimien tai tablettien sovelluksilla) tai ajatella saavutettavaa tulosta ja toimia suositelluilla ilmaisilla ohjelmia tai verkkosivustoja.

PC- ja Mac-sovellukset suodattimien lisäämiseen valokuviin

Aloita, katsotaanpa heti, mitkä ovat parhaat ilmaiset ohjelmat suodattimien lisäämiseen kuviin tietokoneelta käyttämällä vain ilmaisia ​​ohjelmia (ilman piilotettuja tilauksia tai maksuja asennustiedostoa ladattaessa).

1) Polar

Ensimmäinen PC-sovellus, jolla voimme käyttää suodattimia valokuviin, on Polarrladattavissa ilmaiseksi Windowsille ja Macille ja saatavana myös verkkosivustona.

Polarrin avulla voimme käyttää sekä esiasetettuja valokuvasuodattimia että ladata henkilökohtaisia ​​suodattimia (henkilökohtaisesti vaikuttaen valokuvaparametreihin), jotta voimme päättää, mitä parantaa otetussa otoksessa. Työn päätyttyä voimme tallentaa kopion muokatusta kuvasta PC:lle, jakaa sen välittömästi sosiaalisessa mediassa tai jatkaa tulostusta.

2) Adobe Photoshop Express

Yksi parhaista sovelluksista, jotka voimme asentaa tietokoneeseen käyttääksemme suodattimia löytämiimme valokuviin Adobe Photoshop Expressladattavissa ilmaiseksi Microsoft Storesta integroituna Windows 10:een ja Windows 11:een.

Sovellus näyttää Adobe Photoshopin yksinkertaistetulta versiolta, jossa on pikavalikoita, joista voit valita parhaat suodattimet tehdäksesi valokuvista entistä kauniimpia. Oletussuodattimien lisäksi se tarjoaa myös valikot rajausten ja muokkausten käyttämiseen, valikon valon ja valotuksen muuttamiseen sekä yksinkertaistetun valikon punasilmäisyyden poistamiseen valokuvista.

3) InPixio Free Photo Editor

Toinen kelvollinen ohjelma suodattimien lisäämiseksi valokuviin on InPixio ilmainen valokuvaeditorijoka on omistettu suodattimien käytön yksinkertaisuudelle.

Tämän ohjelman avulla voit käyttää yli 90 erilaista suodatinta valokuviin, käyttää yli 100 eri kehystä ja luoda oman mukautetun suodattimen, jotta voit myöhemmin käyttää sitä kaikkiin ottamiin valokuviin.

Muita merkittäviä ominaisuuksia ovat edistynyt rajaustoiminto, värien muokkausjärjestelmä, ennen ja jälkeen -vertailujärjestelmä (nähdäksesi kuinka suodatin toimii) ja vinjetointi.

4) XnRetro

Jos haluamme käyttää tehosteita ja suodattimia kuviin tietokoneelta, voimme käyttää ilmaista ohjelmaa XnRetrosaatavilla ilmaiseksi Windowsille ja Macille.

Tällä yksinkertaisella ohjelmalla pystymme lataamaan valokuvamme ja soveltamaan erilaisia ​​retrotyylisiä graafisia tehosteita luoden näin kuvat uudelleen ikään kuin ne olisi otettu kauan sitten (seepia- ja mustavalkoefektit). Voimme joko toimia oikealla puolella olevien parametrien mukaan tai käyttää jotakin alaosassa olevista ennalta määritetyistä malleista.

5) FotoSketcher

Voimme käyttää myös muun tyyppisiä tehosteita valokuviin FotoSketchersaatavilla ilmaiseksi Windowsille ja Macille.

Tämän ohjelman avulla voimme soveltaa otettuihin valokuviin kauniita tehosteita ja suodattimia, kuten vesiväritehosteita, kynä- tai hiiliviivatehosteita ja monia muita. Suodattimien lisäksi voimme myös muokata jokaisen kuvan perusparametreja täydellisen kuvan ottamiseksi.

Näiden ohjelmien lisäksi voimme käyttää myös klassisia kuvankäsittelyohjelmia lisätäksemme valokuviin suodattimia, kuten oppaassamme parhaat ilmaiset ohjelmat valokuvien muokkausta ja grafiikkaa varten.

Mobiilisovellukset suodattimien lisäämiseen valokuviin

Nähtyään PC-ohjelmat, katsotaan yhdessä, miten valokuviin lisätään suodattimia älypuhelinsovelluksilla, jotka voidaan ladata ilmaiseksi Android-puhelimiin ja iPhone-puhelimiin.

1) LightX

Paras sovellus suodattimien käyttämiseen puhelimestasi otettuihin valokuviin on ehdottomasti LightXsaatavilla Android ja varten iPhone.

Sovellus tarjoaa erilaisia ​​taiteellisia tehosteita ja suodattimia käytettäväksi yhteen tai useampaan valokuvaan, joten voit luoda todellisia valokuvamestariteoksia muutamalla näytön kosketuksella. LightX:llä on mahdollista muuttaa valokuvan yksityiskohdan väriä, lisätä tekstiä ja grafiikkaa, yhdistää kaksi valokuvaa, muokata kasvovaurioita, käyttää ympäristösuodattimia ja ammattimaisia ​​valokuvasuodattimia.

2) Adobe Lightroom

Myös Adobe-maailmasta voit kokeilla ilmaista sovellusta Adobe Lightroom, itse asiassa Photoshopin versio on yksinkertaistettu ja soveltuu käytettäväksi puhelimessa; sovellus on saatavilla ilmaiseksi Android ja varten iPhone.

Valitsemalla tämän sovelluksen saamme yksinkertaisia ​​kuvankäsittelytyökaluja, käyttövalmiita väriprofiileja, lukuisia kokeilettavia valokuvasuodattimia, edistyneen värinparannusjärjestelmän, ammattikameran, kuvien kohteiden valikoivan muokkauksen ja innovatiivisen järjestelmän ei-toivottujen esineiden poistamiseen. valokuvista.

3) Photo Studio (Android)

Android-puhelimissa ja -tableteissa voit käyttää Photo Studio -sovellusta kaikkiin haluamiisi suodattimiin ja tehosteisiin. sovellus on ollut saatavilla ilmaiseksi siitä lähtien Google Play Kauppa.

Tämän sovelluksen avulla voimme käyttää yli 360 tehostetta ja suodatinta, mutta myös suorittaa manuaalisia korjauksia joihinkin kuvan osiin, lisätä tarroja ja tekstejä, muokata kunkin valokuvan parametreja ammattimaisilla työkaluilla, lisätä yli 200 kehystä ja yhdistää kaksi kuvaa yhdeksi.

4) Retrica

Se erottuu varmasti parhaista sovelluksista suodattimille ja tehosteille mobiilikuvissa Retricasaatavilla ilmaiseksi Android Ja iPhone.

Tämän sovelluksen avulla voimme käyttää valokuvatehosteita ja suodattimia otoksiimme reaaliajassa (kuvauksen aikana), jotta voimme luoda kauniita kuvia, jotka voidaan jakaa välittömästi sosiaalisessa mediassa tai chateissa ilman, että menemme tietokoneelle. Suodatingalleria on erittäin suuri, vaikka ajan myötä monet suodattimet ja tehosteet ovat saatavilla vain tilauksella.

5) Valokuvaaja

Jos Retrica ei tyydytä meitä tai haluamme kokeilla muita erikoistehosteita otoksillemme, voimme asentaa sovelluksen Valokuvaajasaatavilla Android Ja iPhone.

Tämän sovelluksen ansiosta meillä on käytössämme yli 300 vaikuttavaa valokuvatehostetta sekä edistyneitä kuvankäsittelytyökaluja, jotta voimme muokata ja tehdä kaikista otoksistamme ainutlaatuisia ennen niiden jakamista sosiaalisessa mediassa.

Jos haluamme kokeilla muita sovelluksia laadukkaiden suodattimien lisäämiseksi valokuviin, suosittelemme lukemaan oppaamme Parhaat valokuvasuodatinsovellukset Androidille ja iOS:lle Ja kuinka ottaa parempia kuvia älypuhelimellasi.

Verkkosivustot suodattimien ja tehosteiden käyttämiseen

Lopuksi näytämme sinulle, mitä ne ovat parhaat verkkosovellukset suodattimien käyttämiseen valokuviinjoten voit käyttää suodattimia ja tehosteita lataamatta mitään tietokoneellesi vaan käyttämällä kätevää verkkoselaimen editoria.

1) Pixlr

Paras verkkosivusto, jolla voimme käyttää suodattimia valokuviin, on epäilemättä Pixlr.

Tämä online-valokuvaeditori tarjoaa erilaisia ​​valikoita valokuvien muokkaamiseen, joista löydämme valikon Tehosteet, josta voit käyttää erilaisia ​​käyttövalmiita suodattimia. Käyttäjille, jotka haluavat käyttää entistä ammattimaisempia suodattimia, avaa valikko Säätö ja suodattimet ja muuta keskeisiä suodattimen ilmaisimia, mikä luo täydellisen tehosteen jokaiseen ottamaasi valokuvaan.

2) PhotoFancy

Ne, jotka etsivät helppokäyttöistä sivustoa kuvien muokkaamiseen, voivat luottaa PhotoFancy.

Kun olet ladannut valokuvamme verkkoon, voit käyttää useita erilaisia ​​valokuvatehosteita avaamalla valikon Valokuvatehosteet ja valitse yksi tarjotuista luokista (Rakkaus, jalkapallo, sarjakuva, taide ja erikoistarjoukset mainitakseni muutaman).

Työn päätyttyä voimme heti tallentaa kopion muokatusta kuvasta painamalla kohdetta Ilmainen kuvan latausjotta voit aloittaa latausprosessin verkkosivustolta tietokoneen sisäiseen muistiin.

3) BeFunky

Toinen erittäin yksinkertainen ja intuitiivinen sivusto on BeFunky.

Tämä verkkosivusto eroaa muista online-editoreista tekoälyn ansiosta, joka pystyy automaattisesti parantamaan valokuvaa ja käyttämään parhaita tehosteita, jotta voit luoda kauniita kuvia yhdellä napin painalluksella.

Vaihtoehtoisesti voimme aina käyttää tehosteita manuaalisesti painamalla valikoissa sivuttain Tehosteet Ja Taiteellinenvalitsemalla lukuisista saatavilla olevista suodattimista.

4) Yogile

Toinen erittäin hyvä verkkosivusto ammattimaisten tehosteiden ja suodattimien soveltamiseen valokuviin on Yogile.

Tällä sivustolla voit ladata valokuvasi online-albumiin ja muokata niitä yksitellen, napsauta niitä ja paina -painiketta Muokata yläreunassa, joten voit valita lukuisista sivuston tarjoamista maksutta suodattimista ja tehosteista.

Kun muutokset on tehty, voimme tallentaa albumin verkkoon (jopa henkilökohtaisella tilillämme) tai ladata muokatut valokuvat, jotta voimme jakaa ne sopivaksi katsomallamme tavalla.

Muita verkkosivustoja valokuvien muokkaamiseen ja tehosteiden lisäämiseen löytyy oppaastamme Parhaat sivustot kuvien muokkaamiseen verkossa.

Johtopäätökset

Vaikka emme olisikaan loistavia ammattivalokuvaajia, voimme ottaa kauniita kuvia ammattimaisilla suodattimilla ja tehosteilla jollakin tässä oppaassa tarjotuista ilmaisista menetelmistä.

Ilmeisesti ammattilainen pystyy käyttämään samoja tehosteita käyttämällä maksullisia kuvankäsittelyohjelmia, kuten Photoshop; jos etsimme kelvollisia ilmaisia ​​vaihtoehtoja Adobe-ohjelmalle, suosittelemme, että luet oppaamme Parhaat ilmaiset vaihtoehtoiset grafiikkaohjelmat Photoshopille.

Jos haluamme luoda musiikillisen esityksen otetuista valokuvista (diaesitys), jatka vain artikkelimme lukemista kuinka Luo valokuvavideoita, musiikkia, tehosteita, kuten kuvaesityksiä.

Onko meillä valokuvia jaettavaksi matalan teknologian sukulaisten kanssa, jotka tuskin voivat käyttää DVD- tai PC-soitintaan? Tässä tapauksessa suosittelemme, että luot valokuva-CD:n oppaassamme kuvatulla tavalla Kuinka tehdä valokuva-CD, jossa on tehosteita, diaesityksiä ja otsikoita.

Indeksi
 1. PC- ja Mac-sovellukset suodattimien lisäämiseen valokuviin
  1. 1) Polar
 2. 2) Adobe Photoshop Express
  1. 3) InPixio Free Photo Editor
  2. 4) XnRetro
  3. 5) FotoSketcher
 3. Mobiilisovellukset suodattimien lisäämiseen valokuviin
  1. 1) LightX
  2. 2) Adobe Lightroom
  3. 3) Photo Studio (Android)
  4. 4) Retrica
  5. 5) Valokuvaaja
 4. Verkkosivustot suodattimien ja tehosteiden käyttämiseen
  1. 1) Pixlr
  2. 2) PhotoFancy
  3. 3) BeFunky
  4. 4) Yogile
  5. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up